След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Мхммм, отиваме в жанр пародия. Mr. Green

newsm09 newsm12  Мда, определено ще ни изненадат  Mr. Green

# 301
  • На юг от тук
Йомерчик не е рисувал само в черни краски...
Ако е само един епизод ще изтърпим,нали после ще чакаме Борко да се усмихне от екрана.

# 302
Сълза ще пусна като си видя Боренце в кадър  Mr. Green

# 303
Е,ревахте за Синанчо...

И Изата тук, и Судето  smile3502

# 304
Гюнайдън, къзлар Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ох, тия снимки ме скъсват от смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Всички изглеждат от безумно, през нелепо, до пародийно  Whistling Mr. Green Stop

Лудото йенге с перука, май със същата перука е и Изата  Whistling Rolling Eyes

Имам чувството, че в петък ще гледаме друг сериал  ooooh! Joy Joy

Мхммм, отиваме в жанр пародия. Mr. Green
Мхмм Peace

# 305
  • У Диспансера ...♥♥♥
И това ли е нечуваното в Турция,  то голяма работа ще гледаме значи, Дафа как ще я включат не знам  Thinking

# 306
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е,ревахте за Синанчо...

Изата и тя ще е страшна гледка, изглежда ми ужасно с тая перука поне на снимката Sick Joy Joy Joy Joy
Това момче изглежда доста малко, колко ли годишен е  newsm78

# 307
Здравейте, момичета!  Hug Hug

Влизам и фраг си имаме  newsm44 newsm44

Да си кажа и аз размислите и страстите, че ей сега ще ги забравя.  smile3523
Тази ръка, която гали косата на Дефне, според мен е майка й преди да ги изостави. Явно са вечеря ли и Дефне е искала да я чакат. Ама бабата знае, че няма да се върне и затова казва "Няма да дойде".

В тази серия много ще присъства дядо Хюлиси и сигурно ще ни покажат как са се скарали, че във фрага много от думите са негови. А това винаги ми е било интересно как е станало точно. И как го е отгледал майстора. Дано покажат и графите му, че да видим по какво си е падал да рисува  newsm78

Друго какво щях да пиша, аа иначе другите не са ми интересни. Те са като излезли от комикс, особенно Нера с тази патладжанена коса, като кабаретна певица, а Суде като първолак  Smile Smile

Това е сякаш, ако се сетя нещо ще допълвам.
 Party Party

# 308
Здравейте, момичета!  Hug Hug

Влизам и фраг си имаме  newsm44 newsm44

Да си кажа и аз размислите и страстите, че ей сега ще ги забравя.  smile3523
Тази ръка, която гали косата на Дефне, според мен е майка й преди да ги изостави. Явно са вечеря ли и Дефне е искала да я чакат. Ама бабата знае, че няма да се върне и затова казва "Няма да дойде".

В тази серия много ще присъства дядо Хюлиси и сигурно ще ни покажат как са се скарали, че във фрага много от думите са негови. А това винаги ми е било интересно как е станало точно. И как го е отгледал майстора. Дано покажат и графите му, че да видим по какво си е падал да рисува  newsm78

Друго какво щях да пиша, аа иначе другите не са ми интересни. Те са като излезли от комикс, особенно Нера с тази патладжанена коса, като кабаретна певица, а Суде като първолак  Smile Smile

Това е сякаш, ако се сетя нещо ще допълвам.
  Party Party
Peace

# 309
  • София
И това ли е нечуваното в Турция,  то голяма работа ще гледаме значи, Дафа как ще я включат не знам  Thinking

Еми, преминаването от жанр в жанр може да е нечувано. Joy hahaha Joy

романтична комедия -> преминава в пародия -> само да не стигнем до трагекомедия или (недай Боже) до трагедия. Laughing

Hug

# 310
Пародия на популярен турски сериал в петък по Стар ТВ от 20 часа! Както винаги, пълна с любов и изненади! Не пропускайте!

Ще е забавно! Grinning

Пародията може да се излъчи и следващата седмица. Туит на Боня с публикация, в която се казва, че Баръш няма да е на сета в продължение на три седмици.
https://twitter.com/bonya6/status/689455742798004225

Ако Боня разбуни Туитър, може и да има официално изявление.

# 311

Чачун  Mr. Green

Дани, вече минаха 12 дена откакто се знае, че е зле.  Peace

Така че има шанс и да го видим скоро  Laughing

# 312
  • Perla
https://gecce.com/fotogaleri-baris-arducsuz-kiralik-ask-nasil-olacak?p=3

И в пресата коментират как ще бъде АШК-а без Баръш. Другите работи ги знаем- за пневмонията и ретроспекциите, които за ПРЪВ път ще се представят пред тр зрители /зер никой път не са виждали таквоз нещо/, но тук се споменава, че Борето няма да го има три седмици- ако правилно съм разбрала. Може някой от тези, които знаят турски добре и имат желание, да погледнат, за да не ви въведа в заблуждение.

За другото си мълча, но и аз ще си пусна сълзичка, когато си видя Борето до Елчинката. Не очаквам с нетърпение разказа за миналото, а ми е тъжно, чак ревливо, че ми я няма любимата история. Това е.

# 313
  • Perla

Чачун  Mr. Green

Дани, вече минаха 12 дена откакто се знае, че е зле.  Peace

Така че има шанс и да го видим скоро  Laughing

Тери, днес видях новина, че Чаги е получил рекордно предложение за нов сериал, но не четох всичко. Явно момчето се развива много успешно.

Съжалявам, че повторих новината на Ддани за трите седмици, но не бях я видяла.

# 314
Значи, че ако всичко е наред с лечението на Баръш  Praynig към края на другата седмица трябва да се върне на сета  Thinking
Пародия на популярен турски сериал в петък по Стар ТВ от 20 часа! Както винаги, пълна с любов и изненади! Не пропускайте!

Ще е забавно! Grinning

Пародията може да се излъчи и следващата седмица. Туит на Боня с публикация, в която се казва, че Баръш няма да е на сета в продължение на три седмици.
https://twitter.com/bonya6/status/689455742798004225

Ако Боня разбуни Туитър, може и да има официално изявление.
Само да не е любовта на Из и тийн Йо  Mr. Green Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт