След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 456
  • 746
  •   1
Отговори
# 330

Вие мислите, шега работа? Трябва да се установи на кого прилича повече. Аз още мисля.

# 331
С кеф ще изгледам разлъката на Из и Йо  smile3508 smile3508 smile3508

Имам чувството, че ще се спукаме от смях, ама и кофти ще ни стане   Peace
С нетърпение чакам епизода  Party Party Party Party

# 332
С кеф ще изгледам разлъката на Из и Йо  smile3508 smile3508 smile3508

Имам чувството, че ще се спукаме от смях, ама и кофти ще ни стане   Peace
С нетърпение чакам епизода  Party Party Party Party
На мен ми се струва че ще лея повече сълзи отколкото да се смея  Naughty

# 333
Сис, цялата история около напускането на Ането на Дефо и смъртта на родителите на Йо ще е много кофти  Tired То даже и на рождения ден не се знае дали няма да е пак сдух, все пак е преживял пак разочарование  Tired Ще видим, според мен ще има и смях, ама драмата ще е повече  Wink

# 334
И там има доста сняг, Елка едва я познах  Laughing

# 335
Аз гласувам за постната пица  Joy  Joy  Joy
Май ще поправя Мишето - вървим не към пародия, направо на гротеска ми мирише. На кой му е потрябвало да гледа детските годни на Йо, какво толкова ще научим от тях. Ние основното и сега го знаем, разказваха ни го мимоходом и ненатрапчиво  Thinking Сега какво - ще разберем всички  подробности, та да ни стане съвсем ясен Йомко  newsm78 Ще се повторя, но то тогава става друг сериал - например "Пътя на Йомер Великолепни"  Mr. Green И без това и до сега ги гледахме Дефмер за 10-15 мин. на серия, можеха да запълнят това време със спомени или нечии разкази. Поне нямаше да се налага като гледаме този младок да си внушаваме - това е Йомер, Йомер, Йомер......оммм......

# 336
кита лайкнал снимката  ooooh!

# 337

На мен тук Кориша ми прилича на Константин Коцев - е, преди години де  Laughing

Ди  Hug

# 338
  • Още у мъглата ...
Ехоооо, ха добър ден и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И не мога да не вляза ритайки за юношата Коришко  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Малеее, ся само остава да запее "Sunshine reggae" Joy Joy Joy Joy

# 339
Направили са алтернативен фрагман с кадри на по-младия Боре  Laughing Laughing

Диди Hug то аз затова си мисля, как да усетя мъката му от преживяното като през цялото време ще трябва да си напомням - Това е Йомер, Това е Йомер  Joy Joy Joy Все ще ми се струва, че гледам за живота на друг човек, с такова усещане съм  Rolling Eyes

# 340
Аз гласувам за постната пица  Joy  Joy  Joy
+1

Нали ни обещаха изненада в края на епизода? Дали пък Баръш няма да е заснел някоя и друга сцена?

Аз съм с положителна нагласа за петък. Въпреки че много се ядосвах на Мерич по едно време, някак си успя да ми спечели доверието. Развива образите интересно, пише страхотни реплики, има интересни хрумвания. Може пък да ни покаже Йомер и сие в логична светлина, без сътресения в образите, просто с интересни събития от миналото!

Много хубав алтернативния фраг! Голям майстор е mizahci!

# 341
  • Още у мъглата ...

Ай да лайква, че може да са му последните лайкове Mr. Green Joy Joy
 bishop bishop bishop Mr. Green

# 342
Sick Sick
 #Crazy #Crazy
Това е фотошоп, това е фотошоп ................ Mr. Green

# 343
Ехоооо, ха добър ден и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И не мога да не вляза ритайки за юношата Коришко  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Малеее, ся само остава да запее "Sunshine reggae" Joy Joy Joy Joy

Та съвсем да изтрепе рибата  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Габи  Hug

# 344
  • Още у мъглата ...
Набързо, че трябва да зачезвам Laughing

Ся ша видите как ще имат среща и дядо и баба Mr. Green Нали като гледахме преди време родословното дърво нещо ги бяха навързали, ма ся не си спомням за коя баба се бях изрекла  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А пък Йомко като му минат кадрите от миналото през главата, ще разбере, че хич даже не е обичал Изата, така както пише по книгите Naughty А просто като юноша бледен си му е трябвало да изпуска хормоналната пара, и да си пробва пубертетските умения  Mr. Green И да се прави на мъж Naughty Да не кажа, че пак тя е била нахалничката (това само от снимките Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт