Брой интимни партньори?

• 56 901
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София - Варна
Цитат
е чак толкова - да бъде нарцисист, егоист, да е емоционално дистанциран, да му липсва съчувствие, да бъде манипулатор, да има антисоциално поведение, да бъде безмилостен, да бъде импулсивен, егоцентрик. Това е поведение което привлича жената повече от всичко. И не го пиша осъдително, аз нямам проблем с това.

Имала съм афера с такъв.
Само бияч не беше, но пък беше дългокос и алкохолизиран китарист, с леки наченки на биполярност... не му липсваше самочувствие, иначе отговаря напълно на гореописаното.
Още се сещам за него преди овулация.

# 1 126
на момъка не му хрумва, че имаше време, в което не всички имаха стационарен телефон, а интернет изобщо не съществуваше - какви координати да пазя?  hahaha
Тихо, не е нужно да знае такива подробности. Нека си вяра, че пазим координати на лоши момчета ... ако въобще сме ги имали, че май ние сме лошите в страшния му филм.  Laughing

# 1 127
Хубавото на лошите момчета, е че някои порастват и стават  стабилни мъже, лошото им е , че  порастването е рядкост и обикновено лошите момчета си стават неуравновесени чичаци  Rolling Eyes Добре е да  си в час с времето, в което  да си пънеш хубост и лошост, за да не се окажеш  нелеп. За жените е подобно.
П.П. Бубанка и аз  така  се осъзнах в тази тема - много лошо момче съм била, сега чакам приятелят ми да се върне от командировка, за да му сервирам, че е гей Flutter

# 1 128

И още нещо. В седмицата преди овулация или в т.нар. фоликуларна фаза жената си пада изключително и само по лоши момчета.

Леле, тук станало форум за гинеколози. Влизам да попрочета нещо, а то нищо интересно - мъж обсъжда неясни за него неща.

# 1 129
  • София - Варна
на момъка не му хрумва, че имаше време, в което не всички имаха стационарен телефон, а интернет изобщо не съществуваше - какви координати да пазя?  hahaha
Тихо, не е нужно да знае такива подробности. Нека си вяра, че пазим координати на лоши момчета ... ако въобще сме ги имали, че май ние сме лошите в страшния му филм.  Laughing
Моят лошият нямаше координати. Беше над тия неща.

# 1 130
  • София
Не чак толкова - да бъде нарцисист, егоист, да е емоционално дистанциран, да му липсва съчувствие, да бъде манипулатор, да има антисоциално поведение, да бъде безмилостен, да бъде импулсивен, егоцентрик. Това е поведение което привлича жената повече от всичко. И не го пиша осъдително, аз нямам проблем с това.

И още нещо. В седмицата преди овулация или в т.нар. фоликуларна фаза жената си пада изключително и само по лоши момчета.

Ако не правиш някакво изследване с комерсиално- псевдонаучна цел, си откровена откачалка, без извинение!
Вадя пуканките и почвам да се забавлявам. tooth

# 1 131
аз разбирам Танака какво има предвид
Всички го разбираме
Всички ме разбирате идеално, но първата фаза е да отричате, защото... ужас, той е мъж, трябва да отричам до последно, докато се хване на али-балите ми.

8 пъти гледах Жак Шарие, била съм 5 клас, а Ален Делон и днес ми е тръпка,/ ама в силните си години/ , но не ме е направил емоционален инвалид.
Щом и той не можа, как който и да било средностатистически мъж  да успее?
Никой не е казал, че трябва да си в някаква тежка форма на размишления за мъж от миналото или мъж с по-висок статус. Идеята е че имаш такъв, за който мислиш, и както виждаш времето не е променило нищо.

как който и да било средностатистически мъж да успее?
Няма как да успее да го засенчи, дори да не е средностатистически.

тази твоята хипотетична жена
тази всяка жена

Хубавото на лошите момчета, е че някои порастват и стават  стабилни мъже
Разбирай "хубавото на лошите момчета е, че някои стават добри момчета и започват да правят за мен всичко, което пожелая"

Танака, не се опитвай да ни гледаш от високо в стил "Къде съм аз, къде сте вий?!"
Ами честно казано вече ви взимам по-насериозно, след като започнахме да си спомняме за бройките, за бившите и за лошите момчета, но още сме много в началото.

# 1 132
  • София - Варна
Танака, защо не ме коментираш и мен, аз съм напълно сериозна.

# 1 133
  • Тра-ла-ла
Танака, не се опитвай да ни гледаш от високо в стил "Къде съм аз, къде сте вий?!"
Ами честно казано вече ви взимам по-насериозно, след като започнахме да си спомняме за бройките, за бившите и за лошите момчета, но още сме много в началото.
Олеее, благодаря ти за великодушието. Колко мило.  Laughing От началото на темата сън не ме хваща, че някакъв дечко, дето са го хапали шъркели, не ме взима на сериозно и то защото не умиргам по някой бивш cry Още много хляб има да изядеш...гледай докато философстваш да не свърши салама  Joy

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 20:52 от Джулая

# 1 134
  • град-държава
Е, как да го забравя като съм омъжена за него!? И както изглежда, повечето също така.

# 1 135
Танака, темата за какво е? Ти изповедник ли се явяваш на грешните, обсебени от демонични мъже женици, излъгали някой ангел?

# 1 136
Офф, да отида да си сменя отговора и аз на "Аз съм мъж" освен, щото ако всяка жена трябвало да въздиша по някой зарязал я лош момък не се класирам за жена явно. Laughing
Виж няколко бивши имам,  които все още въздишат по мен и се налага да ги отбутвам периодично като подочуят, че съм временно сингъл и поизпълзят от дупките си.  Flutter

# 1 137
Мъжете се хвалят с броя на жените с които са били, а жените искат да скрият бройката.

# 1 138
Танака, защо не ме коментираш и мен, аз съм напълно сериозна.
Какво очакваш да ти кажа, ако си сериозна, значи мислим еднакво. Питай конкретно.

не му хрумва, че имаше време, в което не всички имаха стационарен телефон, а интернет изобщо не съществуваше
Е и, днес вече има, нали?

Ти изповедник ли се явяваш
Не, просто ви говоря като човек, а вие се държите като шемети.

# 1 139
Ще проявя разбиране към теб, нуждаеш се от такова.

Общи условия

Активация на акаунт