Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 250
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Пробвах, много по-добре е, но нямам това падче, още в понеделник ще го купя. Търках в грубата част на гъбата за чинии  Embarassed

# 541
Без зехтин и веро не мога да сваля ДУ от четката.Бютиблендера също пера с тази смес.

# 542
  • София
Моите четки за фдт вкл Ф80 се изчистват идеално със сапунче Da Vinci cleaning soap for cosmetic brushes, което си купих от енцо за 10 лв. Още по-важното почиства идеално бюти блендъра, който иначе не успявах да изпера добре и понякога му оставаше някое петно.

# 543
Аз моите ги пера с някаква пяна за лице на Елеа, която ми беше ужасна, но всичко маха от тях. Търкам я опакото на дланта. Но това със сребърната вода ми звучи мн интересно. От къде може да се купи? Не вреди ли на косъма?

# 544
Моите четки за фдт вкл Ф80 се изчистват идеално със сапунче Da Vinci cleaning soap for cosmetic brushes, което си купих от енцо за 10 лв. Още по-важното почиства идеално бюти блендъра, който иначе не успявах да изпера добре и понякога му оставаше някое петно.
Да и аз го ползвам и е много готино, почиства идеално. Аз обаче го взех за 25 лв. от Морията.

# 545
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз моите ги пера с някаква пяна за лице на Елеа, която ми беше ужасна, но всичко маха от тях. Търкам я опакото на дланта. Но това със сребърната вода ми звучи мн интересно. От къде може да се купи? Не вреди ли на косъма?
В практически всяка аптека Peace. Няма как да навреди, просто йонен разтвор.

# 546
Цитат на: Джой от Зелените покриви
[/quote
В практически всяка аптека Peace. Няма как да навреди, просто йонен разтвор.

10x  bouquet

# 547
Добре, препоръчайте ми в такъв случай добра пудра, която да не запушва порите и сте доволни от покривността й тъй като не искам да я използвам върху фон дьо тен? И аз се запалих за базата и ще я взема. Цената предполагам й е около 40 и няколко лева? Също искам да ви попитам дали си струва инвестирането в ръкавица на Sigma за почистване на четките?

Мисля, че базата е толкова - около 30 и няколко лева  Peace Ти сега коя ползваш?

За пудрата - бих ти препоръчала прахообразна пудра-ФДТ. Марките от високия клас, към който се целиш - предлагат такива продукти. Има ги свободни (насипни) и компактни. Аз имам и ползвам пудрата ДФТ на Шанел - имах и свободна и компактна - много различни са.  Хубаво е да пробваш  Peace

Аз си мия четките по различен начин - в шепата сипвам олио и хубаво разтривам четката - мазнината разтваря всичко - дори водоустойчива очна линия - става една цветна каша. После измивам с вода и течен сапун. Четката за очна линия мия така всеки ден и от черна става снежно бяла  
Благодаря ще ги погледна на chanel. Похвалиха ми и свободната пудра на Диор както и теракотата на Герлен и съм в процес на мислене коя да е Simple Smile

# 548
  • в 1001-та нощ
Пробвай ги, за никъде не бързаш Simple Smile

# 549
Как сваляте от  лицето ДУ на ЕЛ?

За четки ползвам това:

с това:

# 550
Аз четките си мия с бебешки шампоан на джонсън. Чудя се дали да си взимам новата ръкавица на Real Techniques newsm78

# 551
Силиконовите ръкохватки за горещи съдове би трябвало да вършат същата работа.  newsm78 Поне ги има под път и над път.

# 552
Как сваляте от  лицето ДУ на ЕЛ?

За четки ползвам това:

с това:

Първо мия с електрическа чека и гел за измиване, после минавам с мицеларна вода на Bioderma и накрая минавам с лосион acne out.
Четките мия с гела си за измиване на лице, или с шампоана на детето  Laughing Но още днес ще си куоя такова падче.

# 553
Ето тази ръкавица за къпане на кучета върши идеална работа със сапуна от ДМ

# 554
 Момичета, доста от Вас си взеха Електриковата палитра на UD. Как я ползвате?
От известно време я мисля и се чудя може ли да я ползвам като очна линия?

Общи условия

Активация на акаунт