Брой интимни партньори?

• 57 222
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 480
То, по логиката, че се "интересува от миналото ми", дай да тръгне да ме подпитва и дали съм правила френска любов на всичките си предишни изгори или коя поза е била най-често предпочитаната при секс?!
Такава "логика" може да роди само женска глава.

Не знам защо това точно да е толкова парещ въпрос. Очевидно направо табу за някои. Аз го намирам за напълно нормално да знам партньорът ми с колко жени е бил преди мен и определено би ми направило лошо впечатление ако са множко. Изключително селективна съм в избора си, съответно ценя това в другия.
Всеки има някакво ориентировъчно мерило в главата си за това колко е "много" и "нормално". И това не е само за бройка, а и за всичко останало в живота. Намесването на комплекси говори единствено за непознаване значението на думата.

Цитат
Комплексът (Complex- лат. – връзка, съчетание) в психологията е понятие, обозначаващо формиращата се в несъзнаваното или изтласканата в него съвкупност от представи, които оказват влияние върху психиката и поведението.

Т.е. ако свързваш голямата бройка (каквото и да значи това) с нещо негативно/неприятно, то определено имаш комплекс по въпроса.
На мен лично ми е все тая с точно колко жени е бил партньора ми, стига в момента да е само с мен. Би ми било значително по-неприятно, ако е бил само с 2 жени, но едновременно (т.е. изневерявал е с едната на другата), отколкото с двеста една след друга.

# 481
  • София
Не знам защо това точно да е толкова парещ въпрос. Очевидно направо табу за някои. Аз го намирам за напълно нормално да знам партньорът ми с колко жени е бил преди мен и определено би ми направило лошо впечатление ако са множко. Изключително селективна съм в избора си, съответно ценя това в другия.
Всеки има някакво ориентировъчно мерило в главата си за това колко е "много" и "нормално". И това не е само за бройка, а и за всичко останало в живота. Намесването на комплекси говори единствено за непознаване значението на думата.
Казва се не случайно " интимен живот", затова не бива да се рови.
Никакво заключение не можеш да си направиш от някаква цифра, която ще чуеш.
Като нищо, ще пропусне някоя бройка " на пияно", която е забравил и ще започнете общия живот с лъжа. Mr. Green
Виж, ако мерилото ти за останалите неща от живота, са  броя жени, минали през леглото му, не ти завиждам.

# 482
  • София
 Shocked Съгласна съм с всяка дума, написана от Абсурд. Това е някакво чудо.

# 483
Не знам защо това точно да е толкова парещ въпрос. Очевидно направо табу за някои.
       Табу е, но чак пък парещ. Не допускаш ли, че има хора, които биха се притеснили да споделят малък брой, защото може да доведе до грешен извод за липса на опит и качества? Силно се съмнявам, че любопитните мъже в темата с охота са съобщавали бройките си, докато са можели да се похвалят с 1-2. Защо за някои жени малкия брой е повод за гордост и самоизтъкване пред поредния партньор, за мен е загадка.
       Дали ще съм права в предположението си, че най-често питат онези, които са склонни да проявяват собственическо чувство и безпричинна ревност?

# 484
Т.е. ако свързваш голямата бройка (каквото и да значи това) с нещо негативно/неприятно, то определено имаш комплекс по въпроса.
На мен лично ми е все тая с точно колко жени е бил партньора ми, стига в момента да е само с мен. Би ми било значително по-неприятно, ако е бил само с 2 жени, но едновременно (т.е. изневерявал е с едната на другата), отколкото с двеста една след друга.
Не интерпретираш правилно значението, дори след като си го цитирала.  Не че това е особено важно, напоследък виждам е модерно всичко да се категоризира с комплекси.
Всеки е свободен да сподели каквото намери за добре, не разбирам защо се драпа толкова да се окачестви всичко като 'еди-какво-си-поведение'. Определено отказът от отговор би бил по-добър вариант от лъжата.

# 485
  • София
Скрит текст:
Не знам защо това точно да е толкова парещ въпрос. Очевидно направо табу за някои.
      Табу е, но чак пък парещ.
Не допускаш ли, че има хора, които биха се притеснили да споделят малък брой, защото може да доведе до грешен извод за липса на опит и качества?
Скрит текст:
Силно се съмнявам, че любопитните мъже в темата с охота са съобщавали бройките си, докато са можели да се похвалят с 1-2. Защо за някои жени малкия брой е повод за гордост и самоизтъкване пред поредния партньор, за мен е загадка.
       Дали ще съм права в предположението си, че най-често питат онези, които са склонни да проявяват собственическо чувство и безпричинна ревност?
Или пък до правилен newsm48

# 486
       Табу е, но чак пък парещ. Не допускаш ли, че има хора, които биха се притеснили да споделят малък брой, защото може да доведе до грешен извод за липса на опит и качества? Силно се съмнявам, че любопитните мъже в темата с охота са съобщавали бройките си, докато са можели да се похвалят с 1-2. Защо за някои жени малкия брой е повод за гордост и самоизтъкване пред поредния партньор, за мен е загадка.
Колкото хора, толкова случаи. Допускам всякакви. Допускам и че най-често такова нещо би се попитало от любопитство, без задни мисли за световна конспирация, комплекси, психични отклонения и каквото там още беше изписано.

# 487
bowuu

Допускам и че най-често такова нещо би се попитало от любопитство, без задни мисли за световна конспирация, комплекси, психични отклонения и каквото там още беше изписано.
От чисто и неподправено любопитство би попитал тийн. Трудно ми е да повярвам, че ако зрял човек задава подобни въпроси, не е воден от подбуди, доста далечни на искрената любознателност.

# 488
  • София
Винаги има задни мисли, в повечето случаи такива:

Има и още нещо при питането за бройката. В над 90% от случаите в превод означава:

"Ти сигурно имаш голяма бройка, така че ще е ОК да получа секс, но да не ми увиснеш на врата с мераци за връзка. Ако те оставя, то не е защото съм лош, а защото ти си ковра и си го заслужаваш. А и едва ли ще ти разбия сърцето, щото си опитна."

Иначе за "похабяването" сред доста мъже битуват разни митове, че се изтърква, разширява, луфта между краката става по-голям. И ако се обезкосмяваш, също си похабена... Mr. Green

# 489
  • София
Има и още нещо при питането за бройката. В над 90% от случаите в превод означава:

"Ти сигурно имаш голяма бройка, така че ще е ОК да получа секс, но да не ми увиснеш на врата с мераци за връзка. Ако те оставя, то не е защото съм лош, а защото ти си ковра и си го заслужаваш. А и едва ли ще ти разбия сърцето, щото си опитна."

Ха,ха!
На моменти, по развинтеност на фантазията, сама не можеш да се стигнеш! Joy

# 490
  • Тра-ла-ла
Рядко, но съм съгласна с Мамасита Peace Със сигурност доста мъже предпочитат да се забавляват с по-отворена жена. В главата им веднага изниква как тя ще им стопи лагерите, как ще си правят разни перверзийки и т.н. Обаче със споменаватето на бройката жената рязко се отдалечава от титлата "бъдеща съпруга". Защото за джиджи-биджи се иска разтропана жена, но за брак и семейство трябва да е непорочна, скромна и набожна, че сакън да не хукне по други мъже Mr. Green

# 491
но за брак и семейство трябва да е непорочна, скромна и набожна, че сакън да не хукне по други мъже Mr. Green
     Защото е нещо невиждано "теменужката" се поотрака, да придобие самоувереност и да хукне по други мъже, нали?  Twisted Evil

# 492
тихите води са най-дълбоки  Whistling

# 493
  • Тра-ла-ла
но за брак и семейство трябва да е непорочна, скромна и набожна, че сакън да не хукне по други мъже Mr. Green
     Защото е нещо невиждано "теменужката" се поотрака, да придобие самоувереност и да хукне по други мъже, нали?  Twisted Evil
Това го мислим аз, ти и още много жени. Остави мъжете да са си блаженно вярващи в собствената си божественост и неповторимост Laughing

# 494
В общи линии бройката има значение за комплексарите, за мъже неуверени и не знаещи. Те се притесняват как са се представили и дали шушоната, като се отрака, няма да хукне по чуждо. Мъж, който знае как да направи кефа и готиното на жената, няма такива терзания.

Общи условия

Активация на акаунт