Брой интимни партньори?

• 56 835
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 15
Около мен, подобен тип въпроси, дори между гаджета/партньори и тн, се смятат за неуместни и просташки. Не мога да си представя да попитам "С колко жени си бил" Simple Smile))))) И мен никой не ме е питал, освен в ранната ми младост.

Това, което се пита масово е "здрав ли си, кога си правил последно тестове, имаш ли сертификат за здраве"  и при почване на сериозна връзка "Аре да си правим тестове.". В крайна сметка това е, което касае човека пряко. Другото, поне за мен, е селско.  Вижда ми се и селско жената да измисля някакви бройки и да се прави на целомъдренна.

#Crazy Мили Боже, това сериозно ли?
да, на мен това винаги ми е първият въпрос в началото на сексуални отношения. Хората отговарят откровено, даже май е незаконно да укриеш болест, но не съм много сигурна. Но като цяло досега винаги са се отнасяли коректно и са отговаряли. И в начало на сериозна връзка си се тестват и двамата партньори. А не единият да има недай си боже херпес, папиломи, хламидии  (тия са масови) или нещо по-сериозно и да го лепне на другия. Мен това си ми харесва, ако трябва да съм честна. не съм моралист, но съм хипохондрик голям. От тази гледна точка, не бих съдила за мъж по бройката му, кеф му 5 кеф му 500, негова си работа.

# 16
и аз съм мъж, за това джентълменски ще мълча  Flutter

# 17
Да, разбира се, че съм гласувала честно...
супер, би било тъпо с фалшиви отговори

какъв е смисъла на тази анкета?
любопитство, аз така си питам

# 18
С нефалшиви отговори много нетъпо ли е? Има ли въобще някаква информативна и статистическа стойност така направена анкета, или целта наистина е да подпомогне ръкоделието ти на мъж без интимен партньор, който, за съжаление, не може да вземе участие в анкетата, понеже бройка като за неговия случай няма включена.

# 19
Още по-тъпото в анкетата е отговорът "аз съм мъж". Доколко е релевантен на въпроса подобен отговор?
защото във форума има и мъже, а анкетата е насочена към женската част на форума

И мен никой не ме е питал, освен в ранната ми младост.
винаги има втори път ;)

защо не отговори честно в анонимна анкета?

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 08:57 от Танака

# 20
  • София
Разбирам ли правилно, че мъжете нямам право да отговаряме....
Гласуваме с "аз съм мъж", както и сторих, хм.....

# 21
Разбирам ли правилно, че мъжете нямам право да отговаряме....
здравей, анкетата е към дамите, иначе всеки може да си пише по темата

# 22
Да кажем, примерно, че не ми е втори  Joy Whistling
Тц..

Всеки следващ мъж в живота на една жена е..втори..
Баба тъй ме е учила да викам.. Whistling

# 23
Много бяха..достатъчно да се кротна и да съм със желание само към един.
Поживях си добре.. Joy

# 24
  • Cyberspace
Да кажем, примерно, че не ми е втори  Joy Whistling
Тц..

Всеки следващ мъж в живота на една жена е..втори..
Баба тъй ме е учила да викам.. Whistling

Mr. Green Много мъдро!  Blush

# 25
  • София
А защо липсва отговор "Не помня"?  Mr. Green

# 26
Около мен, подобен тип въпроси, дори между гаджета/партньори и тн, се смятат за неуместни и просташки. Не мога да си представя да попитам "С колко жени си бил" Simple Smile))))) И мен никой не ме е питал, освен в ранната ми младост.

Това, което се пита масово е "здрав ли си, кога си правил последно тестове, имаш ли сертификат за здраве"  и при почване на сериозна връзка "Аре да си правим тестове.". В крайна сметка това е, което касае човека пряко. Другото, поне за мен, е селско.  Вижда ми се и селско жената да измисля някакви бройки и да се прави на целомъдренна.

#Crazy Мили Боже, това сериозно ли?

И много правилно. Слава Богу, вече и в България се оформя такава тенденция.
Не виждам защо някои реагират учудено и негативно.

# 27
Абе не знам..Не вървят на добре нещата,щом преди секс,първо тряя тичаме до венерическия..

Ма аз съм от старото поколение и съм си консерва де.. Rolling Eyes

п.п.Ми ако ме метне с фалшив докюмент?
Или само при изпитан лично от мен доктор,трябва да ги водя?

# 28
защо не отговори честно в анонимна анкета?

аз във форума не лъжа - щом съм написала, че съм мъж, то значи съм мъж  Naughty

не ти ли хрумна колко е нелепа е темата?
например една жена на 20 г. може да е имала трима, а една на 50 г. тридесет партньора - как това е отразено в анкетата, за да ти даде нужната информация и за какво ти е тази информация?

# 29
А а ако е минала ефекта на 100-те маймуни?

Анкетата е много калпава .. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт