Брой интимни партньори?

• 56 789
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 410
абе ти нормален ли си?
да получавам звукови послания от форума  ooooh!
деца живеят у нас  Rolling Eyes
трябваха ми няколко секунди да схвана за какво става дума - и не, не съм изслушала словото, предначено за мен
чудех се що си плеснал на всички тези слушалки докато без да искам на кликнах на една от тях  Twisted Evil

за следващия път да не си приготвил и визуални изляния?

# 1 411
Е и, да не разказвам еротични истории.

# 1 412
  • Тра-ла-ла
Танака, няма такова мрънкало и тръшкало като теб...все някой не те е разбрал, все някой не ти е отговорил, все някой не е слушал. А истината е, че описваш себе си без да се усетиш ooooh! Такова чудо и на никоя жена не бих пожелала.

# 1 413
изобщо не ме интересува какво разкаваш - ако съм искала да говоря с теб, щях да ти пратя телефона или скайпа си  Twisted Evil

# 1 414
  • София - Варна
Почва да става леко плашещо.

# 1 415
Танака, от Стара Загора ли си, душко? Май не е зле да излезеш от родното си място, за да облагородиш малко дьиальекта. Също така, пий едно кафенце преди "интервютата", че направо приспиваш аудиторията.

# 1 416
  • Тра-ла-ла
Аууу, аз си мислих, че има музикални поздрави зад слушалките. Пък то - чик*джийски изпълнения на анонимен вайор, просещ женско внимание Joy

# 1 417
чик*джийски изпълнения на анонимен вайор, просещ женско внимание
тц тц, как да пишат после мъже тук

# 1 418
  • Тра-ла-ла
чик*джийски изпълнения на анонимен вайор, просещ женско внимание
тц тц, как да пишат после мъже тук
Казах ли ти, че си Drama Queen?! Аз лично съм предубедена към мъжете, пищещи във форума.  Whistling

# 1 419
тук е бг-мамма, не бг-пръч все пак

# 1 420
  • София
Бре, що така сексистки? Laughing

# 1 421
  • София
Аз лично съм предубедена към мъжете, пищещи във форума.  Whistling

Немой с лошо? Simple Smile Надали всички са малоумни бастуни. Или? Няма такъв вариант? Laughing

# 1 422
Бре, що така сексистки? Laughing

през годините са ми попадали разни потребители, които са изпращали на лс неочаквано и непоискано снимки на въздигнала им се мъжественост, но личните вербални послания до преди 1/2 час бяха тера инкогнита за мен  Crossing Arms
подозирам, че метлата до сега ме е спасявала от клипчета с лични изпълнения  Mr. Green

авторе, как да ти отговоря? да запиша и аз едно слово с сладострастен гласец?  Flutter

# 1 423
  • Тра-ла-ла
авторе, как да ти отговоря? да запиша и аз едно слово с сладострастен гласец?  Flutter
Искаме плът, искаме плът ...и да споделиш за "онзи" hahaha

Немой с лошо? Simple Smile Надали всички са малоумни бастуни. Или? Няма такъв вариант? Laughing
Не всички мъже са бастуни, но във форума 99% са Mr. Green

# 1 424
бегом в 'покажи се' - пълно е с кълки, джуки и църкви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт