Математически турнири - 36

• 127 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Аз мога да дам 10 задачи за първи клас, но от информацията на състезателя. Не гарантирам точността на условията.

# 541
А резултатите кога и къде ще излязат? Сайта на СМБ или в училищата, където се е провело състезанието? Не помня как беше миналата година.

# 542
А резултатите кога и къде ще излязат? Сайта на СМБ или в училищата, където се е провело състезанието? Не помня как беше миналата година.
Някои днес, други - след две седмици.
Някои на сайтовете на СМБ, други - на РИО, трети - по училища.
Зависи от мястото на провеждане.

# 543
Като стана дума....

" Европейско кенгуру" - резултати ЛОВЕЧ

Моля, не ми изпращайте лични съобщения за задачите! Не разполагам с тях!

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 16:06 от Анонимен

# 544
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy много са бързи!

# 545
  • София
90 ли са максималните възможни точки за 1ви клас?

# 546
# 547
  • София
Първи клас имат само 18 задачи, така че, при тях точките са 90.
Ако случайно някой има задачите за втори клас, ще съм благодарна да ми ги изпратите Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 16:28 от 450

# 548
  • София
Първи клас имат само 18 задачи, така че, при тях точките са 90.
Ако случайно някой има задачите за втори клас, ще съм благодарна да ми ги изпратите Simple Smile

И аз много моля за задачите за втори клас   Hug

# 549
  • София
В Ловеч трети клас има дете с повече точки (100 при макс 120), отколкото най-добрият резултат в четвърти там. Задачите са общи за деца 3-4 клас, но като гледам по резултатите в Ловеч на деца трети клас явно не са били трудни.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 17:23 от Aila

# 550
Помолих преди няколко мнения, ще го направя пак.
Не пълнете темата с молби за задачи.
Ако някой ги има и иска да ги сподели с вас, вероятно ще си направи труда да го съобщи в темата.
После си общувайте на ЛС.
Пускам линкове към класирания, други хора също ще го направят. Възможно е да се появи ценна информация и за следващи състезания.
Важната информация се оказва " затрупана" от еднообразни постове, които не носят никаква полза.
Едва ли някой, който има задачите, ще си направи списък на кого кои точно задачи му трябват и ще започне да ги разпраща поединично на всеки, който ги е поискал в темата.

В Ловеч трети клас има дете с повече точки (100 при макс 105), отколкото най-добрият резултат в четвърти там. Задачите са общи за деца 3-4 клас, но като гледам по резултатите в Ловеч на деца трети клас явно не са били трудни.
Какво ще рече при макс 105?

# 551
Aila, искаш да кажеш, че има дете със 100 т от 3 клас, а в 4-ти е най-много 95 т. Което си е напълно възможно.
Макс са 120 точки.

# 552
  • София
Моя грешка за максималният резултат, който съм написала, извинявам се.. (редактирах). Коментирах само резултатите в Ловеч на деца в трети и четвърти клас и че ми се струва, че тази година задачите са били по-лесни спрямо предходната. Според моята дъщеря също задачите са били по-лесни отколкото темата от 2015 г за 3-4 клас, което не означава, че няма къде да сбъркат.

# 553
ЕК - Временно класиране Русе

Страхотни резултати за всички възрастови групи.
Не ми се мисли какво ще е в София.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 17:51 от Анонимен

# 554
На сайта на СМБ-Русе има вече резултати, а по отношение на 3 и 4 клас имат с по 115т.

Общи условия

Активация на акаунт