Отговори
# 90
Съжалявам много момичета и силно вярвайте,че другия път всичко ще е наред.Пожелавам ви го от сърце !

# 91
Съжалявам за загубите ви момичета. Бързо възстановяване,  най-вече психически. Скоро да се радвате на успех до термин.
Съни кис, ако не си ги правила-пусни тромбофилии. Кураж!

# 92
Момичета, ужасно съжалявам за загубата ви. Много сили и вяра в следващия добър финал ви пожелавам.
Аз днес съм с някаква странна болка в ляво, докторът ми каза че е от срастванията ми от предното секцио и от разтягането на матката, но много е неприятно. Лежа и си пия хаповете, в понеделник съм на на ултразвук и скрининг и ми е доста притеснено.

# 93
Момичета ужасно съжалявам, сигурна съм, че всичко ще се подреди.  bouquet

# 94
Kasmetliyka, стискам палци и чакам да минеш в понеделник да се похвалиш! Simple Smile

# 95
Благодаря, Вили, задължително ще мина на отчет😊

# 96
Лелеее Момичета, много съжалявам Cry Много кураж от мен, дано бързо се съвземете и скоро пак да имате повод  да се похвалите Praynig

# 97
  • София
Здравейте,момичета.Аз също не съм писала отдавна, но напоследък ми се събра много и нямах сили за форума. Ще помоля само да ме махнете от списъка с термините, защото при последния преглед разбрахме че сърчицето на бебо е спряло да бие. Назначиха ми аборт и сега се възстановявам от него. Само психически ми е много тежко, защото ми се случва за трети пореден път. Имам доста изследвания в тази насока, засега всички нормални, но тепърва ще продължавам да търся. На вас желая успешен финал и дано всичко минава леко и безпроблемно.

Съникис, какво излиза по изследванията? Минала съм през това преди да родя дъщеря ми. Ако искаш пиши на лични..за да я задържа бях на терапия с фраксипарин, имуновенин, интралипид и т.н.

# 98
Здравейте момичета. Имате ли болки ниско долу. От няколко дена ме наболява. Не е болка - силна и нетърпима, но усещам нещо. На преглед съм чак в 14:30 - стискайте палци. А с повръщането как сте? От нова година всеки божи ден ми се случва по един, два пъти.

# 99
Аз съм почти с постоянни болки, особено когато постоя права или седнала по-дълго. Много зле ми се отразява и возенето в автомобил, веднага ме стяга корема, ужасно е просто.

# 100
Дано да не е нещо притеснително. При мен болките са повече вечер. Гледам да лежа повечко и да си почивам Simple Smile

# 101
На мен също още ми се повръща.  Болки имам само след тренировка и след секс, но за кратко

# 102
На мен също още ми се повръща.  Болки имам само след тренировка и след секс, но за кратко
Еха браво на теб. Аз до магазина не мога да отида, какво остава за секс или тренировки. Ще си наваксам след година Simple Smile

# 103
Здравейте ,

Аз най-после на 21 ,точно на Бабин ден , бях на преглед . Бебчо си изостава само с няколко дни ,явно ноември овулацията ми е била малко по-късна. Чух сърчицето , но това което ме притесни е ,че се е загнездило ниско долу и толкова бях притиснена ,че не помня с точност достора какво ми каза дали образуващата се плацента покрива изцяло цервикалния канал или частично. Сексът вече ни е забранен ,поради съществуваща опасност от прокървяване. Моля се само да успея да устискам до термин и да успея да родя нормално.  Rolling Eyes

# 104
И аз си повръщам всеки ден. "Болки" (силно казано) имам в ляво или в дясно, вероятно от разтягането на матката, ще разпитам подробно на прегледа. Вашите "болки" как бихте ги описали?
sweetdreams2012, стискам палци всичко да е наред!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт