Брой интимни партньори?

• 57 227
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 930
Е тия точно не изглеждат като да са се изпоженили.

Има една категория жени, които просто не стават за женене, усещат го и може да компенсират, като станат ей тоя тип, уж много секси, но всъщност изглеждат отчаяно.

Всяка жена може да се омъжи, стига да го иска и да няма особени претенции. Най-отчаяните са тези, които са се омъжили и са установили, че са се минали, защото, желайки да се омъжат на всяка цена, са били минимизирали доста претенциите си и са получили нещо кофти.

Неомъжените не изглеждат отчаяно, ако са доволни от статуквото си, независимо колко са секси или красиви. Ако не са доволни, и те, както и недоволните омъжени, си живеят в тихо или по-шумно отчаяние.

# 931
Въобще не говоря за "на всяка цена", говоря да си типа, който може да привлече нормален мъж. Има жени, които просто не могат, страстоубийки, все едно с нещо пръскани. Или не носят никаква стойност.

И под "омъжат" имам предвид що годе добре.

# 932
  • София
Именно - решили да си поиграят на семейство, но някой друг да поеме масрафа. Горе-долу все едно дали са на квартира, плащана от двете родителски семейства или живеят  при някое от тях, финансовата отговорност не е носена от щастливите младоженци.
Глупости, ако не могат да разчитат в труден момент да им подложиш рамо, за какво ги създаваш?
Да се дуеш като майка- героиня?
Да ти обяснявам, че издръжката на живота не се състои в плащането на наем, няма смисъл, щото е обида за всяка интелигентност. Mr. Green

# 933
  • София
А, не съм съгласна. Аз се омъжих, без въобще да съм си го поставяла за цел, никога не съм държала да се омъжвам. В началото мъжът ми беше поредната несериозна връзка - точно такива предпочитах.

Оф, коментирах това, но не можах да цитирам от тел.:
Скрит текст:
Е тия точно не изглеждат като да са се изпоженили.

Има една категория жени, които просто не стават за женене, усещат го и може да компенсират, като станат ей тоя тип, уж много секси, но всъщност изглеждат отчаяно.

Всяка жена може да се омъжи, стига да го иска и да няма особени претенции. Най-отчаяните са тези, които са се омъжили и са установили, че са се минали, защото, желайки да се омъжат на всяка цена, са били минимизирали доста претенциите си и са получили нещо кофти.

Скрит текст:
Неомъжените не изглеждат отчаяно, ако са доволни от статуквото си, независимо колко са секси или красиви. Ако не са доволни, и те, както и недоволните омъжени, си живеят в тихо или по-шумно отчаяние.

# 934
И аз не съм си го поставяла за цел, но просто някак си знаех, че накрая ще съм омъжена, няма как- натам тежат нещата. За съжаление такива като мен не минават между капките:)

# 935
Въобще не говоря за "на всяка цена", говоря да си типа, който може да привлече нормален мъж. Има жени, които просто не могат, страстоубийки, все едно с нещо пръскани. Или не носят никаква стойност.

И под "омъжат" имам предвид що годе добре.

За брак масово страстността на жените се оказва, че не е качество от първа необходимост. И от тази тема се вижда. А пък нормалността и стойността доста често са субективни. Боклукът за един е съкровище за друг. Много мъже познавам, които за жените си са съкровища, а пък аз се чудя какви са тези будали, които са ги взели.

Е, на някои хора им се получава бракът/връзката и без да си го поставят като пряка цел. Даже всъщност на повечето. Обаче, дори и на тези, които не им идва свише и като подарък от съдбата, могат да го направят много лесно, стига да имат желание.

# 936
освен това и партньорките сАм имал "+"-" 15 от моите года  Mr. Green
Плюс или минус?! С лелки и тийнки?!

едно време батковците така ми казваха ...
трябва да си като бръснар ... седне ли на столо .... режеш  Mr. Green

# 937
  • София
Замислих се за "страстоубийките". Аз познавам такива, добри приятелки са ми даже. Омъжени са даже. Всичките, след дълга връзка с мъжа си /съответно малко други връзки/. Обаче към момента /и в последните  5-10 години/ нямат почти никаква връзка с мъжете си. Дето се вика, съквартиранти някакви. Мъжете ходят на риба, работят в чужбина и пр.
Защо е така, не знам. Често съм се чудела.

# 938
  • София
освен това и партньорките сАм имал "+"-" 15 от моите года  Mr. Green
Плюс или минус?! С лелки и тийнки?!

едно време батковците така ми казваха ...
трябва да си като бръснар ... седне ли на столо .... режеш  Mr. Green

Joy
Е, по-нежно, де!

# 939
Замислих се за "страстоубийките". Аз познавам такива, добри приятелки са ми даже. Омъжени са даже. Всичките, след дълга връзка с мъжа си /съответно малко други връзки/. Обаче към момента /и в последните  5-10 години/ нямат почти никаква връзка с мъжете си. Дето се вика, съквартиранти някакви. Мъжете ходят на риба, работят в чужбина и пр.
Защо е така, не знам. Често съм се чудела.
Ясно защо, мъжът не е искал да рискува, взел е "безопасна" жена и сега си носи последствията.

# 940
На мен всъщност ми са много фейк жени, които включват страстта по поръчка. Един вид, нищо не им пречи няколко години да хващат паяжина отдолу без мъж или да държат някой месеци наред на сухо, че да им се докаже нещо, не изпитват липси, обаче иначе принципно били страстни.

# 941
  • Пловдив
Именно - решили да си поиграят на семейство, но някой друг да поеме масрафа. Горе-долу все едно дали са на квартира, плащана от двете родителски семейства или живеят  при някое от тях, финансовата отговорност не е носена от щастливите младоженци.
Глупости, ако не могат да разчитат в труден момент да им подложиш рамо, за какво ги създаваш?
Да се дуеш като майка- героиня?
Да ти обяснявам, че издръжката на живота не се състои в плащането на наем, няма смисъл, щото е обида за всяка интелигентност. Mr. Green
При нормална заплата разходът за наем е основно перо в бюджета на едно семейство. Е след като това не могат да си поемат къде са тръгнали да се правят на големи?!

# 942
На мен всъщност ми са много фейк жени, които включват страстта по поръчка. Един вид, нищо не им пречи няколко години да хващат паяжина отдолу без мъж или да държат някой месеци наред на сухо, че да им се докаже нещо, не изпитват липси, обаче иначе принципно били страстни.

Аз пък си мисля, че това следва да е нормална фаза в развитието на човешката сексуалност, когато вече ти контролираш сексуалната енергия, не тя теб. Нали като огладнееш, не се нахвърляш на хладилника, а все пак слагаш нещата в чиния, или понякога дори стоиш гладна, докато се намери по-хубава опция за хапване.

Например аз обичам храната, но това не значи, че не мога да пропусна някое ядене, ако няма нищо хубаво.

Другото ми изглежда...животинско.

# 943
  • София

Имаше някакъв лаф за такива жени, нещо като "хартиени девственици" /може би бъркам, не мога да си спомня думата/.

# 944
Янечек, ти си стабилна жена, вярвам, че и без тате ще му наместиш чакрите. Намираш си една щанга и напред.

Днес да, мога да наместя чакрите на произволен кретен, който се държи неуважително с дъщеря ми, ако имах дъщеря, но преди 20 години си се оплаквах на тати, както се полага на една принцеса. Някои момичета просто от малки са свикнали, че мъжете трябва да се отнасят с тях като с принцеси, а по-късно като с кралици и не биха се примирили с по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт