Брой интимни партньори?

• 57 340
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А в някои племена жените някак са убедили мъжете, че правенето на бебе е много тежка работа и трябва да вземат 5-10 приятели да помагат.

Да, има - и затова тези племена са още в колибите, а другите племена, които преди хиляда години са възприели моногамията, през това време са измислили космическия кораб.
В същите племена, с космическия кораб, и жената "носи месо"  Wink
Мъжът има стимул да носи месото само ако знае, че гърлото дето го яде е негово потомство. Съответно носи повече месо в този случай. Има значение и за наследяването, стимул да създаваш и трупаш блага е ако знаеш, че ще от тях ще се ползват твоите потомци, а не на мускулестия градинар.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 17:00 от milenaka

# 106

И после кой се грижи за тия деца? и кой бере плодове по цял ден, докато мъжете ловуват? Това е фантастика някаква.

Беше канибалско племе, живеещо в пещерите. Кьорав плод не изядоха през целия филм. Отвличаха хора и ги носеха в пещерите, където ги изяждаха. Мъжете се грижеха за децата и за жените. Жените бяха доста по-малко от мъжете като бройка. Разбира се, че беше фикшън филмът.

Но по принцип полигамия при хората се появява, когато има нарушена полова структура.

# 107
той едва ли се притеснява, че ходя да се разнообразявам с някой друг
Той знае ли броя на предишните ти партньори?

# 108
той едва ли се притеснява, че ходя да се разнообразявам с някой друг
Той знае ли броя на предишните ти партньори?

Не се е интересувал. Ясно е, че на възрастта, на която сме, малко вероятно да сме девствени. Какво общо има въпросът ти с изказването ми, че той едва ли се притеснява, че ходя да се разнообразявам с друг? Знае и броят на предишните ми партньори е малък и затова не се притеснява? Или знае и броят на предишните ми партньори е голям и затова не се притеснява? Или не знае и затова не се притеснява?...

Факт е, че повече би се притеснил не, ако съм имала в миналото 50 бройки, а сега съм само с него, а ако, докато съм с него, трупам и успоредни бройки, нищо, че преди него съм имала малко или никакви.

п.п. Още веднъж казвам, нещо изключително нездраво лъха от постовете ти. Няма да е зле да се консултираш с психолог или специалист, който има опит със сексуални девиации, защото с това ти мислене не ми се вярва да създадеш когато и да е здравословна връзка с жена, без значение с колко бройки е жената.

# 109
Факт е, че повече би се притеснил не, ако съм имала в миналото 50 бройки, а сега съм само с него, а ако, докато съм с него, трупам и успоредни бройки, нищо, че преди него съм имала малко или никакви.
Едното няма общо с другото. Единственият начин да разбереш дали би го притеснило, е да му кажеш бройката, другото са предположения.

# 110
Едното няма общо с другото. Единственият начин да разбереш дали би го притеснило, е да му кажеш бройката, другото са предположения.

На такива като теб им личи, че биха се притеснили от определена цифра. Самата анкета с описателни отговори "на пръстите на едната ръка", "на пръстите на двете ръце плюс тези на левия крак", вместо да напишеш числа или числени интервали, говори за така. И точно такива като теб биха ги излъгали малкото, които им обърнат внимание, с колко бройки са били. На такива като моя приятел не им пречи, че 10-те години, преди да се запознаем, не съм ги прекарала в манастир, ами, какъв ужас, имала съм връзки с мъже.

# 111
Хахах, тази тема ми напомни на един колега, който се тръшка, че искал да се ожени за жена цитирам "мръсница", дето супер много да й се прави секс, навсякъде, по всяко време и въобще ужасно развратна. (той така си я обяснява, тва му е главния признак за подбор)
 Та ходи наш Иванчо (примерно) на дискотека, запознаха го там с една мома, и ни идва кахърен на работа на следващия ден. Кво става бе Иванчо? Лелеее, тая снощи, аз я карам у тях, и й звъни някакъв, и се оказа, че си имала приятел само за секс!!! Ужас, шок, драма!
Та така, хем разтропана я иска, хем шок и ужас, че не седи на сухо помежду гаджета момата.  Joy

# 112
На такива като моя приятел не им пречи, че 10-те години, преди да се запознаем, не съм ги прекарала в манастир, ами, какъв ужас, имала съм връзки с мъже.
Не казвам, че трябва да му пречи, а че само предполагаш дали би го притеснило т.к. не си му казвала точната бройка.
Аз така си питам, зная и за повечето жени край мен т.к. се интересувам от тях. Не го приемай лично.

Та така, хем разтропана я иска, хем шок и ужас, че не седи на сухо помежду гаджета момата.
Да имаш силно сексуално желание и да сменяш лесно партньорите са различни неща.

# 113

Не казвам, че трябва да му пречи, а че само предполагаш дали би го притеснило т.к. не си му казвала точната бройка.
Аз така си питам, зная и за повечето жени край мен т.к. се интересувам от тях. Не го приемай лично.

Не го приемам лично, обаче къде е връзката? Аз казвам, да перифразирам, че не се притеснява, че му изневерявам. Перифразирам, има ми доверие, че не му изневерявам. Ти питаш щеше ли да се притесни, ако знае колко бройки съм имала и обясняваш как не мога да знам дали се притеснява от моите бройки.  newsm78 Къде откриваш корелация между неговото притеснение и моите бройки в този случай?

# 114
Къде откриваш корелация между неговото притеснение и моите бройки в този случай?
Можем само да предполагаме дали би имал притеснение докато не знае точната цифра. По-скоро не пробвай, ако е висока. Това е добре да се казва в началото.

# 115
Къде откриваш корелация между неговото притеснение и моите бройки в този случай?
Можем само да предполагаме дали би имал притеснение докато не знае точната цифра. По-скоро не пробвай, ако е висока. Това е добре да се казва в началото.

Не мислиш ли, че ако толкова невъобразимо го притесняваше въпросната цифра, щеше да ме е питал още в началото? А не да кюта няколко години с мен, умиращ от притеснение колко мъже съм имала преди него. Как си представяш да му съобщя с колко съм спала преди него, в какъв контекст? - Мило, сготвих мусака и, между другото, искам да те информирам, че съм спала с 5-50-500 мъже преди теб.

# 116
Танака,на колко години си?
И какво искаш да се случва със жената след стотния партньор??? Crazy

# 117
Като стана въпрос по-напред за телегонията-наука за чистотата на вида...според някои псевдонаука ,ето ви едно интересно филмче.
https://www.youtube.com/watch?v=mD108oNDbFs
Според някои изследователи жена с един парньор щяла да роди здраво и генетически силно поколение,затова в миналото се ценяла девствеността при жената,не само заради морала,но и от чисто практична гледна точка.Жена с 2 до 3 партьора не било кой знае какъв голям проблем....Обаче с повече от 4 партньора и нагоре ставало преплитане на многото енергии в киноварното и поле (структурата на ДНК имала и квантово-вълнови характер) и така се раждали деца с гени от предишни мъже,или пък жената имала проблеми със зачеването в бъдеще.....Ето защо преди се е държало на девствеността на девойката-да била чиста и да не носела в себе си енергията и запечатените гени на други мъже(или народи ако са  във война и жената бива изнасилена от чуждо племе).В някои стари култури "блудниците " или изнасилени жени минавали през специален ритуал за изчистване на енергията и при някой жрец/свещенник ....и тогава се считали за чисти и ги женели.....

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 20:02 от Zhani

# 118
  • Тра-ла-ла
Отговорът "Над 10" не е много точен. Може да са 10, може да са 20 мъже. Второто си е баш двойна бройка  Mr. Green

# 119
Мило, сготвих мусака и, между другото, искам да те информирам, че съм спала с 5-50-500 мъже преди теб.
:D После да не влезеш да ме обвиняваш, че съм ти вкарал мухата?

И какво искаш да се случва със жената след стотния партньор??? :crazy:
Не знам, ако знаеш кажи? Познавам само една жена, която е спала с над 100 мъже.

Общи условия

Активация на акаунт