Дефицитите на една журналистика

• 366 401
  • 4 365
  •   2
Отговори
# 165
Подобна нелепа двойка като Кадиев и Стоянова са двамата младежи, които готвят по Нова. Когато съм втора смяна, с тях си оправям косата и се гримирам, т.е. рядко ги поглеждам, но дори и монтаж и сдържане не могат да прогонят усещането, че двамата не се понасят изобщо.

# 166
  • ту тук, ту там
Не че много съм ги гледала, но аз си мислех, че са гаджета   Shocked

# 167
Не са гаджета, навремето повече си личеше, че той я дразни ужасно, сега само от време на време.

# 168
  • Варна
Личи си, че Касита го е работила - трудът на хората в медиите не е никак лек, както изглежда. Човек просто няма работно време - очаква да свърши в 17 примерно, но може да откара и до полунощ. Съботите, неделите, празниците - на работа. Ако на Коледа почиваш, то на Нова година задължително си на работа и няма как да си вземеш отпуска, защото другарчето ти трябва да опъва през всичките дни, а не е редно. Overtime масово не се плаща, може би само в бТВ, Нова и националните радио и телевизия, но точно това не мога да твърдя със сигурност. На топ водещите и репортерите по националните телевизии заплатите са добри, на някои - дори много добри, но по сайтовете, по радиата, по кабеларките са гола вода. Да не говорим, че по време на кризата масово бяха назначени на по 4 часа, а бачкаха доста повече от 8. Това определено обижда.
Ако искаш да си на гребена на вълната, трябва непрекъснато да си в час със случващото се, а информационната претъпканост на моменти може да взриви главата ти.

# 169
  • Перник
Щом в ефира на национална телевизия Лора Крумова си позволи да попита Васил Найденов: "Кого би застрелял?" Shocked относно скандала с КТБ... За каква журналистика говорим?! Laughing

# 170
Като казахте Лора Крумова - когато бяха заедно с Коритаров много ги харесвах, винаги съм имала хубаво мнение за нея, но сега с тази "Комбина" и двете с Щърбева разочароват  Confused Може ли сума ти предавания да правят на гърба на останалите муцуни в Нова Тв - то не бяха репортери, водещи, момичетата от времето (+ майка)...Толкова ли не могат нещо интересно да представят като за неделя следобед  ooooh! И това фамилиарничене на "ти" с всеки гост е отвратително  Sick

# 171
  • София
Предаването Комбина е без потенциал, лигаво и фалшиво. Язък за Лора. Щърбева според мен е с много солидни връзки, да е жива и здрава.

# 172
Щърбева добре се справяше с воденето на новините, то като че ли не се изисква кой знае какво за това, освен да изглеждаш добре  Laughing, защо им беше да се захващат с това? Да ви кажа, при всичките ми антипатии към Милен Цветков и шута му, сякаш доста по-добре биха се позиционирали в този часови и времеви пояс, ако толкова Нова няма какво да предложи неделя вечер   Crossing Arms

# 173
  • София
Миуенчо и Лора ли? Те искрено се обичаха преди в Здравей България. Казвам го без ирония. А Миуенчо е любимец на пенсионерите в страната.

# 174
Ааа, не заедно, някак вече не мога да си ги представя тях заедно на екран, ама сега като каза - сигурно ще е по-добра всяка комбинация, изключваща Щърбева. Имах предвид съвсем различни да са водещите, а и концепцията на предаването.

# 175
Прелюбопитно  ми е Касита да каже на какъв принцип се канят гости в националните медии.
Имам чувството, че като пусна БТВ, знам кой ще бъде на гости, без значение предаването, също и за Нова.
Даже в Нова са още по-зле.

# 176
То тези гости не са ли на щат?
Просто обикалят от телевизия на телевизия по някакъв график, а кога работят, така и не мога да разбера.  Thinking
Малко наизуст говоря, защото сутрешни, следобедни и прочие блокове не гледам от години - отказвам да си го причинявам това. Но когато съм гледала - все едни и същи муцуни навсякъде.
По едно време ме беше страх да отворя капака на тоалетната, защото очаквах оттам да изскочи я Ники Кънчев, я Мадлен Алгафари. Сега сигурно Кобилкина изскача.

# 177
Жени Марчева намирам за прекрасен журналист. Много съжалявам, че така си похабява потенциала в това никакво предаване.

# 178
  • Варна
Мадлен я бях забравила, лично аз от много време не съм я виждала на екран.
Моето обяснение за гостите е, че има хора, които никога не отказват участие в телевизионни предавания. Говорят много, друг е въпросът какво казват. И телевизионерите знаят, че на тях могат да разчитат. Вероятно и на тях им е писнало от тези гости, но като Иван, Драган, Петкан ти откажат участие, пак до тях опираш. Намирането на разнообразни, интересни и начетени събеседници не е лесна работа. В повечето случаи по телевизиите дефилират политици. От партийните централи предпочитат да изпратят изпечените демагози, отколкото периферни функционери, които може да омажат положението.

# 179
напоследък Евгени Минчев е в полезрението и се прави на такъв, какъвто не е . Бляк.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт