Брой интимни партньори?

• 57 206
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 885
Елюминат, къде го намери това бяло платно  Joy

# 886
  • Пловдив
Елюминат, къде го намери това бяло платно  Joy
Има ги, ей пловдивската поетеса даже си го развява бялото платно.

# 887
Цитат
Е какво се иска за създаване на семейство?
Много неща се искат, много. Бройката е само едно от тях.

# 888
Ама към кои жени - към всички ли, вкл. тези от картинките, дето ги пуснах - които се гордеят с многото си бройки?

Всяко нещо по реда си - първо към по-възрастните жени - баби, учителки, треньорки. Да се научи да подари букет с цветя, без да мънка и да си забива погледа в земята. После към съученички и приятелки от средата, в която се движим. А колкото и надуто да прозвучи, в средата, в която се движат моите деца, е голяма рядкост да се пръкне някой боклук, че да се тревожа особено. Всяка жаба да си знае гьола все пак Wink

# 889
Елюминат, къде го намери това бяло платно  Joy
Има ги, ей пловдивската поетеса даже си го развява бялото платно.
Това от клипа имах предвид  Laughing

# 890
Цитат
Колкото повече опит трупам с играта на семейство, толкова повече виждам, че баш бройката няма никакво значение.

Нали първото ми семейство почна с нулева бройка? Е, не ми помогна това особено много. Получи си човека бялото платно, ама нищо интересно не сътвори, освен едно дете, ама това всеки го може. 

Ако съм в настроение, бих допуснала, че ниската бройка ми е помогнала да родя мАжко чедо на първия, а в последствие кармата ме наказва за похожденията, като ми даде две дъщери:) по принцип нали знаете, че леките жени раждат момичета:)

# 891
  • Пловдив
Ако съм в настроение, бих допуснала, че ниската бройка ми е помогнала да родя мАжко чедо на първия, а в последствие кармата ме наказва за похожденията, като ми даде две дъщери:) по принцип нали знаете, че леките жени раждат момичета:)
Аз защо имам трима сина? Намекваш?

# 892
  • София
Тц, фризьорът определя пола  tooth

# 893
Цитат
бройката не се иска за създаване на семейство .
семейство може да създадеш и с жена без бройки и с такава , която има повечко  Wink
както и обратно .. една жена без бройка може да не става за семейство по същия начин както не става такава с повечко бройки  Peace

# 894
  • София
по принцип нали знаете, че леките жени раждат момичета:)
Хихи!
Значи, на 20 съм била лека и бяла, пък на 34- "тежка, та тежка", ма омацано платно........... Mr. Green

# 895
Цитат
Колкото повече опит трупам с играта на семейство, толкова повече виждам, че баш бройката няма никакво значение.

Нали първото ми семейство почна с нулева бройка? Е, не ми помогна това особено много. Получи си човека бялото платно, ама нищо интересно не сътвори, освен едно дете, ама това всеки го може. 

ем случила си на некой пишман майстор .. коет не е рядкост  Hug
туй с леките и тежките жени не важи .. да знаиш  Laughing

# 896
  • Тра-ла-ла
Комплексът на Дон Джовани:
Цитат
При едни мъже близостта с невинни партньорки служи за изразяване на потребността в ексклузивност на обладанието, неповторимост, желанието да бъде първи. Явно надмощие тук приема Аз-ът. Съзнанието за първенството усилва при много мъже чувството за собствена значимост, удовлетвореност, гордост. Редно е обаче, да се обърне внимание и на други, скрити мотиви от тази потребност:
– партенофилията (сексуалното влечение към девствениците), от някои автори се разглежда като тип педофилия, когато момичето е под 16 години;
– наличието на неувереност и липса на преуспялост в други сфери на мъжкия свят, карат дадения мъж да се доказва пред жените именно по този начин, като ги дефлорира, уж, че извършва нещо, което е толкова значимо, че едва ли не от него зависи живота на жената;
– сексуална неувереност в мъжката роля в секса с жена на даден мъж, го карат да избягва контактите със зрели, опитни в сексуално отношение жени, опасявайки се от излизането на яве на редица комплекси, които носи в себе си;
– стремеж за доминиране, овладяване, преодоляване и съпротивление;
– възбуждащи действия от стимули и ситуации, свързани с дефлорацията, кръвотечението, разрива на девствената ципа;
– необходимостта от постоянно изпитание върху себе си на мъжката роля в изключителни ситуации, каквато се явява дефлорацията на момичето, а при хомосексуалните – преодоляване дистанционната бариера между телата;

Цялата статия -> тук

# 897
A това с бялото платно е подобна простотия като това, че детето се раждало бял лист и от нас зависи какво ще напишем на него. такова нещо като свобода на личността и особености на характера не се предвиждат. Ако някой кретен гледа на мен като на платно, ще викна тате да го набие, щото явно има нужда някой да му намести чакрите.

# 898
Цитат
бройката не се иска за създаване на семейство .
семейство може да създадеш и с жена без бройки и с такава , която има повечко  Wink
както и обратно .. една жена без бройка може да не става за семейство по същия начин както не става такава с повечко бройки  Peace
Е, ама сега като художник ли се изказваш или като тенекеджия, уточни  Wink

# 899
  • Тра-ла-ла
Е, ама сега като художник ли се изказваш или като тенекеджия, уточни  Wink
Като тенекеджия, който иска да е творец, художник, но си остава един обикновен изчуквач на кривини...женски кривини hahaha

Общи условия

Активация на акаунт