Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 59

• 73 954
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Еее, вие сте златни! Hug
Колко време съм живяла в заблуда.. Sad на мен докторът ми каза да го приемам сутрин, че се усвоявал по-добре от организма, ама поне да беше казал с нещо мазно, а аз муам мюсли...
Айде почвам го вечер, далеч от Еутирокса и с НАЙ-МАЗНАТА филия, дано до пункцията дръпне гадината!  #2gunfireБлагодаряяяя! Hug

# 76
Еее, вие сте златни! Hug
Колко време съм живяла в заблуда.. Sad на мен докторът ми каза да го приемам сутрин, че се усвоявал по-добре от организма, ама поне да беше казал с нещо мазно, а аз муам мюсли...
Айде почвам го вечер, далеч от Еутирокса и с НАЙ-МАЗНАТА филия, дано до пункцията дръпне гадината!  #2gunfireБлагодаряяяя! Hug

И на мен така ми казах, но после с четене и съвети на момичетата във форума, промених приема  Peace

Айде успех и ще си пишем и в другата тема  Heart Eyes

# 77
Мен ме съветваха всички витамини да са далече от еутирокса newsm78 и аз не вземам почти нищо сутрин. Повечето ги пиех на обяд и вечер.

# 78
  • Варна
Здравейте,
От вчера вече ми е потвърдено, че не мога да забременея по нормалния начин.
Сега имам един месец преди следващия цикъл, за да се ориентирам и избера специалист по репродуктивна медицина в гр. Варна /от тук съм и не мисля, че е необходимо при наличието на 5 клиники да търся за момента в друг град/. Насочиха ме към АГ болница, д-р Александров, но не откривам в сайта на ЦАР да фигурира болницата? Значи ли това, че не работят с фонда?
Благодаря ви и после най-вероятно ще се върна с още въпроси..

# 79
  • София
не работят с фонда, избирай от другите 4.
и с инвитро пак си се забременява по нормален начин  Rolling Eyes

# 80
  • Варна
не работят с фонда, избирай от другите 4.
и с инвитро пак си се забременява по нормален начин  Rolling Eyes
Благодаря за информацията!
Права си, не се изразих правилно Simple Smile Все пак имам една бременност, но извънматочна.

# 81
Излязоха ми резултатите на хормоните на 2-ри ден.
ФСХ - 7.5, ЛХ - 8.5. Пак е високо това ЛХ. Може ли да се започне процедура с такива резултати и въобще може ли по някакъв начин да се смъкне това ЛХ. От другия месец съм на противозачатъчни. И друг въпрос имам, ако съм по дълъг протокол блокиращата инжекция не спира ли подаването на сигнали към хипофизата за секрецията на този хормон? Оффф, или не беше така?

# 82
  • София
ако си по дълъг протокол, точно лх се блокира и си седи ниско.

# 83
  • В сърцето на любимия човек
Не ти е много високо ЛХ-то, то се гледа как е спрямо ФСХ, а при теб е добре.
Не съм била по дълъг протокол, но имам наблюдение, че при късия спада малко от първите инжекции, който са за да стимулират антралните да тръгнат, а после при смяната на лекарствата с тези за растеж на фоликулите, включват Цетротид, който блокира връзката с хипофизата и ЛХ не нараства

# 84
Абе сега е цвете, наистина, но пък преди ФСХ ми е бил винаги около 5, за първи път виждам 7, а ЛХ и 10 съм имала. Благодаря ви много!

# 85
Сега погледнах протокола, FSH - 4,71,LH - 7,61. И при мен LHто е високо, ама док ме почна на къс протокол. На 5ти ден от стиму-то естрадиол 505 нормално ли е?

# 86
  • В сърцето на любимия човек
Сега погледнах протокола, FSH - 4,71,LH - 7,61. И при мен LHто е високо, ама док ме почна на къс протокол. На 5ти ден от стиму-то естрадиол 505 нормално ли е?
Защо да не е нормално? Очаквай към 5 до 7 фоликула, според мен.

ПП: 5-ти ден от МЦ или 5-ти ден на инжекции?
Ако е 5-ти ден от МЦ, може и повече фоликули да са тръгнали

# 87
шошии, рано е да се каже за естрадиола. той се отделя от гранулозните клетки основно на по-големите фоликули - 14 и повече мм, така че по-важно е на какво ниво е между 7 и 9 ден. сега просто се вижда,че върви нещо, но какво точно, не е много сигурно. какви са ти мерните единици?

# 88
5ти ден стиму по къс протокол с Гонал 200 и Менопур 150, резултата е 14 фоликула, 7 по големи с размери от 7.7 до 10.6. Това беше вчера. Утре пак съм на преглед.

# 89
Не че нещо, но вие сте половин докторки, егати!  ooooh! Евала! Peace

Имам чуденка. Понеже на последната консултация, на която се реши, че стартираме ИМСИ, всичко беше много еуфорично, изобщо не поставих един от най-важните въпроси. Значи: докторът ми изписа САМО Клостилбегит, 5 дни по 2 и туй то. Няма инжекции, няма дявол. Що тъй? Ясно, че има различни видове стимулации - при моята кума например (която е при същия лекар) имаше куп хормони и инжекции, и ѝ извадиха към 20 яйцеклетки, а на мен ми каза - ще съм доволен и на 1 до 2. А при мен всичко, освен витамин D-то е ОК, няма никакви проблеми, просто сме с тежък мъжки фактор. Та просто ми е любопитно, от какво ли зависи.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт