Брой интимни партньори?

• 57 131
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 180
тя опознава себе си, разказвайки на някакъв случаен момък каква й е бройката, на кой колко е пъшкала и колко е била наранена след раздялата  ...

темата става все по-нелепа

# 181
Важното е да се научим да ги разпознаваме и да не им влизаме в играта. Предният ми пост всъщност е насочен към тийнейджърките, които четат форума и нямат много опит със задници, че да ги разпознаят. Да знаете, момичета, никой няма право да ви разпитва, не си казвайте бройките, освен ако те не са единственото, с което можете да се похвалите. Ако някой ви води на кафе, за да ви разпитва, си знайте, че това е червена лампа. И сесът ще е скапан, не си струва да се хабите.

# 182
Въх,ши припадна......Ако аз изляза с теб на кафе и ти ме захванеш с тези въпроси,кво беше,а дааа "опознаване".......познай какво ще стане Crazy Ще ми опознаеш задницата,но от далече!

# 183
и Пена е нереалистично да има по-хубаво дупе и цици от мен все пак
минутка за реклама :D но може да има други качества жената

Ще ми опознаеш задницата,но от далече!
с удоволствие ще те изпратя при някого да си говорите за времето ;)

# 184
  • here and now

Важното е да се научим да ги разпознаваме и да не им влизаме в играта. Предният ми пост всъщност е насочен към тийнейджърките, които четат форума и нямат много опит със задници, че да ги разпознаят. Да знаете, момичета, никой няма право да ви разпитва, не си казвайте бройките, освен ако те не са единственото, с което можете да се похвалите. Ако някой ви води на кафе, за да ви разпитва, си знайте, че това е червена лампа. И сексът ще е скапан, не си струва да се хабите.
newsm10 newsm10 newsm10

# 185
и Пена е нереалистично да има по-хубаво дупе и цици от мен все пак
минутка за реклама Grinning но може да има други качества жената

мноу фантастика четеш  Grinning

# 186
Тц, тц, а хората йога практикуват, чакрите си синхронизират, ходят на походи из Индия и Тибет, луди пари за психоаналитици плащат - а то какво ти трябвало за да се самоопознаеш - да си разкажеш подробно на Пенчо селския ерген цялата сексуална история над 3в1 в кварталната кръчма.

# 187
Доста интересен ще да е събеседник, който може да говори само за бройки и за времето. Това е класипческият репертоар на дедо в квартално кафене Simple Smile

# 188
  • Sofia
   Искрено се надявам постовете на автора в темата да са просто форумна шега. Shocked

Друг е въпросът, че аз силно се съмнявам да съществуват жени, които биха се вързали на подобен льольо. Peace Дори и да са най-наивните патки, в крехка тийн-възраст.

# 189
То няма да е разговор на това кафе ,а монолог.Като кажа бройката и да разкажа за всеки той кога ще говори.Пък и ако пие само  кафета ще се отрови докато свърша да разказвам.
Явно на автора никой не му се вързва да  му разказва и взе да пита тука.
Да пробва да говори за времето.Сега е актуална темата.

# 190
Обаче с повече от 4 партньора и нагоре ставало преплитане на многото енергии в киноварното и поле (структурата на ДНК имала и квантово-вълнови характер) и така се раждали деца с гени от предишни мъже,или пък жената имала проблеми със зачеването в бъдеще.....Ето защо преди се е държало на девствеността на девойката-да била чиста и да не носела в себе си енергията и запечатените гени на други мъже

Чак киноварни-миноварни полета не знам съществуват ли, но все пак не ме привлича самата идея там дето се зачеват и износват децата ми да се е ляла сперма от десетки други мъже преди мене. Хайде девствени не е реалистично да се търсят, но барем в някакви разумни граници да са били бившите.

Иначе - Танака - пълна глупост е на кафе да разпитваш жените за това с кого са спали преди теб, че и как са се запознали и разделили и т.н. интимни детайли. Ти си дръж очите отворени, а то бройките сами ще си проличат. Дали на практика, дали чрез държанието, дали от "доброжелателки", дали като гледаш приятелките и близките ѝ какво правят (вероятно е тя да прави същото) и т.н.

# 191
Уф, пикап форумите пак са превтасали и са преляли в БГ-Мама.

Относно енергиите- имаше едно време една книга от поредиците на Карлос Кастанеда, дето баш за това се разправяше, как мъжете оставяли енергийни нишки в жената. Обаче чрез рекапитулация се разплитали заплетените енергии.

Иначе хипотетично дъщерите ми може би имат остатъчни стволови клетки от сина ми. Хипотетично ако оттук нататък всички имат дъщери, няколко поколения надолу по веригата може да има някоя и друга оцеляла клетка, съдържаща ДНК от първия ми мъж. И накрая ще се роди Квизац Хадерах и един мармот завива шоколада в станиол...

Обаче Крис, не знам дали познаваш издълбоко механиката на секса, но малко жени, дори със 100 партньора, позволяват "ниво на достъп 4", та да допуснат спермата на десетки мъже във фалопиевите си тръби. Да не говорим, че лигавицата на матката се обновява всеки месец, така че за целите на зачеване и раждане повечето жени са си чисто новички, особено ако нямат и инфекции.

Единственият проблем на многото партньори се получава, ако последният е под нивото на най-добрия. Тогава ще има сравнения и съжаления.

# 192
  • София
Скрит текст:
Уф, пикап форумите пак са превтасали и са преляли в БГ-Мама.

Относно енергиите- имаше едно време една книга от поредиците на Карлос Кастанеда, дето баш за това се разправяше, как мъжете оставяли енергийни нишки в жената. Обаче чрез рекапитулация се разплитали заплетените енергии.

Иначе хипотетично дъщерите ми може би имат остатъчни стволови клетки от сина ми. Хипотетично ако оттук нататък всички имат дъщери, няколко поколения надолу по веригата може да има някоя и друга оцеляла клетка, съдържаща ДНК от първия ми мъж. И накрая ще се роди Квизац Хадерах и един мармот завива шоколада в станиол...

Обаче Крис, не знам дали познаваш издълбоко механиката на секса, но малко жени, дори със 100 партньора, позволяват "ниво на достъп 4", та да допуснат спермата на десетки мъже във фалопиевите си тръби. Да не говорим, че лигавицата на матката се обновява всеки месец, така че за целите на зачеване и раждане повечето жени са си чисто новички, особено ако нямат и инфекции.
Единственият проблем на многото партньори се получава, ако последният е под нивото на най-добрия. Тогава ще има сравнения и съжаления.

А има мъже, за които това явно е проблем. Но мислех, че са по-малко.

# 193
Голямата бройка за мен говори И за някакви психични проблеми и саморазрушително поведение. Тоест по-вероятно е мацката просто да е луда, отколкото да носи ДНК от много мъже.

Дори да обичаш мъжете и да си поживееш, би трябвало докъм 20-я да си разбрала за какво става въпрос, какво се търси и да се спреш на добър вариант. Просто защото има един феномен, "регресия към средната стойност", тоест ако сега си с готин и надарен, по-вероятно следващият ще е по-близък до средното ниво. Та ако си направила 100 бройки, най-вероятно ще са разпределени в нормална дистрибуция откъм качества, тоест повечето ще са около средата, а ще имаш поне 20, дето ще са на опашката от екстремно тъпи случаи. Изобщо, няма смисъл от такава бройка, освен ако не се движиш в някаква много подбрана среда, в която всички мъже са от граф нагоре и просто си заслужава да се уважат.

Сетих се за тийнката, дето едно време преспала и с Дейвид Боуи, и с Мик Джагър. Тя не е ковра, а исторически документ за поколенията.

# 194
по принцип заразяване с венерическа болест е наказуемо по закон. Така, че хората наистина са много коректни (поне от мой опит) и подхождат съвестно и отговорно. А и те също са заинтересовани от това да са здрави (както и ти да с здрава). Все пак доверие и елементарна грижа се изисква да имаш към сексуален партньор, дори да е за кратко.
Много неща, например херпес, не се лекуват, предават се през презерватив, и са масови. А това, че си с малко на брой партньори, не е гаранция. Познавам жена (българка) с рак на шийката на матката, заразена от съпруга си от хпв, който й е бил единственият партньор.

Не са ми задавали такива въпроси, ама и броя на партньорите ми не е голям, а и не ги сменям често. Аз друго се чудя, ако каже имам например херпес, (чета, че е заразен само в остра фаза, пък и ти споменаваш, че е масово) какво става? Казваш му чао, казваш "тъкмо щях да ти кажа, че имам и аз" или просто имаш едно на ум? Не се заяждам, питам, защото не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт