Дефицитите на една журналистика

• 361 836
  • 4 320
  •   1
Отговори
# 765
На мен и Ани и Виктор ми харесват, много са ми свежи. Обичам да ги гледам, добре ми стоят на екран.
Но недоразумението Миролюба Бенатова ми е супер анти, почти толкова колкото и Карбовски.

По същия начин съм и аз, много повече харесвам и сутрешните съботно- неделни блокова на Нова, сравнение с тези на БТВ. Въобще в БТВ останаха малко неща, които харесвам.

Не мога да понасям гласа на Бенатова  Sick

# 766
Снощи по новините на БТВ прочетох надпис - "ОПАСТНОСТ"  Shocked Shocked Shocked

За някакъв язовир или язовири ставаше дума  ooooh!. Струва ми се, че сме опасТно близо до пълна изродия на журналистите и на хората, които пишат текстовете, както и на тези, които ги редактират.

# 767
Цитат
Испанският хитов актьор Антонио Бандерас скоро ще стане жител на Сапарева баня. Това е заявила бившият министър на туризма Николина Ангелкова на среща в Дупница преди дни. Тя се е похвалила, че собственолично е развела актьора из туристическото градче и той е останал влюбен от пръв поглед, уточнява в. Телеграф
Собственолично...
Ах, колко е весело, когато общи работници стават журналисти!

# 768
Аз се чудя след като медиите бъкат от хора, които очевАдно не са завършили журналистика, какво работят тези, които са?

# 769
Откъде си сигурна, че не са завършили журналистика?  Laughing

# 770
Предполагам от собственоличното  Joy

# 771
Преди малко при Гала обсъждат момче, което се натровило от някакви капки, оказа се, че момчето е на 42 години  Joy Joy Joy Joy

# 772
  • София
завършилите журналистика не са обезателно грамотни на нужното ниво.
90% от ПР-ите на Републиката са хора, които хал хабер си нямат от същността на професията Laughing

тук всеки работи каквото го влече, какво значи някакво си образУвание.

# 773
  • София
Толкова ли не могат да намерят поне няколко кадърни!

# 774
  • София
Толкова ли не могат да намерят поне няколко кадърни!
Не може да няма такива, но вероятно работят за частния бизнес и се стремят да не се афишират излишно. Това е само предположение, не познавам лично такъв човек.

# 775
Попаднах на тази "новина".  Shocked

Ще сложа текста тук, тъй като може, вероятно, но едва ли, да го редактират. Направо е обидно към паметта на това прекрасно дете!  ooooh!
Скрит текст:
С траурно шествие в подлесния ден на февруари семейството и приятелите на 23-годината студентка Вероника почетоха паметта й. Момичето бе зверски убито преди 2 години от циганин рецидивист. Вероника се прибираше от работа, когато покрай жп гарата във Велико Търново я застрига престъпникът. Две години по-късно екзекуторът на момичето излежава 30-годишна присъда в ЛовченЛовешкия затвор. Почерненото семейство е приело за мисия да не допусне жестоко погубената студентка да бъде забравена. Майката и бащата на Вероника са обеденили усилия с други родители на жертвите на тежки престъпления, пише „24 часа“.

# 776
  • Германия
Попаднах на тази "новина".  Shocked

Ще сложа текста тук, тъй като може, вероятно, но едва ли, да го редактират. Направо е обидно към паметта на това прекрасно дете!  ooooh!
Скрит текст:
С траурно шествие в подлесния ден на февруари семейството и приятелите на 23-годината студентка Вероника почетоха паметта й. Момичето бе зверски убито преди 2 години от циганин рецидивист. Вероника се прибираше от работа, когато покрай жп гарата във Велико Търново я застрига престъпникът. Две години по-късно екзекуторът на момичето излежава 30-годишна присъда в ЛовченЛовешкия затвор. Почерненото семейство е приело за мисия да не допусне жестоко погубената студентка да бъде забравена. Майката и бащата на Вероника са обеденили усилия с други родители на жертвите на тежки престъпления, пише „24 часа“.

Ужас.  Shocked Че то при такъв текст само с едно повторно прочитане можеш да отстраниш 99% от грешките.

# 777
  • Германия
Цитат
Oсем думи са ранени при стрелба в гимназия във френския град Грас

От статия на Офнюз. Tired

# 778
  • София
че какво е това редактор...

# 779
Не са осем ранените думи, хиляди са! Всекидневно някой журналист-камикадзе убива по няколко!

Собственолично съм го видял с очите си!

Общи условия

Активация на акаунт