Дефицитите на една журналистика

• 360 383
  • 4 298
  •   1
Отговори
# 720
Вчера недоразумението Петя Дикова в Култ, ръсеше култови глупости.Повече няма да си го причинявам, но гости и бяха Владо Николов и съпругата му и затова гледах.То не бяха "уау!", "оу!" .... и винаги с еднин превъзбуден тон и възходяща интонация в края на всяко изречение...Пф!!! Sick #Crazy

# 721
Дикова и другото недоразумение Софиянска тире Божкова отдавна не си ги причинявам  Sick Не е достатъчно да си издънка на известни личности, трябва и талант, който при тези двете тотално липсва.

# 722
Дикова и другото недоразумение Софиянска тире Божкова отдавна не си ги причинявам  Sick Не е достатъчно да си издънка на известни личности, трябва и талант, който при тези двете тотално липсва.

И аз не ги понасям и двете, въпреки че според мен Дикова става за определена аудитория

Софиянска обаче е с една траурна физиономия, все едно някой и е изял тирамисуто, изобщо не става за екран

# 723
Миналата седмица по новините изписано с тлъсти букви нещо от сорта: "Софийска община с екшън план срещу замърсяването на въздуха..."  ooooh!

П.П. Напоследък единственият журналист, който не ме дразни, изненадващо е Мон Дьо  Grinning
Като се абстрахирах от външния му вид, не е виновен човекът за това, установих, че всъщност е много интелигентен, гласът му е с приятен тембър, интервютата му са интересни и далеч от плоските въпроси, които сме свикнали да чуваме.
Не ми харесва "стайлингът" му, да използвам таз' 'убава българска дума, но всичко друго - да. (Че е грозноват не ми пречи, но малко ми е смешно как опитва да прикрие това с екстравагантност. Вероятно в телевизията това му е единствения вариант да излезе пред публика)

# 724
И аз, както се казва/пише ЖДНБ Simple Smile, да ми беше казал някой, че ще погледна Мон Дьо-то с добри очи, е, нЕмаше да повЕрвам. Но наистина, на фона на останалите, той звучи и стои на екран съвсем прилично. Peace

# 725
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Миналата седмица по новините изписано с тлъсти букви нещо от сорта: "Софийска община с екшън план срещу замърсяването на въздуха..."  ooooh!

Скрит текст:
П.П. Напоследък единственият журналист, който не ме дразни, изненадващо е Мон Дьо  Grinning
Като се абстрахирах от външния му вид, не е виновен човекът за това, установих, че всъщност е много интелигентен, гласът му е с приятен тембър, интервютата му са интересни и далеч от плоските въпроси, които сме свикнали да чуваме.
Не ми харесва "стайлингът" му, да използвам таз' 'убава българска дума, но всичко друго - да. (Че е грозноват не ми пречи, но малко ми е смешно как опитва да прикрие това с екстравагантност. Вероятно в телевизията това му е единствения вариант да излезе пред публика)

"екшън планът" върви ръка за ръка с "пътната карта" и "нулевата толерантност"  Mr. Greenот има-няма 5 години  Mr. Green

# 726
  • Луната ни пази

Абсолютно съм съгласна. И на фона на Мон Дьо Софиянска- Божкова е още по- нелепа и заспала.

# 727

Скрит текст:

"екшън планът" върви ръка за ръка с "пътната карта" и "нулевата толерантност"  Mr. Greenот има-няма 5 години  Mr. Green

Личи си, че рядко гледам телевизия  Laughing

Нулевата толерантност я знам, ама пътната карта за какво е? Софиянска - Божкова една лигла ли е? Видях снимки, не е тази, за която мислех.
Имах предвид Алекс Сърчаджиева. Ох, те май всичките са напудрени неталантливи отрочета на известни родители  Rolling Eyes

# 728
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пътната карта е план график кога, какво, кой и как, но е къде къде по-ЕнтЕлегентно да използваш директно преведено  Peace

нямаме телевизор от три години и ни е супер. Peace
обмислям блокиране и на новините, които се появяват с пощата  ooooh!

# 729
Божке, аз мислех за истинска пътна карта, хартиена  ooooh! Благодаря, че ме светна, щях да се изложа някъде  bouquet

# 730
Току -що "любимата" ми д-р Неделя Щонова говори за "сладководната вода" Laughing

# 731
  • София
"Софиянска - Божкова" е Ива - най-голямата щерка на Софиянски и снаха на Васил Божков - Черепа

# 732
"Разстреляха таксиметров шофьор. Какво е състоянието му?" Е, на разстрелян какво може да му е състоянието, освен да не е жив. ooooh!

Преди няколко месеца имаше някакъв мъж, изчезнал в гората.
Журналистката: "След като 3 дни Х не беше открит жив, днес беше открит мъртъв."
Има логика.  Rolling Eyes

# 733
  • Пловдив
Логика не знам има ли, но звучи добре.  Laughing

Един познат беше споделил във Фейсбук следното заглавие: "23-ма починаха от грип. Болните от грип намаляват".

# 734
Когато е от познат, може и да се засмее човек, но когато излиза от устата на журналист, вече не е смешно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт