Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 709
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
Яхния с лук и сушени сини сливи! Simple Smile

на това свекърва ми му казва "попска яхния". прави я с цели лукчета.
аз много я харесвам

# 166
паниран боб. и до днес се чудят хора, на които го приготвям  Rolling Eyes но пък на мен ми е вкусно

На мен ми беше вкусно   Grinning

Сега се сетих че веднъж съм яла и месо от алигатор  Shocked Много беше странно, но поносимо, не ми се догади.

# 167
  • Вече на село
Тиква с ориз на манджа със захар, сол и червен пипер.
Кюфтета от мечка, мусака от магарешко и суджук от конско месо.
За охлювите да не говорим. Хапнах един като бях бременна и бебето ми се лигави до година и половина Mr. Green

# 168
 Sick Sick Sick Ох преди години отидох на гости на едни братовчедки в Шумен и като седнахме на обяд ме нагостиха с охлюви на яхния сготвени с черупките наложи се да ги опитам по принуда после 3 дена ми беше зле.Колко е слузесто само  Sick А за тях беше голяма вкусотия да измукнат охлюва да го хапнат и после шумно да осмучат черупката.Повече такива неща не опитвам каквото ще да става

# 169
Ох  , задължително преди ядене преглеждам темичката ...... за подтискане  на апетита!!!!!!!!

# 170
  • Countryside
Сладолед, поръсен с черен пипер - едно време го сервираха в Шератон, сага не знам, не съм ходила...
Ами че сега се продава тъмен шоколад с кайенски пипер и тъмен шоколад с чили и това са шоколади на Линд, мдам Mr. Green Не са лоши между другото Mr. Green

# 171
Благодаря, Камамбер, ще ги потърся и ще ги опитам.
Сега се сещам за пърженото зеле с люта чушка и карамелизирана захар - като го опитах първия път, ми се видя доста странно, но ми хареса, и сега от време на време правя.

# 172
Онзи ден си купих синьо сирене с боровинков мус.
Страхотно е.

# 173
  • BABYLAND
Охлюви, мравки, лепило за тапети  Sick .

# 174
Кюфтета от охлюви Sick, само че разбрах едва като си хапнах.

# 175
Кюфтета от охлюви Sick, само че разбрах едва като си хапнах.
Мъжът ми заради едни охлюви с ориз си развали отношенията с едни братовчеди... Бяха го викнали да им поправи нещо и за благодарност го нагостили... Той разбрал чак като си похапнал... Четири-пет години минаха оттогава - не ще и да ги чуе!

# 176
  • Вече в моята си приказка...
За по-странно от това не се сещам - заек с тиква на фурна. Иначе беше изкючително вкусно. Рецептата не я знам точно, но горе-долу се прави така - издълбава се тиквата и се пълни с остатъка от издълбаното, заек сварен предварително и разни други работи, за които просто не се сещам. После се затваря с капачето от тиквата. Пече се дъъъълго време. Мммм, много вкусно...

# 177
  • Бургас
Изкопах темата и се посмях  Laughing

Аз съм яла миди, скариди и раци. До там съм..
кое му е странното  Rolling Eyes

# 178
  • Вече на село
 smile3538 Как щях да забравя. Преди години ядох пържени бели бъбреци на прасе. И, което е гадното, родата на мъжо ми се радваше, по скоро хилеше, защото като питах какво е това вкусно нещо, казаха риба без кости smile3532

# 179
ами аз не знам как ще ви прозвучи, но вчера пращах мъжа ми до нонстопа да иска индиго за касов апарат и после зъбите ми бяха сини цяла седмица...иначе често хапвам - по малко де - диня с пръжки, кроасан с шоколад и лютеница, онзи ден едни момчета асфалтираха пред блока и слязох с едни човенчета да ми насипят, НО ВНИМАВАЙТЕ!!! пари много...в началото...ми това е нямам голям опит аааа и риба с крем карамел ама само веднъж

Общи условия

Активация на акаунт