След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 388
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
ама как са подмладили и Синан  Joy Joy Joy

# 181
Сигурно наистина не са се видели и сега като си разказват може да загреят и двамата... hahaha hahaha hahaha

# 182
  • София
По-скоро от чадърите не са успели да си видят лицата и тя веднага е избягала  newsm78

Еми, пак е странно. В крайна сметка тяхната първа среща беше в ресторанта и целувката им беше ...  Heart Eyes Аз с това ги свързвам. Blush Някак обезличават хубавия момент.

# 183
Joy Joy Joy

Кой си играе така на къдри Елка   hahaha Видел е много зор за тоя епизод  hahaha hahaha hahaha

Оф накрая като пляскат с ръце и бурдайм вика, само дето сълза не пуснах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 184
  • По света и в нас.
Ако пък Йо си я спомня и си трае, тогава характерът, който изграждаха досега, отива по подяволите.
Ама той като я видя в собствения си дом пак си трая,нима не си спомни целувката Crossing Arms В края на краищата не се целува със всяка срещната на улицата.

# 185
  • София
[
Скрит текст:
quote author=ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС ) link=topic=898679.msg32373724#msg32373724 date=1453151036]
ама как са подмладили и Синан  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Кой си играе така на къдри Елка   hahaha Видел е много зор за тоя епизод  hahaha hahaha hahaha
[/spoiler]
Оф накрая като пляскат с ръце и бурдайм вика, само дето сълза не пуснах  ooooh! ooooh! ooooh!
[/quote]

И аз. Все едно Борко каза: "тук съм". Confused

# 186
  • София
Ако пък Йо си я спомня и си трае, тогава характерът, който изграждаха досега, отива по подяволите.
Ама той като я видя в собствения си дом пак си трая,нима не си спомни целувката Crossing Arms В края на краищата не се целува със всяка срещната на улицата.

Ааа, не се знае. Joy hahaha Joy

# 187

Точно така и аз го усетих, защото и него го показаха, неговия глас се чува  Tired

# 188
  • София

Точно така и аз го усетих, защото и него го показаха, неговия глас се чува  Tired

Ох, дано си идва по-скоро, да е здрав и да се радваме на Дефмер. Heart Eyes

# 189
Милия как говори едва едва. Личи, че се насилва  Sad

И как са се виждали преди еп. 1???? Отиваме в сферата на фантазиите. Mr. Green

Скрит текст:

Ей я нА Дафинка с новата звезда. Laughing Все едно гледам нов сериал. Joy
Е, добре де, ако представят нещата, че и преди това са се срещали ( сто процента, за да е по-интересно на зрителите, но така ще изкривят малко първо началната история. Дано СЦ не се увлекат в фантасмагориите, че после първоначалната история ще издиша малко в очите на феновете), как така пък няма да си спомнят  Rolling Eyes newsm78

+1, за да не се повтарям.
Като нищо ще изкарат, че и в предишния живот са срещали  Joy Joy Joy Joy

# 190
Laughing Laughing просто не отдава значение  Peace
В този период ни представиха Йо,че се е затворил в себе си,не е обръщал внимание на никого...бил е предаден от Из...изоставил е всичко... Peace

# 191
  • near Sofia, Bulgaria
Ай, много се разчувствахте!  Naughty За да не плачете, нещо смешно, направо ме уби музикалния съпровод  hahaha особено малко след 5 мин  Crazy

https://youtu.be/Fs12gWIbV84

# 192
  • По света и в нас.

Ааа, не се знае. Joy hahaha Joy
Ако е така ,освен да ходя и аз на сета и дано се нацелиме. Joy Joy Joyуста в уста  Joy Joy Joy

# 193
Ето видели са се, е как той не я помни, айде той изглежда различно, ама тя  Joy Joy Joy

Освен да си трае гадината  Joy Joy Joy Joy
Нищо няма да ме учуди, като се има предвид, че това е Петдесет нюанса Ипликчи  Peace

# 194
Ще наблегнат явно на историята на Йо след като почиват родителите му.
А Дефо как се нанасят.
Където казва бурда им е с Борето.Имаше същата сцена като се разделяха със Синан.
Той Йомер я позна като я видя в кухнята ама си тра,тъй че очаквам всичко от него.

Общи условия

Активация на акаунт