След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Думите са хубави и се надявам Йо да ги казва на Дефо в очите.

# 256

Хората гледат играта, нашичкият у Дефо гледа  Crazy

# 257

Последното може да се преведе и като "научих си урока". Peace
според мен е по-скоро първото,защото Дефо го казва в някаква еуфория  Rolling Eyes кадрите са от миналото,но са напаснати...та предполагам,че Дефо си е взела изпит по нещо  Wink

# 258
  • София

Последното може да се преведе и като "научих си урока". Peace
според мен е по-скоро първото,защото Дефо го казва в някаква еуфория  Rolling Eyes кадрите са от миналото,но са напаснати...та предполагам,че Дефо си е взела изпит по нещо  Wink

Може. Ще се разбере в петък. Simple Smile

# 259
Ох, Синан колко е смотан във флашбеците  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 260

Хората гледат играта, нашичкият у Дефо гледа  Crazy
Ааааа много са сладки , затова няма да ги скрия снимките  Peace Омер се разсейва и само я поглежда и после как я помоли с очи да му помогне, за да играе...след което изобщо забравиха къде се намират, Синан си затвори очите, виж Аби не издържа, като виден моралист  hahaha а нашите ги бие ток и света е само за тях  Crazy

# 261
Аз го видях Аби да им се кефи после като Йо вкара  Joy Просто станаха много cozy, пък хората ги чакат за играта Laughing Joy

# 262

И аз няма да ги скрия. Той нашичкият, ако беше гледал играта, а не Дефото, щеше да научи сам къде се държи "сопата", къде се слагат пръстите, ама очите му не бяха в играта!

# 263
Ай да изкарват снимките да се посмея на Синьо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 264

Ми той за това отиде, нея да види, че от сутринта му се губи,  кво му пука за играта  Joy  Joy  Joy

# 265
аййй,Ирка е добавила субки на клипчето  Heart Eyes
Благодаря ти,Ирка  Hug  bouquet

П.П. Трябва да го отворите в Тубето,иначе не се виждат  Peace

И аз благодаря  bouquet Ирка  Hug, страхотно е  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 266
Думите на Йомер в цялост, според превода на рускините. Прибавени към турския превод да ни стане по-пълна картината:

Животът никога не се състои само от днешния ден. Разбрах това още от ранна възраст. И че болката, която съм изпитал, не е най-голямата болка, и щастието, което съм изпитал, не е най-голямото щастие в живота. Възможно е да не забелязваме това, докато живеем. Да.

Но всички спомени, които живеят в нас, съставляват част от нашата история, това, което ни прави да сме ние. Възможно е сега да са тези моменти, които си спомняме с усмивка.

Миналото, причинявайки ни болка ... ни подготвя за бъдещето, помага ни да пораснем. Бъдеще, чиито корени са в миналото. Заедно с всичко, което имам или нямам. С мечтите, от които не се отказах, въпреки всичко.

Ето ме!/ Тук съм!

Благодаря, Данни  Hug  bouquet Наистина силни думи. Да видим как ще ги вплетат в серията, да не се загуби искреността им  Heart Eyes

# 267

Може и епизода да е изненада-приятна.(доста неща са възможни Simple Smile Според мен тези,които не искат да гледат,защото го няма Баръш,ще го погледнат,защото им е интересно какво се е случило и малкия как ще се справи.

Вани  Hug, дано наистина изненадата да е приятна. Да уточня - аз лично, а и момичетата, които изказаха резерви за серия с ретроспекция, не сме казвали, че няма да гледаме серията, щото Баръш го няма. Мотивите ни бяха доста по-различни, те са по-напред в темата, няма да ги повтарям. Въпрос на лично възприятие е такъв подход и при положение, че е принудителен, едва ли би породил недоволство. Аз просто се надявам, че тази принудителна промяна няма да превърне сериала от филм за Дефмер във филм за Йомер и Дефне  Wink

# 268
Да се надяваме,че Дефо и Йо са заключени и си разказват за миналото.
И дано Дефо разбере наистина Йо и той да се разкрие.

# 269
  • София
Аз не разбрах последно, дали Б. е вече на сет-а или евентуално ще се завърне другата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт