Дефицитите на една журналистика

• 366 374
  • 4 365
  •   1
Отговори
# 150
Мдааа. Казах, че не съм на 100% сигурна.
Добре де тогава как да си обясним все по-често срещащия се прошляв външен вид?

Впрочем редактирам се, за да поясня. Говоря не за водещи на вечерни новини. За репортерчетата думам. Онези дето врат микрофони в лицето на народните представители и записват с празен неразбиращ поглед глупотевините, които последните им говорят.
Онези, които ще ги отсвирят някъде да снимат репортаж за преляла река и село без аптека. Ей такива.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 11:18 от Защо ме търсиш?

# 151
Когато аз работех като репортер, последното, за което се сещах беше външния ми вид. Имах норматив от минимум два репортажа по сериозни теми, разбирай по ресорните ми, на ден и някой лежерен. Затова и отказвах да правя stаnd up-и- изглеждах като анорексична маймуна. Само една колега, която киснеше в Парламента, винаги беше натокана.  Mr. Green

# 152
Не би обявила заплащането си тук, нали?

А защо това е било последното? Забързан делник ли?

# 153
Не би обявила заплащането си тук, нали?

А защо това е било последното? Забързан делник ли?

Когато аз работех като репортер, последното, за което се сещах беше външния ми вид. Имах норматив от минимум два репортажа по сериозни теми, разбирай по ресорните ми, на ден и някой лежерен. Затова и отказвах да правя stаnd up-и- изглеждах като анорексична маймуна. Само една колега, която киснеше в Парламента, винаги беше натокана.  Mr. Green

Не съзнаваш за какъв труд говоря, затова отново ми задаваш въпроса.

# 154
Онзи ден гледахме някакво включване със свидетел от Враца, отстрани в полезрението на камерата стои репортерка от БНТ 1: след 7:45 особено, то някакви въздишки, държеше си микрофона предимно при себе си, един отвеян поглед, изобщо признавам, че основно тя ми беше привлякла вниманието в репортажа  Flutter

# 155
Дааамм. Възможно е да не съзнавам за какъв труд говориш. Аз лично смятам, че една заплата се измерва и спрямо положения труд.

Имах предвид имало ли е нужните неща, осигуряващи нормалните условия на труд? Например неограничено гориво за служебните автомобили, за да може един рерпортер да препуска от единия до другия край на града, а понякога и на страната. Такива неща питам

# 156
За репортерчетата думам. Онези дето врат микрофони в лицето на народните представители и записват с празен неразбиращ поглед глупотевините, които последните им говорят.
Онези, които ще ги отсвирят някъде да снимат репортаж за преляла река и село без аптека. Ей такива.

Съобразяват се хората, особено с нежната половина на Парламента. Щом те си позволяват клин с дълъг пуловер, защо не и репортерите?

# 157
Дааамм. Възможно е да не съзнавам за какъв труд говориш. Аз лично смятам, че една заплата се измерва и спрямо положения труд.

Имах предвид имало ли е нужните неща, осигуряващи нормалните условия на труд? Например неограничено гориво за служебните автомобили, за да може един рерпортер да препуска от единия до другия край на града, а понякога и на страната. Такива неща питам

Аз да не съм била полицай, че да ме вълнува резервоара на служебната кола?  Rolling Eyes
Много си назад в разбирането за условията на труд в медиите, но това е нормално, когато нямаш досег с тях, освен като зрител.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 23:06 от Касита

# 158
Именно - нормално. Не може да е назад човек, който никога не бил и напред. Просто питам. Не проявявам интерес вече впрочем. Назад-напред... няма смисъл.

Не ми се изясни съвсем причината да имат странен вид, но карай.

# 159
Липса на време. Толкова ли не умееш да четеш и разбираш?  Rolling Eyes Странна работа. Ясно го написах достатъчно пъти вече.
Отново: последното, за което се сещах по време на репортерските си години, беше как изглеждам.
Толкова много работа имах, че гледах да съм изкъпана, да мириша на чисто, да съм си измила зъбите и лицето, да съм сложила крем за лице, да съм си вързала косата ... и стига. Виж, като водех, беше друго.

Някои неща ги зная от обща култура. Затова ми е странно, че средната заплата в из медиите, е обект на чудене.

# 160
Касита, благодаря, но казах - не проявявам в такъв случай интерес вече. Мои си чуденки някакви бяха това. Приеми, че не умея да чета и разбирам ако това ти е ок. Като няма съприкосновение с дадена сфера може и така да се получи, че да не разбираш.

# 161
  • на брега на морето
... и върнат Мария Касимова/Моасе/,

За дъщерята на Хиндо Касимов ли става дума?

# 162
  • София - Рим и обратно
Кои три кокошки, Кафе с мед?
Ей тия:

# 163
...А Кадиев и Стоянова в началото чак ми беше неудобно да ги гледам, имах чувството, че взаимно не се понасят. Сега са се посработили.

Aз все още чакам деня, в който Деси ще забие един звучен шамар на Кадиев.  Mr. Green
Едвам се търпят и им личи много. То Кадиев и аз едвам го търпя през екрана. Сигурно е ужасно да работиш с такъв лигав човек всеки ден.  ooooh!

# 164
Даа, много им личи, че не се понасят Стоянова и Кадиев Mr. Green
"Трите кокошки" също са нехармонични. Жени Марчева си е добър журналист, Марияна....ок, добре е, но Дияна въобще, ама въобще не е като тях. Тя нито актриса стана добра, нито водеща. Добре, че е мъжът и да я бутат тук- там.

Сега гледам новините на Канал 1. В 8.04ч говорят за снежната буря в Америка ooooh! Всичката Мара втасала, му се казва на това

Общи условия

Активация на акаунт