Брой интимни партньори?

• 57 024
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Няма как разпитът да бъде друг
продължаваш да си представяш разпит, а се разбрахме, че не е

Скрит текст:
Последните, неясно защо, включват бройката.
пълна мъгла Grinning

Не, такова нещо не сме се разбирали. Не позволявам да се нахлува в личното ми пространство, освен ако аз не поканя. Дори и сега, след толкова години брак, ако мъжът ми реши да ми задава такива въпроси, ще го приема за нахлуване - няма да отговорям. Начинът, по който са зададени, няма никакво значение за мен.

# 211
Е, то това вече при аутопсията. Обаче там вече сексуалната история не би трябвало да има значение...щото вече навлизаме в една друга област...

# 212
броя на партньорите ми не е голям
броят който за теб не е голям, за друга жена би бил голям и обратно

Не позволявам да се нахлува в личното ми пространство, освен ако аз не поканя
тогава не би трябвало да се притесняваш, защото никога няма да поканиш никой там, нали така?

# 213
  • София
Кой е твърдял, че се притеснявам  Rolling Eyes  

ПП Аааа, ти реши, че се притеснявам, че мъжът ми може да започне да ме разпитва. Няма такава опасност - достатъчно е интелигентен и достатъчно уверен в себе си.  И не е гинеколог  Laughing

# 214
Танака, спри да мислиш в/с клишета. На клишетата се връзват кухи женички, които не могат да се похвалят с нищо повече от бройка партньори - лесно сменяеми партньори, разбира се. Ако такива ти трябват, за да увеличаваш своята бройка, ок. Но ако искаш нещо повече от жената до/срещу теб, надскочи елементарното мислене и клюкарския манталитет.

# 215
Аз не мога да разбера целта на това поведение. Ако целта е накрая да вземе порядъчна жена за брак, то явно действията му не са го отвели дотам. Не знам от колко време разпитва и търси, но явно има нещо грешно в стратегията, щом не е по-близо до целта, примерно да е намерил такава жена, да са се загаджили или сгодили.

Проблемът е, че пичът е втора категория, движи се в среди втора категория, жените и те са такива и се чуди защо не намира свестни. Истината е, че човек привлича партньори според качествата и нивото си- ако наистина си полубог и Алфа-мъжкар, защо не си заможен, в по-високите социални слоеве и с достъп до качествени жен? Ми явно не си алфа, ами си уонаби.

# 216
  • Куциндрел
Може пък да не му става без такива разговори. Демек, нещо като фетиш му са разказите за миналите връзки.

# 217
-Ще ти казвам Ева.
-Защо?
-Защото си ми първата.
-А аз Пежо.
-Защо?
-Защото си ми 406тия. Laughing

# 218
Може пък да не му става без такива разговори. Демек, нещо като фетиш му са разказите за миналите връзки.

И на мен ми се струва, че не си търси жена за брак. Просто си е болен перверзник, защото той фактически иска подробности не за раздялата, за нещата, които са довели до нея, а иска сексуални подробности.

# 219
Голямата бройка за мен говори И за някакви психични проблеми и саморазрушително поведение. Тоест по-вероятно е мацката просто да е луда, отколкото да носи ДНК от много мъже.

Дори да обичаш мъжете и да си поживееш, би трябвало докъм 20-я да си разбрала за какво става въпрос, какво се търси и да се спреш на добър вариант. Просто защото има един феномен, "регресия към средната стойност", тоест ако сега си с готин и надарен, по-вероятно следващият ще е по-близък до средното ниво. Та ако си направила 100 бройки, най-вероятно ще са разпределени в нормална дистрибуция откъм качества, тоест повечето ще са около средата, а ще имаш поне 20, дето ще са на опашката от екстремно тъпи случаи. Изобщо, няма смисъл от такава бройка, освен ако не се движиш в някаква много подбрана среда, в която всички мъже са от граф нагоре и просто си заслужава да се уважат.

Сетих се за тийнката, дето едно време преспала и с Дейвид Боуи, и с Мик Джагър. Тя не е ковра, а исторически документ за поколенията.

А не, не съм съгласна. Проблемите са само една от възможните причини, а наблюденията ми сочат, че в този случай е далече от първо място. Но, от друга страна, хората без никакви проблеми са изключение, а, за да се върна на темата, тези, на които бройката им е водеща, за мен имат проблем със самочувствието. Затова съм напълно съгласна с призива на Янечек - за сериозни връзки, далече от несигурни мъже.
да ама между несигурни мъже и такива с някаква бройка има разлика. Все пак един нормален харесван мъж е нормално да си има някаква бройка връзки. Много е относително. Естествен, че си има патологии в това отношение и при двата пола, но все пак за мен един нормален харесван мъж на определена възраст си има бройка. Да не говорм, че бройката най-вече се трупа, когато хората са млади и експериментират. Той може на 20 и със 100 да е бил, и после да си е узрял. На мен лично ми светва сериозна червена лампичка от мъже, които не се ползват с упех у жените и не са си с някаква бройка. Също така обаче ми светва и много сериозна лампа от мъже женкари (то им личи). Но може да е и въпрос на култура. Аз девствени и свръхморални хора без сеускален опит не харесвам нито сред мъжете нито сред жените. Чаровно ми е за 20 годишни, за 30 годишни е патология. А си има 30 годишни девствени и мъже и жени или такива с мноого малко партньори (не броя тези в брак). Нито са качествени нито са голямата награда, а просто са хора, които нямат реална преценка за противоположния пол, нямат добра комуникация, не са особено привлекателни и абе куца им нещо .   

# 220
  • Sofia
силно се съмнявам да съществуват жени, които биха се вързали на подобен льольо
На повечето жени не им се е случвало, и си представят някакъв лъолъо, на който ако му кажат, че са били с 50 мъже преди него и той ще я съди и ще я сметне за курва и това ще го отблъсне. И са прави. На практика всяка жена иска да разкаже за себе си, но не всеки е готов да пита и да слуша, без да съди жената. Мъжете които не питат, не знаят че тя е нейното минало и реално не се интересуват от преживяванията й, а само какво могат да получат от нея.

Самата идея за задаване на подобни въпроси, без жената изрично сама да е преценила какво да ти разкрие и какво не, автоматично те превръща в льольо, без значение дали ще ги отправиш по директно-просташки или рафинирано-изтънчен начин. Изводите, които ще си направиш за въпросната дама, също са без капчица релевантност към изначалната неуместност на подобен род питанки. Във всички възможни сценарии, ще си съмнителен субект, с нездраво любопитство и задоволителна доза комплекси.

# 221
Ще се разплача - голяно дърпане, криене, привидения със злодеи и други фантазии, но нищо конкретно по темата, освен Заяц.

# 222
Ти обаче кажи какво правиш, ако наистина срещнеш порядъчна жена. Щото нали се сещаш, че някоя закоравяла няма да се обиди на такъв въпрос, но ако е истинска дама, ще я засегнеш много, а може и да изядеш бой от брат й, ако има брат.

# 223
    Кърпичка?

# 224
Ще се разплача - голяно дърпане, криене, привидения със злодеи и други фантазии, но нищо конкретно по темата, освен Заяц.

Ти конкретно, ако река да се изразя поетично, както ти в анкетата си, можеш ли да кажеш, че бройките ти се побират на пръстите на едната ръка на кьорав касапин?

Общи условия

Активация на акаунт