Брой интимни партньори?

• 57 085
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 450
Танака, аз съм с две дъщери и хубаво ще им кажа да внимават да не вземат първия...като майка си едно време. Мисля, че 10-ина -15 левента не са навредили на никого, ако човек знае какво прави. Ако не знае, и с един стават неприятности.

# 451
Аз не бих искал моята да се гръмне с първия срещнат
И аз бях на този принцип.
:D До колкото разбирам, според вас, за да стане една жена готова за обвързване, трябва да я изчукат брой мъже по-голям от 1.

# 452
  • София
Аз не бих искал моята да се гръмне с първия срещнат
И аз бях на този принцип.
Grinning До колкото разбирам, според вас, за да стане една жена готова за обвързване, трябва да я изчукат брой мъже по-голям от 1.

Чукане, та чукане.
Не, по-скоро да има отношения с поне 10 мъже. Всякакви отношения, вкл. съжителство. А пък секса е покрай другото.

# 453
Не, по-скоро да има отношения с поне 10 мъже. Всякакви отношения, вкл. съжителство. А пък секса е покрай другото.
Разбирам те. Секса е като ходене в McDonald's - покрай другото. И един ден дъщеря ти се събужда на 40, с 10 връзки зад себе си, и 30 мъже, които са минали през леглото й и си казва: вече съм готова за семейство. Обаче желаещи да създадат семейство с нея няма, защото е минала своя пик на жена в който е можела да роди безпроблемно и да бъде с мъж, който би я пожелал за дългосрочна връзка. Катастрофа с любезното участие на майка й.

# 454
  • София
Разбирам те. Секса е като ходене в McDonald's - покрай другото. И един ден дъщеря ти се събужда на 40, с 10 връзки зад себе си, и 30 мъже, които са минали през леглото й и си казва: вече съм готова за семейство. Обаче желаещи да създадат семейство с нея няма, защото е минала своя пик на жена в който е можела да роди безпроблемно и да бъде с мъж, който би я пожелал за дългосрочна връзка. Катастрофа с любезното участие на майка й.

М, не. В грешка си. Дъщеря ми ще следва моя модел, така както аз, дори без да искам следвам модела на майка ми. И двете имаме прекрасни семейства, създадени преди 29г. възраст.

Не е като ходене в МД, но не е и нещо толкова супер важно, колкото се опитваш да го изкараш.
Може би имаме тотално различно мислене, но аз мога да отделя сексуалните си връзки от наистина стойностните емоционални. А си мислех, че мъжете го могат това!  Joy

# 455

И как пък станаха от 10 на 30 мъжете? Нещо четеш 1 към гьотере май-май. Около 10 си е съвсем разумно число, като се има предвид, че то още докато завършиш училище имаш поне 1-2 несериозни гаджета. И аз съжалявам, че изгубих 8 години с бившия ми, ако бях поизлязла с повече момчета докато бях студентка вместо това, ми се струва, че можех да си спестя доста нерви и да си намеря моя си мъж по-овреме. Ама нейсе, струваше ми се и на мен романтична представата да се оженя за ученическата си любов на времето.

# 456
  • София
Танака, ако имах дъщеря, колкото и да й повтарям "За сериозни връзки, бягай от такива като Танака", едва ли щеше да ме чуе, докато не се опари сама. Аз бях така. Още помня как подпалих с 200 при първите признаци. Единственото, за което съжалявам и досега, е че бях прекалено груба накрая.

# 457
Архивирай темата и да даваме на дъщерите да четат след години...

# 458
  • София
Танака, аз съм с две дъщери и хубаво ще им кажа да внимават да не вземат първия...като майка си едно време. Мисля, че 10-ина -15 левента не са навредили на никого, ако човек знае какво прави. Ако не знае, и с един стават неприятности.
Права си, не са навредили, ако девойката виси непрекъснато пред венерологичната лаборатория, но и кой знае каква полза не са допринесли, при положение, че са минали през нея за 2- 3 години.
И за другото си права- не бива да взима първия.

# 459
  • София
Е сега пък - болести. Първо правило - носи си презервативи!

# 460
Е сега пък - болести. Първо правило - носи си презервативи!

Напред в темата се обсъждаше коректността на партньорите преди първия акт. Аз още чакам някой да отговори на един мой въпрос в тази връзка:

Скрит текст:
по принцип заразяване с венерическа болест е наказуемо по закон. Така, че хората наистина са много коректни (поне от мой опит) и подхождат съвестно и отговорно. А и те също са заинтересовани от това да са здрави (както и ти да с здрава). Все пак доверие и елементарна грижа се изисква да имаш към сексуален партньор, дори да е за кратко.
Много неща, например херпес, не се лекуват, предават се през презерватив, и са масови. А това, че си с малко на брой партньори, не е гаранция.  Познавам жена (българка) с рак на шийката на матката, заразена от съпруга си от хпв, който й е бил единственият партньор.

Не са ми задавали такива въпроси, ама и броя на партньорите ми не е голям, а и не ги сменям често. Аз друго се чудя, ако каже имам например херпес, (чета, че е заразен само в остра фаза, пък и ти споменаваш, че е масово) какво става? Казваш му чао, казваш "тъкмо щях да ти кажа, че имам и аз" или просто имаш едно на ум? Не се заяждам, питам, защото не съм наясно.

[/quote]

Отдавна не съм сменяла партньор и представа нямам как бих постъпила, затова ми е интересно да знам. Оказва се, че презервативът не винаги е  сигурният вариант. Признавам, че докато не подхванахте темата не се бях замисляла дали е така.

# 461
  • София

На такъв ограничен като автора винаги се отговаря "Ти си ми втория". Не че бих търпяла някой да ми задава подобни въпроси.

Наскоро с приятелката ми имахме такъв разговор питах я веднъж директно, но не ми даде еднозначен отговор,  просто не иска да говори на тази тема.  Confused
 Явно не е уместно в началото на връзката да се питат подобни неща. Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 13:20 от Starrydream

# 462
Във всеки случай,който много хитрее и подбира,накрая се прецаква.Нещо като аксиома е в живота.Хитрата  сврака с двата крака. Какво остава след тия безбройни и сравнително кратки връзки-може би повече сексуален опит и дотам.Душевна празнота и горчив привкус.И самосъжаление и депресии,доколкото имам наблюдения.

# 463
Ти си ми втория, но от коя десетка, не се знае  newsm78

# 464
Наскоро с приятелката ми имахме такъв разговор питах я веднъж директно, но не ми даде еднозначен отговор,  просто не иска да говори на тази тема.  Confused
 Явно не е уместно в началото на връзката да се питат подобни неща. Peace
Срамува се от бройката естествено. Няма жена дето да си ги брои на пръстите на едната ръка и да се притесни да отговори на такъв въпрос.
Щом не иска да отговаря, значи определено няма да ти хареса числото. Но пък е била достатъчно искрена да ти каже, че няма да ти каже, вместо да те излъже с "ти си ми втория".

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 13:39 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт