Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 746
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Мармалад от портокали
иначе е вкусен  Peace

# 121
Сладко от зелени доматчета, но се оказа много приятно.

# 122
Някаква салата от водорасли в Япония.
Не беше лоша.Simple Smile)

# 123
  • Mediterraneo
Много от изброените тук неща направо обожавам- охлюви например. Китайската салата от водорасли също ми е любима. Калмари и стриди пък мога да ям с тоновете  Mr. Green
Онзи ден ядох конски пържоли- не бях очарована  Naughty

# 124
Преди години в Мюнхен ядох в един ресторант и та ме утрапаха с някакво ядене: мръвка със сос, прясна краставици, тестени топчета и всичко това поръсено със захар Sick

Аз съм живяла в Австрия и редовно се гощавах с такива манджи... Grinning Тестените топчета са кнедли  Wink Честно казано, обичам такива комбинации - сладко-солено и ми беше по-скоро интересно, отколкото неприятно или гадно, а после свикнах и даже ми харесваше...

# 125
Алигатор. Паниран, на хапки.

За другото - да не се повтарям. Май само виме от крава от написаните по-горе не съм яла.

# 126
В лудите млади години - филия хляб намазана с паста за зъби "Мечо"  Mr. Green

Преди няколко години в Балчик си хапнах панирани рапани - малко са жилави, но стават за ядене, а заради салатата със захар баща ми още им се сърди на чехите, нищо, че се е опитвал да я яде преди 40 години  hahaha

Панирани цветове от тиква - супер мезе за бира стават, салата от листа на глухарчета - горчи та се не трае  Sick предполагам, че има някаква технология да се махне горчивото ама домакинята ни явно не я знаеше  newsm78

# 127

За другото - да не се повтарям. Май само виме от крава от написаните по-горе не съм яла.

Joy hahaha  Joy

# 128
сини сирена,някакво вносно сирене с гьби и разни други вносни сирена,които мьжа ми купува за да ги опита,но май все ги хвьрлям.
рапани-много ми са гадни
охлюви-отврат
бели свински бьбреци-откьде да знам,че не са бьбреци ами ташаци
авокадо-странно
диня сьс сирене и грозде сьс сирене-е не мога,а майка ми много обича
панирани сиренца сьс сладко от боровинки-това пьк сестра ми го обача,а аз хич не понасям

# 129

Това ме подсети, че като бях в Сингапур ядох крокодилско.
И пак на същото място, в един ресторант, в който сам си приготвяш храната - избираш си от нещо като стилажи различни нещица и сядаш на едни специални маси, с нещо като котлони по средата, а около тях едни такива ванички с вряща вода, за да можеш да изпечеш или свариш храната по вкус. Та ние, като едни същински неандерталци, докато разберем какво се иска от нас, похапнахме и сурово месце... Blush След като ни се посмяха, една немска група, накрая ни ожалиха и ни въведоха в обстановката... hahaha Срам...  ooooh! Embarassed

# 130
  • Пловдив
Най странното нещо което съм яла е пържени картофи объркани с яйца и сирене.

аууу свекърва ми го прави това
определено ми е странно и не ми харесва Sick

Стига бе, на мен това ми харесва  Laughing. Баба ми го готвеше, като бях малка - картофите са нарязани на кубчета, като за мусака, пържат се и когато са готови се добавят разбитите яйца+сиренето. Стои още минутка на огъня да се стегнат яйцата и е готово!

# 131
  • София
Преди две седмици в Дубай - чипс със сол и оцет на Лейс  Sick пълен отврат! Вобще и не му загледах опаковката, когато го купувах - тук всичките разновидности си ми харесват
Отдавна леля ми правеше една национална мароканска гозба - пълнено пиле с ориз, гъби, орехи, стафиди и лук, печено с цели и около тях нарязани ябълки. Беше страшна вкусотия, но за съжаление сме затрили рецептата  Laughing

# 132
Преди две седмици в Дубай - чипс със сол и оцет на Лейс  Sick пълен отврат! Вобще и не му загледах опаковката, когато го купувах - тук всичките разновидности си ми харесват
Малееее, ще те убия  Laughing Как може да не ти хареса. Това ми е най-любимия чипс, като съм в чужбина си купувам като невидяла от него. Тук тия идиоти не го внасят. Умирам за чипс със сол и оцет.

# 133
Мармалад от портокали
иначе е вкусен  Peace

Този е един от любимите на мъжа ми  Mr. Green  Преди около месец опитах сладко от лук, беше учудващо вкусен  Crazy

# 134
   newsm78 Дали някой ще се смили и ще даде рецептата за сладко от лук?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт