След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 368
  • 746
  •   1
Отговори
# 135

и цялото фемили

# 136
  • София
За мен лично няма значение, дали ще има серия без Баръш в петък или изобщо няма да има серия. Едното е равно на другото. Този похват не ми харесва, но пък си е мое лично мнение. Надявам се експериментът да успее. Peace

# 137
Иве  Hug
Скрит текст:
Мерием не я харесвам, една ми е никаква, но харесвам играта на Мурат и чаках отдавна да започне нещо с него. Но нещо не съм мн сигурна, че ще го гледам. Серията на мен лично ми беше скучна и действието тромаво като за първа серия, не може да ти закове вниманието. Докато действието се развиваше в Франция мн ми хареса, но после ........ Ще му дам шанс още две-три серии Само зет и тъст до сега не бяхме гледали да са съперници в турско дизи  Joy Joy

# 138
На мен детето дето играеше Йо ми е грозно, ма кой ме е питал  Mr. Green

и аз така го виждам  Blush

Всяко чудо за три дни...аз съм любопитна...и най-вече за историята...за представянето на Дефо в тази светлина-на младини...
Примерно на мен Синан ми беше супер смешен като колежанче  hahaha hahaha така че ,ако тр да правят Йо на смотаняк,по-добре да е по-младо лице,непознато.,че да не ни нагарча после  Laughing пък и сигурно ще видим черната му страна...да идва петък викам аз,че обещаващ фраг надали ще ни покажат  Mr. Green

# 139
от 2014 е снимката

Нашла перевод в другой группе "по причине болезни Барыша вся серия будет состоять из флешбэков про персонажей. Молодого Омера будет играть актер Йигит Озтюрк. А дальше говорится, что мы увидим историю ДефОм по отдельности, до того, как они встретились. И через предложение написано про сюпризы, про то, что мы очень удивимся"

поотделно ще видим историята на ДеМерите до момента на тяхната среща Grinning ,значи може и да са 2 епизода ,но няма значение ще е интересно

# 140
И на мен ми е интересно всичко свързано с миналото му, защото живее с него и затова е такъв сега. Едно е да го покажат, друго да го разкажат  Peace
Всеки си преценява за себе си дали да гледа   Peace

Съмнявам се, че чакат висок рейтинг  Mr. Green

# 141
Ако смесват миналото съссегашно време съм съгласна.
А Дефне ако иска Йомер да не се рови в това,което тя крие ще се кротне,че даже и може да се събере с него,но и това няма да го спре.
До сега никой сериал не давал цял епизод ретроспекция.Леко се плаша от това ама да видим.

# 142

Искаме инфо за Баръш,ама няма...когато Елчин беше болна,никой нищо не каза  Peace от екипа нито потвърдиха,нито отрекоха,само си гадаехме...и ръката й беше зле,ама пак не чухме тюхкане...Всичко ще мине,прекалено мн се експонира вече...златния ни и незаменим Боре значи  Mr. Green

Е, нали знаеш, че кога един мъж вдигне 37,2 градуса, трябва му правим халва  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Освен това златния ни и незаменим Борко не е виновен, че е болен, оная с маската е за бой. Вместо си стои в къщи и си лекува мъжо, тя хойка по телевизии ПР да си прави. Я да идва мама да вари супички и си глези синчето, че с тая скубла няма прокопса  hahaha  hahaha  hahaha
И сериозно, бих приела да няма няколко седмици серии, но не ми се ще да си развалям представата за историята, която гледаме, със заместители  ooooh!

# 143
  • София
Рускините нямат спирачки. Те са машина за слухове. Съчиняват си по снимки и давай на маслините. Mr. Green

Гале, не знам как ще смесят серията. Освен да са имали заснети кадри с Б. преди да се разболее. Thinking

Според мен Елка не е била болна. Случило се е нещо друго, което не е било добре да се разгласява. Такова усещане имам.

# 144
Ама и вие все едно го сменят и ще играе с Елка цял сериал напред  Laughing
Нали го показват от преди  Laughing
Сериите (ако изобщо е повече от 1) ще минат и заминат, както и актьора дето замества.  Peace
Тъпо щеше да бъде да вкарат друг актьор на сегашното му място  Joy Тогава и аз щях да се възпаля вече  #Crazy

# 145

Айй тази водещата какъв смях имаа олеее  hahaha hahaha
На сън да ми се измее и ще скачам
хахах  Joy

# 146
Скрит текст:
Божеее,как се наежихте пак  Shocked ако бяха казали,че две седмици няма да има епизод,всички щяха се надигнат и да се бунтуват,сега пак недоволство...еми няма угодия...оплакванията тр да ги насочие към Боре,щото той е виновен за ситуацията..аама,ха  Mr. Green

Скрит текст:
На мен идеята ми харесва...пък и кво толкова ,че един епизод ще гледаме младия Йо,аз не виждам заместител на актьор,а преминаване в бъдещето...то и на 5 години може да го дадат,пак ли Боре да го играе  Peace

Искаме инфо за Баръш,ама няма...когато Елчин беше болна,никой нищо не каза  Peace от екипа нито потвърдиха,нито отрекоха,само си гадаехме...и ръката й беше зле,ама пак не чухме тюхкане...Всичко ще мине,прекалено мн се експонира вече...златния ни и незаменим Боре значи  Mr. Green

Някой снимки на момчето са мн добри попадения...др инфо за него не намирам,може би е сега появил се в тези среди  Rolling Eyes https://www.instagram.com/p/_-IcJnLaBy/?taken-by=ygtztrkk
Не бих била толкова категорична и сигурна в реакциите всички. Още с излизането на новината за Баръш писах, че за мен е по-добре да спрат да снимат докато той се възстанови. И през ум не ми е минало да се бунтувам за серия при положение, че човекът е болен.
Мише,не се хващай за думата  Peace никога "всички" не са 100%...когато разни екземпляри се вихриха из соц.мрежи и вършееха се приехте за част от всички,сега вече всички не са всички...говорим образно  Peace
Аз съм убедена,че 90% от феновете ще са недоволни,ако няма епизоди...айде,да не са
всички  Peace

# 147
Мише и аз имам чувството,че Елчин нещо друго и е станало с ръката ама не казаха явно за да няма истерия.

# 148
Иве  Hug
Скрит текст:
Мерием не я харесвам, една ми е никаква, но харесвам играта на Мурат и чаках отдавна да започне нещо с него. Но нещо не съм мн сигурна, че ще го гледам. Серията на мен лично ми беше скучна и действието тромаво като за първа серия, не може да ти закове вниманието. Докато действието се развиваше в Франция мн ми хареса, но после ........ Ще му дам шанс още две-три серии Само зет и тъст до сега не бяхме гледали да са съперници в турско дизи  Joy Joy

Виви,  Heart Eyes
Скрит текст:
+ 1  Hug Обаче на много красиви места са снимали, евала. Особенно в този черноморски край отидоха ми очите  Shocked Shocked Така като се замисля много добра хрумка на сценаристите, за тъста и зетя такова нещо не сме гледали досега хахах  Joy Joy Чичкото чак нови премени си купи  hahaha

# 149
Скрит текст:

Искаме инфо за Баръш,ама няма...когато Елчин беше болна,никой нищо не каза  Peace от екипа нито потвърдиха,нито отрекоха,само си гадаехме...и ръката й беше зле,ама пак не чухме тюхкане...Всичко ще мине,прекалено мн се експонира вече...златния ни и незаменим Боре значи  Mr. Green

Е, нали знаеш, че кога един мъж вдигне 37,2 градуса, трябва му правим халва  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Освен това златния ни и незаменим Борко не е виновен, че е болен, оная с маската е за бой.
Скрит текст:
Вместо си стои в къщи и си лекува мъжо, тя хойка по телевизии ПР да си прави. Я да идва мама да вари супички и си глези синчето, че с тая скубла няма прокопса  hahaha  hahaha  hahaha
И сериозно, бих приела да няма няколко седмици серии, но не ми се ще да си развалям представата за историята, която гледаме, със заместители  ooooh!
Laughing Laughing Mr. Green  оххх,дано Боре не е от тия,че отиде месец без него  ooooh! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт