Брой интимни партньори?

• 56 983
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Е, или мъжете, с които съм била не са се интересували от бройката и затова не са питали, или са ставали и лягали с мисълта за бройката ми, но не са питали, защото ги е било страх да не ги нашляпам.
Разбирам, мъжа ти не го е страх да те пита, просто му е все тая с колко си била преди него. Wink
  Shocked Сигурно поне 5 (пет) пъти написах, че нито мъжът ми, нито другите са се интересували от бройката ми, но ти го разбра едва сега. Не, няма да коментирам.

# 961
Говорили сме с майка ми и баща ми на тема бройки и оттам знам. И мъжа ми знае бройката и не му пука , а не е безпаричен и грозен смотльо , че да няма друг избор освен мен. Избирала съм си го да е като баща ми в най-общи линии.

# 962
На мен никоя жена не ми е отказвала да ми каже бройката си.

Разбираемо е. При положение, че ти нямаш самочувствие, логично е да търсиш и попадаш на жени втора категория, за които не е под достойнството им да отговарят на обидни въпроси.

# 963

Разбираемо е. При положение, че ти нямаш самочувствие, логично е да търсиш и попадаш на жени втора категория, за които не е под достойнството им да отговарят на обидни въпроси.
и най-вероятно такива,които никой не забелязва и нямат бройка,защото просто няма с кого да я направят.

# 964
"Иначе ми е забавно да прочета толкова парадокси на женската логика, където две взаимноизключващи се идеи могат да съжителстват без проблем. Very Happy Именно как бройката не е важна и няма никакво значение, но ако мъжа пита, значи е идиот или комплексар. "

Google-> "sunk cost fallacy"

И по-дългото обяснение на парадокса: бройката има значение и явно има някакъв ефект върху това, което съм сега. Ако това, което виждаш, в момента ти харесва, то оттук нататък бройката няма значение. А решения се взимат с оглед на бъдещето, не на миналото. В такъв смисъл ако смяташ, че може да се справиш и да съжителстваш с жена, която се държи по еди-какъв си начин, значи можеш и го правиш, ако искаш. Ако усещаш, че не можеш, прекъсваш. Ако почнеш да ровиш за бройка, значи си търсиш извинение. Ми няма нужда от извинение- не искаш, прекъсваш връзката. Ама за това се иска смелост, нали? Друго си е жената да е виновна...

# 965
Е не знам, не съм толкова добър психолог, че да знам на какво точно се дължи липсата на бройка. Спокойно допускам, че може да е заради възпитание, ценности в средата, от която произхожда и висока самооценка, но такива момичета изобщо не са в категорията на автора и ще го гледат отгоре с вирнат нос  Sunglasses

# 966
  • Пловдив

А според мен спокойно са го излъгали. "Ти си ми втория."

# 967
  • Countryside
Никой не ме е питал този въпрос, нито от мъжки, нито от женски пол. Но ми е интересно, кого точно го вълнуват такива неща и защо.

# 968

Въпросът е защо й е на една жена да се занимава с такъв дребнав тип. Може да е, защото и тя самата е дребнава, ревнива и комплексирана, и планира да го побърка, когато й падне  Twisted Evil

# 969
  • Пловдив

Въпросът е защо й е на една жена да се занимава с такъв дребнав тип. Може да е, защото и тя самата е дребнава, ревнива и комплексирана, и планира да го побърка, когато й падне  Twisted Evil
Ммммм, според мен ако е поне средно нормален, и средно проспериращ и средно приличен на външен вид все ще се намери пътничка и за неговия влак. Много жени търпят къде-къде повече от партньорите си. Или просто може да не иска да е сама. Варианти бол, да се навие някоя жена да го търпи и да реши да го излъже.

# 970
Девойки, а не ви ли минава през ум, че точно заради комплекс някой не иска да знае какво е ставало преди него? За достатъчно самоуверен човек не е проблем да знае с точност.

Като гледам как лепите етикети си мисля, че не във въпроса е проблема, а в отговора.

# 971
  • Пловдив
Тоест какъв е проблема в отговора?

# 972
Не ви изнася да отговорите, затова сте доволни да не ви питат. Въпреки, че след като се твърди, че бройката няма значение, защо да се притеснявате от отговора...

# 973
  • Пловдив
Не съм съгласна. Обаче как да докажа твърдението си, нямам идея.

# 974
  • София
 Laughing
Лятна усмивка, не се изненадвам, че ти мислиш така, но... няма нищо общо с притеснението. Аз и за доходите си не съм давала отчети. Според теб дали е от притеснение?

Общи условия

Активация на акаунт