След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 369
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ани, аз те разбирам, ама голяма част от тези из соц. мрежи са дечурлига. Човекът е болен и не зависи от него. Не е като да е настинал и да му мине за 1 ден. Истината е, че след изкарана пневмония човек трябва много да се пази и ако Б. се върне след само 3 седм., ние трябва да сме благодарни.

Скрит текст:
Ама и вие все едно го сменят и ще играе с Елка цял сериал напред  Laughing
Нали го показват от преди  Laughing
Сериите (ако изобщо е повече от 1) ще минат и заминат, както и актьора дето замества.  Peace
Тъпо щеше да бъде да вкарат друг актьор на сегашното му място  Joy Тогава и аз щях да се възпаля вече  #Crazy

Пази боже, ама човещина. Дано не се налага да се стига дотам, защото сериалът няма да върже и един сезон.
Скрит текст:
ОС и махането на Хазал е показателно. Феновете бяха свикнали с Фемир и така не приеха друга актриса до Чаатай за този проект.

Гале, според мен тя претърпя някакъв инцидент (ръката, бузата, блед вид и т.н.), но нещата се покриха. Сега вече влиза във форма (според мен).

# 151
Скрит текст:
Рускините нямат спирачки. Те са машина за слухове. Съчиняват си по снимки и давай на маслините. Mr. Green

Гале, не знам как ще смесят серията. Освен да са имали заснети кадри с Б. преди да се разболее. Thinking

Според мен Елка не е била болна. Случило се е нещо друго, което не е било добре да се разгласява. Такова усещане имам.
И аз имам такова усещане, даже не искам да говоря за това, което ми се върти в главата  Peace

Боре е незаменим  Mr. Green Heart Eyes Crazy Crazy

Като си помисля кой може би се радва най-много на ситуацията и...... ooooh!
Айде, Боре оправяй се бързо, какъв аслан си ти  Laughing Mr. Green

# 152
  • София
Скрит текст:
Рускините нямат спирачки. Те са машина за слухове. Съчиняват си по снимки и давай на маслините. Mr. Green

Гале, не знам как ще смесят серията. Освен да са имали заснети кадри с Б. преди да се разболее. Thinking

Според мен Елка не е била болна. Случило се е нещо друго, което не е било добре да се разгласява. Такова усещане имам.
И аз имам такова усещане, даже не искам да говоря за това, което ми се върти в главата  Peace

Скрит текст:
Боре е незаменим  Mr. Green Heart Eyes Crazy Crazy

Като си помисля кой може би се радва най-много на ситуацията и...... ooooh!
Айде, Боре оправяй се бързо, какъв аслан си ти  Laughing Mr. Green

И на мен ми се въртяха едни мисли, но се надявам да греша и не посмях да ги споделя. Blush

# 153
Аз и преди писах, че дори да даваха в днешно време щеше да се преживее епизод без Йо. Щяха да го командироват някъде и това е. В крайна сметка на Боре не му е по-добре така, не е отишъл на екскурзия.  Laughing Иначе 2-3 седмици да го няма сериала са много и интереса спада малко или много. Досега не е имало чак такава почивка за сериал..  Tired Поне от тези, които аз съм гледала  Peace
Но не мога да се съглася, че и само той прави сериала и видите ли без него не могат да прокопсат и 2 епизода. Не е точно така, защото има и други актьори, които си струват гледането в образите им. Инак си го искам Борето в епизодите, с кеф си го гледам и нема го прежалим за повече от 2-3 епизода  Peace
Но като е болен, влизам му в положение  Peace

# 154
Ей, ама и вие! Кажете предположенията де  Praynig

# 155
  • София
Тери, те другите актьори са си ОК, но в главните роли са Елка и Борко. Същото ще се случи и ако Елка я няма повече от 1 серия.

Скрит текст:
За мен тя претърпя битов инцидент, но дано греша.

# 156
Освен инцидента с ръката,Елчин е била и болна...по времето на Пеперудите се говореше за това,но не е спирала да работи. Сега ,като правих преговора-на тези епизоди съм, та личи си,че носът й е зачервен на доста сцени,но тъй като са тъжни ние не отдадохме значение,че Дефо/Елчин изглежда зле и т.н.
Навярно Боре е по-зле...е бил...усложненията след грип са гадно нещо...ще мине,ама тр време и почивка.  Peace

# 157
  • Perla
За мен лично няма значение, дали ще има серия без Баръш в петък или изобщо няма да има серия. Едното е равно на другото. Този похват не ми харесва, но пък си е мое лично мнение. Надявам се експериментът да успее. Peace
+1. Надявам се да не е само ретроспекция, а да има моменти след срещата им. Специално за себе си винаги съм казвала, че гледам най- вече заради ЕлБар- историята от доста време тъпче на едно място и едва ли бих се влюбила така в нея. И затова дали ще има серия, или не, щом няма да ги има Елчин и Баръш, ми е все тая. А не искам да гледам историята на любовта между Йомер и Из, за да не ми "нагарча", както казва Ани,  после, когато Йомер се опитва да обяснява на Дефо, че вече няма нищо между него и Из. Което не е точно така, защото те продължават заедно да си вършат разни неща, които са правили, докато са били заедно. Имам чувството, че Йомер страда от раздвоение в емоционалния си свят- от едната страна е Из с нейните безотговорни и предизвикателни прояви, от другата страна е меката, топла, уютна прегръдка на Дефне. Но онова, което го е свързвало с Из, не е приключило. Така ми изглежда.

# 158
  • София
Пневмонията е лоша работа. Елка може и да е била болна, но вероятно го е изкарала на крак и дай Боже да не е било нищо по-лошо от настинка/грип. Peace За съжаление при Борко нещата се усложниха.

# 159
От 30 серия  #Crazy

# 160
Ани, Борето е с пневмония, няма шанс да работи в този случай.  Peace
И на него 100 % му е много по-гадно, отколкото на нас, не само заради болестта, но и заради това, че не работи. Сигурно откача вкъщи по цял ден  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 161
  • София

Ей я нА Дафинка с новата звезда. Laughing Все едно гледам нов сериал. Joy

# 162
Честно казано предпочитам  да не е ретроспекция.
Скрит текст:
Елчин,че беше болна беше ама ръката не може тук от така да и стане нещо.

# 163
# 164
Ето видели са се, е как той не я помни, айде той изглежда различно, ама тя  Joy Joy Joy

Освен да си трае гадината  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт