90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 945
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
Направих пюре от карфиол,  броколи и морков. Очаквах да е гадно, а то се оказа супер вкусно. Ако някой се чуди каква гарнитура да измисли, препоръчвам горещо. А и става за всички дни.
Чудесна идея! Излизааааам , стискайте палци дане се вледеня! cold cold

# 436
Много гадно ми звучеше моркови с кисело мляко, никога не би ми хрумнало да го ям, ама като сте казали,че било вкусно.....ми.....вкусно беше Simple Smile

Имам бърз въпрос, ако е коментирано, извинете Simple Smile знам една разядка с патладжани и малко сусамов тахан , може ли в ден въглехидратен на обяд с препечени филийки или не?? а авокадо на гуакамоле пак за обяд ???? знам, че е много мазно, но за разнообразие

# 437
  • Оптимист по принуда
Може, stambuli, може  Simple Smile давай смело  Simple Smile

Сави, ще се прави   Simple Smile  Hug

# 438
Днес плодове, мисля да карам на помело и портокали, някоя сушена слива и ядки за разкош. А само да питам тиквеното семе сурово, къде се вмества?
Преди две години правих режима, тогава беше нашумял много"Ориза на Савина" savina_33 това ти ли си? Помня, че се ядеше в ден скорбяла и за изкарване на задържана вода. Беше само чист ориз без сол и мазнина и  се добавяше стъргана краставица. Някой от вас пробвал ли го е?

# 439
  • Sofia
Да, аз съм с ориза.  Mr. Green
Памук, суровото тиквено семе можеш да си слагаш по малко в салатите във всички дни, можеш и в плодовия да го ядеш.

# 440
Здравейте?Записвам се да следя темата и аз.Имам двайсетина кила да свалям след раждане.Кърмя,но четох че може да се спазва тази диета.Ще се радвам кърмачките,които са на диетата да споделят има ли проблеми с количеството кърма,кое спазват стриктно,кое не и тн...Ще взимам идеи от вашите менюта  Heart Eyes

# 441
Днес съм на плодов, досега 1 грейпфрут, 5 кивита, 1 салата от зеле, 2 кафета и 2 чая и след малко 1-2 ябълки дали е много това  newsm78
За утре може ли да ям такава баница и колко парчета е позволено като на снимката
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1240-zlatna-banica- … e-i-gazirana-voda

# 442
За утре може ли да ям такава баница и колко парчета е позволено като на снимката
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1240-zlatna-banica- … e-i-gazirana-voda
Не, не може да се яде такава баница, освен ако не си почивка и не си решила да хапнеш смесено  Peace.

# 443
Днес съм на плодов, досега 1 грейпфрут, 5 кивита, 1 салата от зеле, 2 кафета и 2 чая и след малко 1-2 ябълки дали е много това  newsm78
fibs, не може баница в белтъчен ден....нищо че е със сирене и яйца....Та дори и те не се смесват на едно хранене, въпреки че са белтъчини

# 444
# 445
MinaCankova, emkasemka благодаря ви  Hug, значи утре ще съм на сварени яйца, а баницата за децата и мъжа  Mr. Green

# 446
Здравейте, студуващи и гладуващи  Hug Днес съм на протеини и мушнах салата и пиле на грил за обяд. Проверявах си записките от преди 6 години, когато спазвах диетата, явно годинките си оказват значение за метаболизма, на 26 не е като на 20  Grinning Желая ви безпроблемна диетна събота вечер bowuu

# 447
Моята няма да е безпроблемна, ще ходя на пицария Simple Smile а това ди е сериозен проблем Simple Smile

# 448
Mimi.7299, бягай от такива некоректни към диетата мероприятия  Laughing

# 449
  • планетата Земя
Направих пюре от карфиол,  броколи и морков.

Супер идея.Ще го направя следващите дни и ще го пробвам и аз

Плодовият ми ден върви по план.Трудничко е,но няма как

Общи условия

Активация на акаунт