Брой интимни партньори?

• 57 180
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 435
Чакайте, има още хляб в нас. Една 20 годишна, която не се е цапотила с грим спокойно минава за 14, 15г. Трябва да станем поне на 40, за да смв извън игратаSimple Smile

Я пак? Laughing
Сме, писах го сънена от мобилния. Embarassed Сънената ми логика ми се губи, но съм имала в предвид, че щом вече жените на 30+ не стават, тези на 20+ са на път да не стават и идва ред на 10+ годишните, то 20+ годишните още имат шансове да закачат покрай търсенето на 10+, защото не цапането с гримове е запазило детската визия при някои и трябва да минат доста години, за да кажат 'те тия не стават'.
Изобщо не е трябвало да коментирам в сънено състояние, още повече теориите на Танака за живота.

# 436
То между другото не е много ясно дали един мъж може да познае лесно дали мадамата е на 26 или 33. Има момичета на 23 с грубовата кожа и като се нацапотят, даваш им 35. Или ако има някакъв хормонален дисбаланс и тлъстинките им са разположени като на по-възрастна жена. Например младо момиче със сланинести ръце.

# 437

Сме, писах го сънена от мобилния.
Пак,пак? Mr. Green

Като станеш на 40 и си извън играта,ела ми се обади..

# 438
Извън играта съм уж, а си имам мъж, и то сравнително отскоро  Mr. Green Как се е случил този дисбаланс  Joy

# 439
E, това според теориите на Танака Laughing В съседната тема така вилнее, че се пренесоха нещата и тук.

# 440
  • Тра-ла-ла
Аз не знам кои са тия 20 годишни мацки, които на тази скромна възраст ще решат доброволно да имат деца за сметка на някои други неща, присъщи на младостта. Повечето пъти става въпрос за...късно изваден  Mr. Green Около мен няма жени, родили преди 25 години и нагоре. Само една съученичка имам, която някъде след като завърши средното образование, се хвана за първия, който й обърна внимание и логично бързо му роди наследник. И една друга девойка под 25г., която пожела да забременее, защото вече й бил скучен живота Crazy

# 441
Мда, особено ще се засилят да раждат, като Танака им прочете морал как голямата бройка ще ги направи нежелани, а с възрастта ще им изсъхнат яйчниците...направо ще му скочат в леглото и след 9 мес. ще родят.

# 442
Мда, особено ще се засилят да раждат, като Танака им прочете морал как голямата бройка ще ги направи нежелани, а с възрастта ще им изсъхнат яйчниците...направо ще му скочат в леглото и след 9 мес. ще родят.
А ако им обясни и ,че след 40 г, подлежат на евтаназия в името на общественото благо,тогава съвсем няма да устискат..От мерак,може да да раждат и в 6-тия ... Crazy

# 443

Е той вече обясни, че за жената е вся и всьо да роди, тъй че може и да се прежали някоя, белким стане пълноценна най-накрая.  Joy

Аз не знам кои са тия 20 годишни мацки, които на тази скромна възраст ще решат доброволно да имат деца за сметка на някои други неща, присъщи на младостта. Повечето пъти става въпрос за...късно изваден  Mr. Green Около мен няма жени, родили преди 25 години и нагоре. Само една съученичка имам, която някъде след като завърши средното образование, се хвана за първия, който й обърна внимание и логично бързо му роди наследник. И една друга девойка под 25г., която пожела да забременее, защото вече й бил скучен живота Crazy

Това да ти стане скучен живота на 25 не го разбирам като логика, аз съм толкова любопитна и обичам да поглъщам информация в такива количества, че ако трябва да си наваксам на всичките интереси, сигурно и до 300 години да живея, няма да ми стигне времето.

# 444
  • Тра-ла-ла
Това да ти стане скучен живота на 25 не го разбирам като логика, аз съм толкова любопитна и обичам да поглъщам информация в такива количества, че ако трябва да си наваксам на всичките интереси, сигурно и до 300 години да живея, няма да ми стигне времето.
Въпросната девойка няма особени интереси, няма хобита. Само бачка или виси по кафенета. То и аз бих пукясала от скука на нейно място, но едва ли ще ми хрумне да се разнообразя с дете Crazy Имам наблюдения над няколко 20-25 год. момичета и ми се струват доста незрели за сериозни неща. Като че ли гледат една от друга и ако едната забременее - другата гледа да не се мине. И настава едно фукане и в същото време повърхностно отношение към детето. Сякаш не гледат бебе, а декоративна порода куче Crazy Пък в един момент им дотежава гледането на детето и пак им се хуква по кафенета и дискотечки.

# 445
Въпросната девойка няма особени интереси, няма хобита. Само бачка или виси по кафенета. То и аз бих пукясала от скука на нейно място, но едва ли ще ми хрумне да се разнообразя с дете Crazy Имам наблюдения над няколко 20-25 год. момичета и ми се струват доста незрели за сериозни неща. Като че ли гледат една от друга и ако едната забременее - другата гледа да не се мине. И настава едно фукане и в същото време повърхностно отношение към детето. Сякаш не гледат бебе, а декоративна порода куче Crazy Пък в един момент им дотежава гледането на детето и пак им се хуква по кафенета и дискотечки.

Е ти пък, те вече са кво беше пълноценни и са си изпълнили основната функция в живота, що да не походят по дискотеки.  Не е като да има време, когато да се находиш и изучиш и т.н. все пак по БДС до 25 требе си родила, няма как.

# 446
Танака не говори измислици, които знае, че жените искат да чуят. Надявам се да не съветваш твоята дъщеря, че трябва да натрупа голяма бройка партньори и да изчаква колкото се може повече с посветяването на един мъж - би бил катастрофален съвет за живота й.

# 447
Аз не бих искал моята да се гръмне с първия срещнат. Съгласен съм да поживее, да се ошлайфа, да осмисли преоритетите си.

# 448
  • София
Имам 2-3 приятелки, които имаха дълги връзки с първия си, но вече не са с тези мъже. И определено не бяха най-доброто за тях.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 14:13 от L'Agent

# 449
  • София
Аз не бих искал моята да се гръмне с първия срещнат. Съгласен съм да поживее, да се ошлайфа, да осмисли преоритетите си.

И аз бях на този принцип. И колкото повече двойки наблюдавам, толкова повече виждам, че съм била права.

Общи условия

Активация на акаунт