Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 036
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Няма снимки, Шоки  Naughty

# 331
  • София
Аз ги виждам Simple Smile

# 332
  • гр. София
Вече и аз не ги виждам. ММ разследва и се оказа, че грешката, която дава кода означава, че поради много рикуести от страна на потребители на Мамата, Имгур са блокирали достъпа.  ooooh!
Кажете някой сайт в който да качвам снимки.

# 333
# 334
  • Street of Dreams
Аз само от телефона виждам снимките на Шоколадчето

# 335
  • гр. София
Смених сайта. Сега би трябвало да се виждат.  Embarassed

# 336
Аз ги виждам.
Еми не знам брокат ли е това на МАС, но е яка лъскавина.

# 337
  • гр. София
За мен си е течен метал, а UD е глитър.

# 338
  • SF
Когато бързам - ФДТ, молив на очите и спирала. В движение глос на устните и парфюм.
Аз не съм фен на червилата. Винаги съм само с някакъв розов, близък до естествения блясък.

# 339
  • София
Шоки, след редакцията виждам снимките ти. Peace
Разбирам, какво имаш предвид. УД е пясък. Мак е пясък на фина цедка. Simple Smile

# 340
Какво мислите за козмтична марка AURA като цени среден клас са  , а били френски.хвалят ми ги , но не смея да рискувам , имат лепило за мигли на 7лв и се чудя дали да не го взема , толкова съм се навила сега на изкуствени мигли ...не знам защо така.
Аз и без това се закъснявам все , а ако вземе и тях да слагам  ooooh!
като бързам винаги ФДТ , спирала , руж и молив.иии пак 30мин отидоха

Този молив на Лореал , който комнетирахте , бързо ли се размазва по водната линия.аз така и не намирам моя черен молив , който да не става на нищо след 2-3 часа.чудех се за Ревлонския , но  нямам отзиви за него

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 21:57 от ПреГрей-Darker Begin

# 341
Преди 6 години си купих комплект четки от естествен косъм на Aura i един розов хайлайтър.Нищо особено не са според мен,но поне не са скъпи да се тестват bouquet

# 342
На Aura имам сенки за вежди,както казаха преди мен,не са нищо особенно,но пък и не са зле.

# 343
Аз имам информация, че са сръбско производство. Не съм купувала нищо и не мога да дам мнение, но поне тук, в Пловдив, ги има на 2-3 места и са стари, залежали щендери. Не съм виждала никой да разглежда или купува Peace

# 344
  • София
В България някъде дали се предлагат подобни тампончета
  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт