90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 924
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък няма да лягам рано Crossing Arms
Наливам се с чай, защото много изостанах с водата.
Иринитка, защо нямада лягаш рано, утре сме на работаааа....къде ги сготви всичките тези манджи , на вилата ли?

# 556
  • Бургас
Аз пък няма да лягам рано Crossing Arms
Наливам се с чай, защото много изостанах с водата.
Иринитка, защо нямада лягаш рано, утре сме на работаааа....къде ги сготви всичките тези манджи , на вилата ли?
Не ми се спи! Ровичкам се из нета за някаква идея за дома...аз съм лудичка и постоянно нещо променям вкъщи. Обичам да декорирам дома си и си правя сезонни декорации.
Да , Мими, на вилата.
Там се развихрям, защото кухнята ми е много голяма, и към нея имам и помещение, в което са фризерите, стелаж за тенджери, кухненски принадлежности, пералнята и там ...

# 557
bobybonta, благодаря за честитката  Hug Браво за липсата на цигарения дим  bouquet
Жгмъц, стискам четири палчета за новата работа. Разбира се, че ще си носиш обяда утре. Пък, ако толкова е префърцунено там - така и така си в почивка - ще решиш на място дали да импровизираш, а обяда остава за вечеря. Само не се шашкай. Утре да пишеш как е минал денят. Успех  Hug
viosisida , поздравления за брат ти! Гордей се с него, а и ние покрай теб  Grinning
Иринитка, просто си те представям как се вихриш в хубавата си кухня! Пази кръста, по-полечка. Честита почивка!!! Каква е равносметката  Heart Eyes

Ох, много вода, много WC  Joy

# 558
  • Бургас
Честита почивка!!! Каква е равносметката  Heart Eyes
Утре ще видим newsm78 Според мен ще е около 2-3 кг за цялата врътка, но аз и не искам повече, че започвам да притеснявам съученичките ми Twisted Evil
Скрит текст:
Тази година ще празнуваме 30 години от завършването на гимназията и аз, нали съм видна организаторка, съм в организационния комитет за купона. Та една от мацките, ми каза, че видяла наша съученичка, която й казала, че ме видяла на улицата и съм била страшно отслабнала. Направо бузите ми били хлътнали.. Twisted Evil  Тонът е бил от онези, загрижените  LaughingА тази същата коза, ме видя само преди 2 месеца, защото работи като помощник директор, в гимназията, в чието училищно настоятелство съм. Много ме развеселяват подобни случки hahaha

# 559
viosisida, Браво на брат ти!Дано да вземе квота !
Ние днес пак се записахме при медалите с един сребърен Simple Smile
Иначе по темата голям глад днес му ударих .Купих си за обяд един геврек ,но се оказа пълен със сирене #Crazy обрах няколко залака от страни където нямаше сирене и това ми беше обяда Sick едвам изчаках да се прибера и вечерях рано някакво подобие на гъбена каша ама без гъби  Joy Joy Joy това успях да спретна на бързо+РЧШ
Утре ми е плодов запасила съм се банани за из път имам и килограм ябълки за първите закуски на лагера (после ще си купя от там)
Дилянка Да си жива и здрава  newsm59

# 560
  • планетата Земя
Жгмъц,успех на новата работа.Вземи си храната.Все ще има начин да я хапнеш
viosisida ,браво на брат ти

Лека и спокойно вечер на всички  Hug

# 561
Иринитка, абе няма за нас събота и неделя, няма почивка.......луди....все нещо да вършим, направо се чудя мога ли да прекарам повече от половин час да не правя нищо hahaha hahaha
Днес ММ е станал точно три пъти от мястото си пред компа.....единия път да яде бухти за закуска, вторият да обадвяме с майкини му и третият да извади чиниите от миялната....ходенето до ВС не го броя.... hahaha, вечеря в една табла пред компа Joy Joy
Жгмъц успех в новат работа, утре да кажеш как е? Hug Hug

# 562
  • Бургас
Иринитка, абе няма за нас събота и неделя, няма почивка.......луди....все нещо да вършим, направо се чудя мога ли да прекарам повече от половин час да не правя нищо hahaha hahaha
Аз дори обикновено не правя по едно нещо ...почти винаги правя по две-три неща едновременно  hahaha
Сигурно Наполеон ми е някакъв пра-пра-...чичо, но  Naughty аз съм малко по-висока от него Joy Joy Joy Мерих се с него в музея на Мадам Тюсо..Сериозно...застанах до него и се премерих hahaha hahaha hahaha и снимка имах, но колегата ми, с когото бяхме, изпорти снимките..Ще трябва пак да отида до Лондон Crazy Wink hahaha hahaha hahaha

# 563
И аз си мисля, че това е сериозен повод да отидеш ПАК до Лондон hahaha hahaha
От деветнадесет до момента ми е единственото време, в което поседях днес на диванааааа hahaha
След инглиша нещо бях нервна, та отидох да си купя две маски от аптеката на Водната палата, на областна....едната на нюкс, хидратираща, другата на Галеник почистваща........та на връщане хванах автобуса и наистина се загледах, че любиматани Златна рибка е в ремонт.....когаще с есъбираме февруари и къде....??? hahaha hahaha

# 564
  • Русе
Хеелооуу, у сто часо... Crazy с кана зеУен чай.....
Дилянка да си жива и здрава, много щастлива и обичана!!!   Hug  bouquet
жгмъциии честита нова работа! Да ти хареса, да бъдеш удовлетворена...  Heart Eyes  Heart Eyes Стискам палци.. Flutter
вангобиии Heart Eyes Heart Eyes гУтова ли си за утре чадо??   Mr. Green Менюто? Аз още не....  Flutter  Grinning
Ей, тоз уикенд много бързо минава... ooooh!
Ириниткаа просто си представих уютната ти кухня...  Heart Eyes
viosisida браво на брат ти...  Hug
МамаМия и на вас браво!!!   Hug
Шени нИ са излагай, колкото и трудно ще ти бъде, опитай да не оплескаш режима,   Mr. Green  А свекитата ти ми звучат като едни много готини и модерни хора...мисля, че ще разберат...
Ми, туй засега, много много  Heart Eyes на всички, лекинка, аз ще повися още малкУ

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 23:13 от Juliette14

# 565
здравейте да се присъединя и аз Simple Smile точно я започвам тази диета дано има резултат

# 566
Ехе голям маратон на писане сте му спретнали:)
Няма начин да ви изчетя.
Нямах възможност да ви четя последните 2-3 дни.
Днес успешен плодов ден.
След няколко дни ми е първият воден,как ще го изкарам не знам.Лошо ми става само при мисълта за него #Cussing out

# 567
  • Калифорния, САЩ
   Дилянка, от здраве, любов, късмет и успехи да не се отървеш; все повече и повече да са радостните моменти в живота!  party041 newsm59 ura newsm59 party041 newsm59

# 568

Закуска с дъх на късно лято

Такаааа страшният момент настъпи ден 1 от почивка
закуска - ябълка с лъжичка ленено семе
обяд - ориз със зеленчуци, салата китайско зеле ФПХ
вечеря извара със салата

Снощи ме убедихте да не започвам турбо режима, благодаря!
Сега малко цифри:
начало - край 3 врътка
56,500 - 53,00/ 3,5 кг
бюст 92- 90 / 2 см.
талия 68- 65/ 3см
ханш - 85 - 82/ 3цм
бедро 54- 52 / 2см

# 569
  • София
Добро утро,
Ир,  Hug
Пешеходче, ти май си решила да се затриеш ooooh! за какво ти е с тези килограми турбо или друга диета newsm78
Иринитка,  Hug ти си сготвила за цяла седмица, завиждам благородно за удобната кухня bouquet
М84, не му се притеснявай на водния, пробвай се ако не успееш минавай на белтъчен. Хубаво е да го изкараш, но не е за всички bouquet
Венеция 82, добре дошла bouquet
Джулиииии,  Heart Eyes беше ме срам да питам  Blushс мен ли си от днес, че все това дъвча и да не досаждам. Hug
И така, ден първи: Килограми на старта 75,100 цел 65  Mr. Green. Мерките забравих вчера да ги премеря, но и довечера няма да е късно. Завърших диетата на 23.10 с 75,9 и 13 свалени килограма.
Менюто за днес ми е:
З. мандарини;
О. салата айсберг с пилешки шишчета и черен хляб;
В. същото без хляб.
Толкова от мен за сега,спокойна седмица на всички Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт