Дефицитите на една журналистика

• 362 311
  • 4 321
  •   1
Отговори
# 3 990
  • София
Мигрантите са си направили щат! Ужас, ако е било преди изборите, току-виж не са отчели гласовете им и почваме отначало! Grinning

# 3 991
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
JoyJoy още малко и на крайцера "Аврора" ще го докарат.

# 3 992
  • София
Един и същи човек ли им пише статиите или преписват един от друг, барабар с грешките.
Скрит текст:

# 3 993
Неименуемо 😆 (едва го написах)

# 3 994
  • Пловдив
Ми така ще бъде разгледан, че не може да се именува.

# 3 995
  • София
По-скоро е копи-пейст. Не вярвам Радев да го е казал така, ама нищо чудно единият журналист да е преписал от другия. От бързане да съобщят новина едва ли намират време и да я пишат сериозно - поне тези, които са втори, трети и т.н. в списъка.

# 3 996
Обаче дир-а са били първи, т.е. авторството на тази сложна дума е тяхно Simple Smile

# 3 997
Предаването " Ничия земя", което  вече копае дъното. Цялото интервю с Радина Кърджилова,  в стил" бабата пред пейката на блока пита". Последното предаване с  един изпечен манипулатор, чиито деца го издържат с заплати и пенсии, но той е " героят на деня". За интервютата с врачки, баячки , затворници и жени със съмнителен морал въобще няма да говоря. За мен Даниела Тренчева е новият стар Карбовски...

# 3 998

Жадувам да видя неумишлено направен и използван коктейл "Молотов"

# 3 999
  • Пловдив
Следва да се отбележи в името на справедливостта, че не е казано непременно неумишлено направен, може да е и само неволно хвърлен в помещението. Wink

# 4 000
Хахаха, неволно хвърлен в офис на политическа партия коктейл молотов!
това е даже по-интересно. Simple Smile

# 4 001
Да, може да са се пообъркали. Да са искали да хвърлят коктейла в офиса на друга политическа партия, но неволно в този офис да са го хвърлили. Ама едва ли.

# 4 002
Цитат
За мен Даниела Тренчева е новият стар Карбовски...
Много точно сравнение. Спомняте ли си преди години (отдавна не му следя творчеството на Карбовски) в едно от комедийните тв предавания му бяха направили пародия като водещ. В общи линии скечът и актьорът залагаха на монолога "Мръсно, кално, гадно, долно, мизерия, черно..." И т.н. в тоя дух. Та, да, Ничия земя влиза на 100% в тази стилистика.

Допълнение: Нищо против Радина Кърджилова и "известните" там при Мон Дьо, ама такива прочувствени и драматични разговори бих ги очаквала от и за хора, преминали през някакъв сериозен житейски катаклизъм, които да споделят опит и т.н. Повечето истории там са като "да пишеш мемоари на по 20 години". Радина не е нито първата отрудена, очукана жена с любовник, проблеми с алкохола и две деца, нито последната. Просто е известна в наше село.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 12:54 от zlatenceto

# 4 003
Цитат
За мен Даниела Тренчева е новият стар Карбовски...
Много точно сравнение. Спомняте ли си преди години (отдавна не му следя творчеството на Карбовски) в едно от комедийните тв предавания му бяха направили пародия като водещ. В общи линии скечът и актьорът залагаха на монолога "Мръсно, кално, гадно, долно, мизерия, черно..." И т.н. в тоя дух. Та, да, Ничия земя влиза на 100% в тази стилистика.

Допълнение: Нищо против Радина Кърджилова и "известните" там при Мон Дьо, ама такива прочувствени и драматични разговори бих ги очаквала от и за хора, преминали през някакъв сериозен житейски катаклизъм, които да споделят опит и т.н. Повечето истории там са като "да пишеш мемоари на по 20 години". Радина не е нито първата отрудена, очукана жена с любовник, проблеми с алкохола и две деца, нито последната. Просто е известна в наше село.
Много театрална беше цялата драма на Радина (от това, което видях). Театралните ни актьори трудно се отърсват от театралната игра както във филмите, така и в живота. Не можах да преценя дали Радина преиграва или е психично болна, но в нито един от тези случаи не е морално да ни я показват. Може би единственото интервю, което се сещам да ме е погнусило повече, е това с пияния писател - любовник на Елен Колева.

# 4 004
А Карбовски как го кенсълнаха от телевизиите, че нещо ми се губи? Просто по едно време установих, че вече не води нищо, ама каква е причината? Той си имаше своята ниша и зрители все пак.

Общи условия

Активация на акаунт