След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 386
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Ани, Борето е с пневмония, няма шанс да работи в този случай.  Peace
И на него 100 % му е много по-гадно, отколкото на нас, не само заради болестта, но и заради това, че не работи. Сигурно откача вкъщи по цял ден  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Peace

Ей я нА Дафинка с новата звезда. Laughing Все едно гледам нов сериал. Joy
аййй рошавата Дефо...това Йо младши ли е  #Crazy #Crazy Mr. Green

# 166
Гласът на Борето  smile3518

# 167
  • София

Направо гледам нов проект на Елка след Ашка.Laughing В това поне са новатори, че ще свикнем отрано.

# 168

Е, добре де, ако представят нещата, че и преди това са се срещали ( сто процента, за да е по-интересно на зрителите, но така ще изкривят малко първо началната история. Дано СЦ не се увлекат в фантасмагориите, че после първоначалната история ще издиша малко в очите на феновете), как така пък няма да си спомнят  Rolling Eyes newsm78

# 169
Ох, какъв майтап прочетох  Joy Joy Joy

Като забогатял Йо си оправил външния вид  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 170
имаме фраг  Party Party Party Party Party Party

тук вече гласът на Борету е променен

# 171
Виви, от чадърите не са си видели лицата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 172
  • София
И как са се виждали преди еп. 1???? Отиваме в сферата на фантазиите. Mr. Green

Скрит текст:

Е, добре де, ако представят нещата, че и преди това са се срещали ( сто процента, за да е по-интересно на зрителите, но така ще изкривят малко първо началната история. Дано СЦ не се увлекат в фантасмагориите, че после първоначалната история ще издиша малко в очите на феновете), как така пък няма да си спомнят  Rolling Eyes newsm78

+1, за да не се повтарям.

# 173
  • София
Ох, какъв майтап прочетох  Joy Joy Joy

Като забогатял Йо си оправил външния вид  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И Елка след 6м. я осени прозрението, че го е виждала. ooooh! Joy hahaha Joy

# 174
Ето видели са се, е как той не я помни, айде той изглежда различно, ама тя  Joy Joy Joy

Освен да си трае гадината  Joy Joy Joy Joy
затова я харесва рошава...супер  Party Party Party аз съм мн доволна,колкото и да е странен епизода,ще има някаква закачка  Wink

За любовта на Из и Йо...според мен тя е била мн различна от тази с Дефо...ученическа,луда,не изискваща обяснения и планове,неангажираща... в Дефо също има някаква такава лудост,каквато има у Йо и Из,може би затова той остави графита-тогава го забеляза. Но освен това качество,в Дефо има и мн повече,това,което Из не притежава  Peace

# 175
Ани, Борето е с пневмония, няма шанс да работи в този случай.  Peace
И на него 100 % му е много по-гадно, отколкото на нас, не само заради болестта, но и заради това, че не работи. Сигурно откача вкъщи по цял ден  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Peace

аййй рошавата Дефо...това Йо младши ли е  #Crazy #Crazy Mr. Green
аз си мисля че може и да е Исо  а не младия Йо

# 176
  • София
Ако пък Йо си я спомня и си трае, тогава характерът, който изграждаха досега, отива по подяволите.

# 177
продължавам да си мисля,че си разказват,докато са заключени  Peace

# 178
  • София
продължавам да си мисля,че си разказват,докато са заключени  Peace

Това ще е най-добрият и приемлив вариант. Peace

# 179
По-скоро от чадърите не са успели да си видят лицата и тя веднага е избягала  newsm78

Ама верно може да е Исо това  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт