Дефицитите на една журналистика

• 360 511
  • 4 299
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Заглавието беше, без да съм сигурна, май от "24 часа".

# 736
Заглавието беше, без да съм сигурна, май от "24 часа".

А, всичко си дойде на мястото. Аз пък що реших да ги оправдавам журналистите..........не разбрах, реших, че е на познатия. Peace

# 737
"Софиянска - Божкова" е Ива - най-голямата щерка на Софиянски и снаха на Васил Божков - Черепа
Не е най-голямата, а средната дъщеря на Софиянски Peace

# 738
  • Германия
Днес по БНР в новинарската емисия: "Законът за опростяване на престъпления по служба". Не съм сигурна за точната фраза, но ставаше дума за румънския парламент и тяхното предложение за опрощаване на корупционни престъпления. Журналистът запецна на потъмнената дума, но и при "поправката" я каза грешно.

Иначе журналистите в БНР ми се струват на много високо ниво. Тъй като съм в чужбина имам досег само до тях от българските традиционни медии, но като ги сравнявам с нещата, които пускате тук, се радвам, че е така. Имаше само веднъж един новинар, който при четенето на новините 5 или 6 поредни изречения ги прочете с грешки и прекъсвания. Все пак никой не е безгрешен.

# 739
  • София
"Софиянска - Божкова" е Ива - най-голямата щерка на Софиянски и снаха на Васил Божков - Черепа
Не е най-голямата, а средната дъщеря на Софиянски Peace
Да, благодаря за уточнението, сбъркала съм.
Тя по коя телевизия се изявява?

# 740
  • София
Така и не му научих името на този журналист или водещ, не зная как да го нарека, но сега води сутрешния брок на Нова, а преди беше в БНТ. Този човек постоянно ми звучи така, фарингсът му е задръстен с храчки - гъгне постоянно.
Отделно са глупостите, с които забълбучкват главите на хората отрано сутринта.  Нарочно ли го правят или толкова си могат?

# 741
Софиянаска е в Нова - в Събуди се има рубрика
А водещият на сутрешния блок на Нова е Виктор Николаев, който беше в Дарик/ най-добре там да си беше останал/, после в Канал 1 и така....

# 742
Николаев е леко заспал, но Цолова много ме кефи, още от БТВ

# 743
ЖДНБ, Цолова те кефи Rolling Eyes
Такава тетка е! Толкова си е повярвала, все едно телевизията е на баща и

# 744
  • София
Съгласна. Абсолютно неприятна като визия и поведение.

# 745

Peace
Виктор Николаев не беше ли в битиви?

# 746
Да, и там беше

# 747
  • Луната ни пази

Peace
Виктор Николаев не беше ли в битиви?
Бяха. С Анито. И двамата ги смъкнаха от екран, след като настоятелно задаваха въпросът "Кой?" на Орешарски. После Нова ги прибраха, а те се изживяха като символ на свободната журналистика. В интерес на истината Виктор го харесвам, Анито е абсолютна тетка, не партнира добре, не изслушва гостите си, а и дори да ги чуе, не разбира отговорът, не го осмисля и пак повтаря въпросът. Предпочитам Виктор като води сам. Анито като е сама, грабвам дистанционното.

# 748
  • София
не го знам къде е, на мен ми се сливат двете телевизии, но е с гъгнещ глас, слаб, с тъмна коса, предполагам, че не е от високите.

# 749

+1, да не говорим, че на моменти си позволява да се държи откровено снизходително с гости, защитаващи теза, различна от нейната. Забелязала съм и погледа и при такива гостувания - един високомерен, сякаш няма начин да е сгрешила, сякаш нейната истина е универсална. Абсолютно като в къщата на баща си се държи в студиото.

Общи условия

Активация на акаунт