Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 710
  • 227
  •   1
Отговори
# 210
Дъждовни червей с ориз на фурна  Mr. Green

Къде го готвят това? Искам и аз да опитам!
Мама прави туршия от зелени дини и пъпеши. Страхотна е! Яла съм и магарешки кюфтета. Вкусни са.

# 211
Е,след тия червеи всичко ми се струва вече  вкусно  Sick Joy

# 212
Торта от моркови в един индийски ресторант. Бърррррр...гадничко си беше.

Аз правя един сладкиш с моркови и е много вкусен. Дори няколко пъти съм го предлагала на гости беъ да кажа какво е и не успяват да се досетят.
Стига бе. Не е било през последните години да имам рожден ден и да не черпя с торта от моркови.
Доволно се харчи.

# 213
Ааа, тортата от моркови ми е любима. Имаме една дружка - като й ходим на гости само с това я врънкаме да ни черпи. Убийствено нещо Grinning И сурови стриди обичам, и сурови миди ям и ми харесват...
иначе "странни" неща не съм яла. Не си падам екпериментатор Rolling Eyes А в Австрия папкахме стек с пържени картофи и ни предложиха сладко от диви ягоди към него, но аз по принцип си падам по сладко-солените комбинации и ми хареса Simple Smile

# 214
Алигатор. Паниран, на хапки.

За другото - да не се повтарям. Май само виме от крава от написаните по-горе не съм яла.
Хм, познавам те, канибализмът не ти е присъщ Mr. Green Hug

# 215
Дъждовни червей с ориз на фурна  Mr. Green
в интерес на истината беше вкусно преди да разбера Shocked

Моля те, сподели къде предлагат това нещо  Sick Sick Sick

# 216
В Северната част на Турция правят баница от хамсия или цаца ( не знам разликата)
Както и мармалад от същото .  Mr. Green не е лошо  Crazy

# 217
В Англия като ми сервираха пържените картофки с оцет отгоре, направо си прехвърлих порцията на едно момче...
Пак там ядох някакъв овчарски пай със сини сливи и още на първата хапка ми се повдигна Sick Не ми харесва комбинация сладко-солено.
Яла съм крокодилско месо (без да ми кажат предварително), добре че си го бях изяла, иначе щях да плюя обратно. Абе не е лошо...
В един японски ресторант рибата в чинията съмнително помръдваше и не посмях да я ям.
Не ми харесва диня със сирене - опитах, ама нещо не ми е от любимите.

# 218
  • Countryside
Аууу, ама темата е възкръснала от пепелта  hahaha
Торта с моркови пък е супер, аз и морковен кейк правя, като е печен/сварен моркова по-скоро докарва на тиква, а и с този оранжев цвят доста хора е заблудил  Mr. Green
Обаче червеите избиха рибата, ама все пак може да са някъкъв деликатес (поради липса на други  hahaha ), като нашата шкембе чорба,мдам  Thinking

# 219
  • Countryside
Благодаря, Камамбер, ще ги потърся и ще ги опитам.
Сега се сещам за пърженото зеле с люта чушка и карамелизирана захар - като го опитах първия път, ми се видя доста странно, но ми хареса, и сега от време на време правя.
От серията Ексаланс, ето чилито:

кайенския пипер не можах да намеря, яла съм го преди 2-3 години, може да не го правят вече, но пък има и с аромат на ърл грей  Mr. Green

# 220
  • Бургас
Чили с шоколад си е много вкусно. Нали сте гледали/чели "Шоколад". Чаша горещ шоколад поръсен с чили. На мен лично много ми хареса. Това, което ми е било странно и не особено вкусно: "компот" от краставици, домати във вода със захар (като малка бях на гости на чехчето Grinning); круши в червено вино, цикория с шунка (това е много популярно френско ястие, но на мен цикорията много ми горчи).
Все пак, всичко бледнее пред червеите с ориз!  Shocked

# 221
  • Countryside
Чили с шоколад си е много вкусно. Нали сте гледали/чели "Шоколад".
Чели сме, чели, даже и Лаура Ескивел  Flutter
По темата много добри рецепти/комбинации може да намерите в "Като гореща вода за шоколад" на въпросната Лаура Ескивел и в "Афродита" на Исабел Алиенде - предупреждавам само за екпериментатори, за традиционалисти не става  Naughty

# 222
От серията Ексаланс, ето чилито:

Такъв и аз съм яла, но не ми хареса особено.

# 223
а,да бе сетих се!един път ме каниха със суджук от магарешко месо Sick Sick Sick.не го опитах,не знам какъв е вкуса,но ми звучеше доста гадничко! #Silly

# 224
  • Countryside
а,да бе сетих се!един път ме каниха със суджук от магарешко месо Sick Sick Sick.не го опитах,не знам какъв е вкуса,но ми звучеше доста гадничко! #Silly
Ами хапвала съм и магарешки кюфтета и магарешки суджук и са хубави, незнам защо такова отрицателно отношение Wink на вкус не ми се стори нещо странно или на аромат  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт