Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 039
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Аз днес съм с тъмно-синята очна линия на МАС - специално за един мастилено-син панталон, който взех миналата седмица  Heart Eyes Simple Smile

В последния момент преди да сложа черната спирала се сетих, че пазя двете сини спирали на Пупа. Ползвах по-тъмната, която е мастилено синя и малко по-светла от очната линия.

Скрит текст:

# 346
Аленка, прекрасно!!! Heart Eyes
Сега в момента издирвам синя спирала и сенки, за да мога да правя син грим.Досега винаги съм смятала, че синьото не е подходящо за моите пъстро-зелени очи, но ме е хванала музата да пробвам и този цвят.
Последният молив , който си купих е на Диор, водоустойчив.Исках го за водната линия, но вече седмица, от използването му след няколко часа оставя следи под долния клепач., като че ли съм плакала и отдолу има чернилка  newsm78
Май ще го използвам само на горния.Някакъв съвет за молив , подходящ на долния клепач, който да не се разтича? Praynig

# 347
  • в 1001-та нощ
В тази връзка да кажа, че днес съм с новия син автоматичен молив на Шанел и за мое учудване се позадържа доста дълго на водната линия - часове Simple Smile

Днес бях с тъмно синя очна линия и по-ярка спирала, която дава този син фон на окото. Този грим съм го правила и с черна спирала и тогава крайният ефект не е така синеещ, а по-скоро очната линия изглежда по-мека, защото не е черна Simple Smile

Днес бях със средната спирала - Electric Blue, докато очната линия е като горната. Бих взела и горната спирала - само да се продават още Simple Smile Имам и долната, ама едва ли ще я ползвам скоро Simple Smile  Mr. Green

# 348
  • София
Много хубава беше днес! Hug
Каквото и да сложиш, ако е с финес и опитна ръка-все е хубаво!
Така хубаво синееше! Simple Smile

# 349
  • София
Алена моля те ,кажи кое е червилото.Страхотно е!

# 350
  • в 1001-та нощ
Разбира се  Hug от хидратиращата серия на Шанел - любима моя формула 402 Adrienne - пълното име CHANEL ROUGE COCO ULTRA HYDRATING LIP COLOUR (402 ADRIENNE) Simple Smile

kopche  Embarassed Embarassed Embarassed благодаря ти  Blush И сутрешните срещи с теб са истинско удоволствие и чудесен старт за деня  Blush Аз лично бих ти скрила прозрачните глосчета и червилца  Blush Blush Blush

# 351
Момичета, от къде бих могла да поръчам продукти на huda beauty

# 352
  • гр. София
Момичета, от къде бих могла да поръчам продукти на huda beauty

Мигли и лепило: https://www.cultbeauty.co.uk/huda-beauty?ref=brands

# 353
Благодаря ✌🏻

# 354
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте някой пробвал ли е от новите продукти на Catrice ?
Загледах 2 продукта за конкуриране - прахообразен и кремообразен ?
Има ли отзиви за тях кой да взема ?

# 355
  • SF
Моята приятелка имаше някои от продуктите. И нейното и моето мнение е, че са много слабо пигментирани. За руж на Катрис, все се смеехме, че "не пише". Аз ги пробвах и върху нейната матова кожа и върху моята, по-бяла. Не пишат.

# 356
  • Street of Dreams
На Catrice имам ружове и съм с добри впечатления. Наскоро ми се случи да съм в ДМ, там винаги поглеждам за лимитираните серии на Катрис, понеже винаги са толкова интересни. Мисля, бяхте споменали, че ги няма в БГ. Този път обаче нямаше нищо ново, а са минали месеци, откакто последно бях в дрогерията. :/ Редовните серии не съм разглеждала

# 357
Esmee и аз имам един руж на Catrice. С много добра пигментация е, за мен даже твърде, предпочитам слабо пигментирани, но трайни ружове.
Вероятно такъв е бил конкретният цвят. Peace

# 358
  • SF
Ми... Може. Освен това кутийката се счупи бързо - много ги мразя тези кутийки, на които капачето някак се разкачва от основата, а ружът вътре се натроши с времето. Бронзантът ми в момента също е счупен и го държа на масата, похлупен. Ако пътувам някъде, заминавам без него и трябва да си купувам нов, който също ще се счупи от разнасянето.

# 359
Тази седмица трябва да са изтеглили някои продукти и да са пуснали нови.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт