Брой интимни партньори?

• 57 157
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 405
Аз предлагам да се запретне и да си направи машина на времето и право в 18 век, ама така по в началото, може и 17 за по-сигурно, когато от жените се е очаквало да се женят девствени и да служат за бебеправене и красота главно. Тежичко е иначе да живееш с такива асинхронни възгледи в 21 век.
но аристократките
простите селянки яко са кОпали, раждали са всеки 10 месеца и никой не ги е ползвал за красота освен васалът, упражнявайки правото си на първа брачна нощ

# 406
Аз предлагам да се запретне и да си направи машина на времето и право в 18 век, ама така по в началото, може и 17 за по-сигурно, когато от жените се е очаквало да се женят девствени и да служат за бебеправене и красота главно. Тежичко е иначе да живееш с такива асинхронни възгледи в 21 век.
но аристократките
простите селянки яко са кОпали, раждали са всеки 10 месеца и никой не ги е ползвал за красота освен васалът, упражнявайки правото си на първа брачна нощ

А това с правото на първата брачна нощ май се оказа, че е художествена измислица, сигурно на някой префантазирал еквивалент на автора, иначе аристократките, да.

# 407
  • here and now
но аристократките
Ти вярваш ли, че ще се вреди за аристократка? Знам, че няма невъзможни неща, но все пак ...

# 408
А това с правото на първата брачна нощ май се оказа, че е художествена измислица, сигурно на някой префантазирал еквивалент на автора, иначе аристократките, да.

дано да не е, иначе какво ще му разказва женицата на автора преди втората й брачка нощ освен какво е било на първата?  Thinking

# 409
Казах на ММ, че съм гласувала с над 10. Не поиска развод, може би още го осмисля Flutter

# 410

дано да не е, иначе какво ще му разказва женицата на автора преди втората й брачка нощ освен какво е било на първата?  Thinking

Ще е заета да изчислява за 0.5 ли да го брои или направо да иска анулиране на брака според мен.
Ама не знам как ще му понесат процесуалните действия - жената се оплаква, че мъжът й е импотентен, събират се акушерките около леглото вечерта, и ако мъжа не успее да докаже невинността си нагледно, дотам.

# 411
Казах на ММ, че съм гласувала с над 10. Не поиска развод, може би още го осмисля.
Много почнахте да казвате на мъжете си, ще трябва да ме черпят.

# 412
Казах на ММ, че съм гласувала с над 10. Не поиска развод, може би още го осмисля.
Много почнахте да казвате на мъжете си, ще трябва да ме черпят.

А да ти е хрумвало, че ако са искали да знаят чак пък толкоз, са щели да питат поначало?
И пак не разбрахме, що ти е толкова важно да са малко бройките, да не могат да познаят, че си неопитен ли, що ли?

# 413
Мисля, че и преди време съм му казвала, но той не помни. Само му припомних. Все му е тая общо взето.

# 414
Танака,така и не можахме да разберем каква е твоята бройка newsm78 Не бъди толкова притеснителен и сподели.Щото само питаш ли питаш,анализи правиш,че статистики,пък нищо не казваш.

# 415
Авторът кавалерски да уточни за дамите в темата своята възраст, бройката и дали още ги води в детската си стая или предпочита подвизи в колата на тате. Подробности от типа на пози, похвати и децибели на женските стенания не са нужни. Или пък само на мен да каже - като мъж на мъж, пък аз може после да ви споделя за "един преател".

# 416
Мисля, че и преди време съм му казвала, но той не помни. Само му припомних. Все му е тая общо взето.
Не помни бройката или не помни, че си му казвала? Сега видя анкетата и реши да му припомниш.

що ти е толкова важно да са малко бройките
това от къде ти хрумна, имам познати с всякакъв брой партньори

Танака,така и не можахме да разберем каква е твоята бройка
вярно е, само faiona, Заяц и Какво? споделиха

# 417
Скрит текст:
Не помни бройката или не помни, че си му казвала? Сега видя анкетата и реши да му припомниш.
що ти е толкова важно да са малко бройките
това от къде ти хрумна, имам познати с всякакъв брой партньори
Скрит текст:
Танака,така и не можахме да разберем каква е твоята бройка
вярно е, само faiona, Заяц и Какво? споделиха
Хрумна ми, понеже в съседната тема убедено пишеш, че мъжете на 130% предпочитат по-млади  жени, защото са  с по-малко бройки.
И виждам, че те е срам да си признаеш колко ще да са твоите, което означава, че зайчето, дето е  с 1.5 има по-големи виртуални топки от теб  Laughing

# 418
Аз какво те питам,ти какво ми отговаряш ooooh! Голям срам да си кажеш,пфуууу

# 419
И двете. Спомни си, че сме говорили, но бройката не помнеше. Точно така, видях темата и му казах.

Общи условия

Активация на акаунт