След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 365
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Досега не са правили епизод, в който да се разказва целият за миналото на героите. Значи е новаторско все пак. В Езел имаше такива връщания, но там Езел беше с операция и затова го играеше Кенан  Laughing

Абе щом са си дали зор нов епизод да пишат и снимат, значи така са преценили. Познават пазара по-добре от нас и не искат да рискуват  Peace

# 121
Айде започнаха да размислят и сега се кефят на предстоящия епизод  Joy Joy Joy Joy

# 122
И аз не намирам допирни точки между двамата Йо ама нейсее, ще го прежалим това. Дано Баръш вече да снима, че тези лоши новини, които чета хич не отива работата на добре. Ще бъде интересно това връщане в миналото, ако го направят както трябва, а не пак с недовършени сцени. Thinking

Аз гледах 1еп. на Кралицата на ноща. Някой хвърлял ли му е един поглед?  newsm78

Иве,
Скрит текст:
аз го гледах, когато го излъчваха във вторник, но с превод все още не.

Виви,  Hug Hug

Скрит текст:
Аз без превод не бих се решила да го гледам. Мерием има такъв акцент, че направо си е зор. Сякаш интересен ми се стори. Чичката как се облизва по младото агънце hahaha hahaha

# 123
  • Perla

Тази снимка намерих при рускините- по- различен ми изглежда младежът, но така или иначе не ме привлича. Както и да е

Аз категорично отказвам да гледам епизод с Йо, но без Баръш. Историята е за Дефмер и за мен Дефмер са Елчин и Баръш.
Тогава нека и Елка да бъде заменена. Crossing Arms

Скрит текст:
Ще пропусна 3 седмици епизод и ще гледам с мишката.

По-удачно за екипа беше да няма епизод 1-2 седмици, отколкото да гледам някакъв друг актьор. Свикнала съм, не обичам смяна на актьорите в главните роли. Stop За мен това не е печеливш ход.

Мише, мисля като тебе. Не съм толкова категорична, защото май все пак ще има и нещо от дефмерското време- поне така го разбрах. Разбирам, че ситуацията е извънредна, но хората биха разбрали едно открито изявление на екипа, а не да търсят изход с измислени истории. Пък любовта на Из и Йомер ми е мегабезинтересна. Хеле пък ако  и оная е включена.Дано само Борето си е наред!!!!

# 124
Що да е безинтересна? Така ще сравним тогавашното му поведение със сегашното и може би ще оценим любовта му към Дефо   newsm78
Щом няма да ги играят Боре и Лейлята съм ОК  Laughing

# 125
Ама те не са казали от екипа, че ще е 2-3 епизода това. Говорят за този, който се задава  Peace
Аз не съм видяла официална информация, че няма да го има 3 епизода  Tired

Нали това казвам, че е редно да дадат официална информация, за да знаем какво да очакваме и да не се ширят слухове  Thinking

# 126
пууу,големи сте писарушки,видяхте кита и се юрнахте да пишете  Mr. Green

Терко Heart Eyes Hug за новото ни дворче

аз си мисля че може и да не ни пуснат фраг,но .... Rolling Eyes

а това за 3 седмично отсъствие  най-вероятно рускините са си го измислили или феновете. Това което Хактан написа вчера беше че в следващия епизод  което значи че ще е само за този ще има изненада  Grinning,може и да застъпят и началото на другия с младия Йо

# 127
  • near Sofia, Bulgaria
Рускините страшни коментари правят  Laughing На първия режисьор никой не му знаел лицето, ма сериала бил номер едно, а сега, ако рейтинга се запази, това вече щяло да е бомба  hahaha Обаче за актьора, който би изиграл младия Йомер, са на мнение, че все едно кой е, така или иначе нямало да прилича на Баръш, защото той е единствен и неповторим!  Crazy

# 128
Божеее,как се наежихте пак  Shocked ако бяха казали,че две седмици няма да има епизод,всички щяха се надигнат и да се бунтуват,сега пак недоволство...еми няма угодия...оплакванията тр да ги насочие към Боре,щото той е виновен за ситуацията..аама,ха  Mr. Green

На мен идеята ми харесва...пък и кво толкова ,че един епизод ще гледаме младия Йо,аз не виждам заместител на актьор,а преминаване в бъдещето...то и на 5 години може да го дадат,пак ли Боре да го играе  Peace

Искаме инфо за Баръш,ама няма...когато Елчин беше болна,никой нищо не каза  Peace от екипа нито потвърдиха,нито отрекоха,само си гадаехме...и ръката й беше зле,ама пак не чухме тюхкане...Всичко ще мине,прекалено мн се експонира вече...златния ни и незаменим Боре значи  Mr. Green

Някой снимки на момчето са мн добри попадения...др инфо за него не намирам,може би е сега появил се в тези среди  Rolling Eyes https://www.instagram.com/p/_-IcJnLaBy/?taken-by=ygtztrkk

# 129
На мен детето дето играеше Йо ми е грозно, ма кой ме е питал  Mr. Green

Единственият вариант за някой дето прилича на Боре е Мерт  Laughing

# 130
Айде започнаха да размислят и сега се кефят на предстоящия епизод  Joy Joy Joy Joy
така и трябва  Peace

# 131
# 132
  • София
Божеее,как се наежихте пак  Shocked ако бяха казали,че две седмици няма да има епизод,всички щяха се надигнат и да се бунтуват,сега пак недоволство...еми няма угодия...оплакванията тр да ги насочие към Боре,щото той е виновен за ситуацията..аама,ха  Mr. Green

Скрит текст:
На мен идеята ми харесва...пък и кво толкова ,че един епизод ще гледаме младия Йо,аз не виждам заместител на актьор,а преминаване в бъдещето...то и на 5 години може да го дадат,пак ли Боре да го играе  Peace

Искаме инфо за Баръш,ама няма...когато Елчин беше болна,никой нищо не каза  Peace от екипа нито потвърдиха,нито отрекоха,само си гадаехме...и ръката й беше зле,ама пак не чухме тюхкане...Всичко ще мине,прекалено мн се експонира вече...златния ни и незаменим Боре значи  Mr. Green

Някой снимки на момчето са мн добри попадения...др инфо за него не намирам,може би е сега появил се в тези среди  Rolling Eyes https://www.instagram.com/p/_-IcJnLaBy/?taken-by=ygtztrkk

Не бих била толкова категорична и сигурна в реакциите всички. Още с излизането на новината за Баръш писах, че за мен е по-добре да спрат да снимат докато той се възстанови. И през ум не ми е минало да се бунтувам за серия при положение, че човекът е болен.

# 133
Абе златно ни е момчето, ай са  Whistling
Никой няма да го изиграе като него  Naughty

# 134
Абе може да е карашък с Боре и с новият младеж, може серията да продължи в стаята, Омуш да е укротил Дефнето и да си разказват миналото.

Общи условия

Активация на акаунт