След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 335
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
# 91
ББ гледат ашка ли бе  newsm78 мн привилегировани в турския брадър  Mr. Green

Ай, май ми прескачате постовете  Crossing Arms Mr. Green

всичко чета аз  Mr. Green ама не разбрах дали инцидентно са им пуснали или имат щастието да го гледат всяка седмица  Wink това имах предвид  Peace
Aз се шегувкам  Laughing

# 92
В туитър недоволстват, че не са взели Мертчо  Joy Joy Joy Joy

# 93
  • Perla
Кой предположи, че Боре ще бъде заменен от някой друг артист, които ще играе младежа Йо  Mr. Green

Да го поздравя  Sunglasses

Сега ще изровя снимка на тоя Ийт Йозтюрк  Mr. Green

Здравейте! Много сте писали, едва ви изчетох  Hug Hug Hug И се смях, и се забавлявах, и се ядосвах. Но това ме срази- ами не искам друг Йомер. Може и да ги пропусна- просто не знам дали ще успея да преодолея негативизма си

# 94
Според мен ще е интересно, ще видим как е преживял смъртта на майка си, после на баща си. Как се е скарал с дядо си, как е бил при майстора и после как е заминал за Италия. Може би така по-добре ще разберем характера му в момента, защото едно е само да чуем историята, друго е да я видим  newsm78
Какво да направят реално? Борето е болен, няма как да снима... А да махнат Йо от епизода е рисковано  Laughing То има недоволство, може да падне рейтинга, ама според мен ще е интересно  Thinking

# 95
Аз искам да види миналото на Йомер.

# 96
И за мисля като Тери  Peace
А дали само в този епизод ще е..  Rolling Eyes
Сладурче е младият Йо  Mr. Green  а Дефо кой знае каква кифличка ще я направят...рошава,рошава,мъжкарана...ю-а  hahaha hahaha hahaha

# 97
Тери  Laughing Laughing

Хубаво е момчето, но не прилича на него, вярно Мерт да бяха взели  Mr. Green

Според мен ще е интересно, ще видим как е преживял смъртта на майка си, после на баща си. Как се е скарал с дядо си, как е бил при майстора и после как е заминал за Италия. Може би така по-добре ще разберем характера му в момента, защото едно е само да чуем историята, друго е да я видим  newsm78
Да, така е  Peace
Пък и какво да се прави болестта не е по желание, ще преживеем някак си липсата му, само да се оправя по-бързо  Praynig

# 98
Са сигурно ще излезе, че и преди са се виждали  Laughing Joy

# 99
Са сигурно ще излезе, че и преди са се виждали  Laughing Joy
аййй...ще е супер...направо в десетката ще е според мен...да не се окаже,че и него е замервала с камъни,ама не помни  hahaha hahaha hahaha

няма да ни пуснат фраг май  Rolling Eyes може да не смогват със заснемането  Peace

# 100
#МертАрдучЗаМладияЙО  Mr. Green

Аз ще гледам епизода с любопитство при това  Peace
Няма как, ако беше на сета, нямаше да го измислят това, ама какво да се прави, не е зависело от него  Peace

# 101
Те ако са се виждали преди добре.

# 102

Mr. Green

АНи, представяш ли си  Joy Joy Joy Joy

# 103
Ами не знам, май не ми се гледа историята на младия Йомер и защо е станал Великолепни  Mr. Green Сериала е за историята на Дефмер  Crossing Arms Мисля, че е редно да дадат информация за здравословното състояние на Баръш и за намеренията на продуцентите за продължението на сериала. Иначе ще растат слухове като тия, дето вече се ширят в руския форум, че Баръш е отново в болница и състоянието му се е влошило  ooooh! Наистина се надавам, заради него, да са само глупави слухове  Sad

# 104
Ми ако няма изобщо епизоди 2-3 седмици също не е добре  Tired

Пък и Боре трябва да се оправи. Дано не е вярно, че пак е зле  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт