Дефицитите на една журналистика

• 364 697
  • 4 351
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
не знам, май на 15 вече носи частична наказателна отговорност. Най-малкото ДПс ще трябва да работи с него.

# 1 126
не знам, май на 15 вече носи частична наказателна отговорност. Най-малкото ДПс ще трябва да работи с него.

Слаба работа ми се вижда, толкова са ниски и никакви присъдите за подобни престъпления, че пълнолетни идват нахилени с адвоката да се предават, толкова не им пука... Какво остава за някакъв келеш под 18.  newsm78

# 1 127
  • София
По-добре някакво наказание, отколкото никакво. Както казват юристите, наказанието трябва да е неизбежно, за да има ефект не само върху извършителя, а и възпитателен ефект върху другите хора.

# 1 128
  • ВАРНА

"Катастрофа с лодка временно блокира АМ „Тракия“ в посока София-Бургас"
 Чудесата нямат край!

# 1 129
Отвратителна е тази история с "изчезналия" келеш.  Sick

Самоцитирам се и се редактирам - открили са тялото на момчето, загинало е. Много жалко, не трябваше да се стига до там, а да си е живо и здраво и да си понесе наказанието. Жалко за родителите.

# 1 130
Отвратителна е тази история с "изчезналия" келеш.  Sick

Самоцитирам се и се редактирам - открили са тялото на момчето, загинало е. Много жалко, не трябваше да се стига до там, а да си е живо и здраво и да си понесе наказанието. Жалко за родителите.

Аз друго не мога да разбера.
След смъртта на момчето, е обявен ден на траур в града.
Защо?
Това е престъпник, та дори и непълнолетен. Изчезнал е по свое желание и по този начин се е самоубил, само и само да избегне правосъдие. Защо е обявен ден на траур за града? Какво послание се изпраща с това?

# 1 131

Защо?
Това е престъпник, та дори и непълнолетен. Изчезнал е по свое желание и по този начин се е самоубил, само и само да избегне правосъдие. Защо това трябва да е ден на траур за града?

Ако момчето се е самоубило това значи, че е изпитал толкова силна вина, че да сложи край на собствения си живот. Ако някой от вас си спомня още веднага, след катастрофата един от пострадалите каза, че момчето го е попитало дали са добре всички и тогава е избягало. Голяма вина имат родителите.

# 1 132

Защо?
Това е престъпник, та дори и непълнолетен. Изчезнал е по свое желание и по този начин се е самоубил, само и само да избегне правосъдие. Защо това трябва да е ден на траур за града?

Ако момчето се е самоубило това значи, че е изпитал толкова силна вина, че да сложи край на собствения си живот. Ако някой от вас си спомня още веднага, след катастрофата един от пострадалите каза, че момчето го е попитало дали са добре всички и тогава е избягало. Голяма вина имат родителите.

Защо да имат вина родителите?
Това, че някой извършва престъпление и след това се самоубива, не го оневинява.
Така е преценил, така е постъпил. Имаше случай баща заколил жена си и децата си и се самоубил.
Дай сега и на него да му направим траурен ден.

# 1 133
Защото са му позволили от малък да кара без книжка  разни возила. Но това може да се случи на всеки. Дори с 20 годишен стаж зад волана.

# 1 134
Защото са му позволили от малък да кара без книжка  разни возила. Но това може да се случи на всеки. Дори с 20 годишен стаж зад волана.

Така е. Аз не коментирам това. Коментирам защо общината прави траурен ден, а журналята не пропуснаха да огласят тази недомислица с прискръбни лица. Чак ходиха да питат ранените дали са простили на момчето - демек, прощавай, или...Един вид, сега на тях ще им тежи на съвестта смъртта на момчето...
Ужас, накъде отива тая държава не знам...Angry
Либералите съвсем ще я съсипят - на престъпник цял град прави траурен ден...

# 1 135
  • София
а самоубил ли се е или е нещастен случай?

# 1 136
  • Пловдив
Няма сериозни данни да се е самоубил.
Според мен е нещастен случай.
Но си е за траур, да. Специално ако е нещастен случай. Мързи ме да мисля и да пиша защо така го усещам.

# 1 137
а самоубил ли се е или е нещастен случай?

Няма значение.
Фактът е, че сега вмениха вина на жертвите на престъплението му.
Като нищо родителите му после да тръгнат и да ги съдят, че са причинили смъртта му.

# 1 138
  • Пловдив
Не мисля, че са вменили нещо такова на някого.

# 1 139
Не мисля, че са вменили нещо такова на някого.

Напротив. Жената в Пирогов вече каза индиректно пред БТВ, че не й тежи на съвестта. Което какво означава - че са й вменили вина с поведението си (и тя е мислила по въпроса). И то вкупом - община и журналя.
Общината - с деня на траур, журналята - с това, че са ходили да я питат дали му прощава.
Ужасни хора, ей!

Общи условия

Активация на акаунт