На море в България 2016 - 2

• 111 485
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • София
http://www.booking.com/hotel/bg/sozopoli.bg.html?aid=323176;labe … =sozopoli-f31twlt*

А в този комплекс били ли сте? Много ме изкушава мястото  newsm78

Созополи имам предвид, нещо не ми е ОК линка
Миналата година бяхме там за 4 дни, сега го следя отново - пуснали са оферта 169 лв. за апартамент със закуска и вечеря, обаче.

Първо - това е нещо като апарткомплекс, т.е. хигиената не е като на АИ.
Апартаментите са огромни, но телевизора беше много малък.
Хладилникът не работеше като отидохме (пристигнахме вечерта), но на следващия ден го смениха до обяд. Ако обаче носехме нещо за изхранване там, щеше да е дало фира.
Спалнята е удобна, разтегателният диван в хола не толкова, в нашия апартамент имаше и разтегателен фотьол.
Първата вечер падна едната дебела завеса и така си и остана.
На балкона имаше лястовиче гнездо - кеф за децата и доста л-на по пода.
Закуската не беше нищо особено - или континентална, или едни запечени сандвичи с шунков салам, който децата отказаха да ядат.

Хубавото - той е точно на плажа - кеф ти на басейна, кеф ти на плажа, можеш да си стоиш на басейна и да отскачаш до морето. Освен това беше супер спокойно - там има доста руснаци с техни апартаменти, но не се правят на велики, както например на Дюни. Съвсем нормални и спокойни хора.
Басейнът беше много чист и хубав - лагуната е трепач и за деца и за възрастни.
Храната в ресторанта не беше лоша и не беше скъпа, обаче менюто беше бедно. Няма готвено на обяд. При дъжд нямам идея, къде ще се яде, защото ресторанта е на вън - всъщност това до басейна е ресторанта.
Цените в магазинчето бяха ниски - като в София, т.е. можеш да си пазаруваш от магазинчето също, не е нужно да помъкнеш всичко с теб, ако ще готвиш там.

На мен ми хареса, но за не повече от 6 дни, миналата година спахме на цена 110 лв. на вечер без закуска, та затова сега се мая.

Ако имаш въпроси, питай.

# 361
  • Пловдив
http://www.booking.com/hotel/bg/sozopoli.bg.html?aid=323176;labe … =sozopoli-f31twlt*

Комплекса е точно до Блу Ориндж. Голям и хубав е. Има добре зареден хранителен магазин. Ходихме два пъти да пазарим боклуци за гризкане Simple Smile
Иначе няма какво да се прави там. Няма заведения, няма къде да се разходиш. Единствено плажа е хубав. Когато бяхме ние в Блуто беше пълно с руснаци и всяка вечер водеха децата си на анимацията в нашия хотел Simple Smile

# 362
  • София

Комплекса е точно до Блу Ориндж. Голям и хубав е. Има добре зареден хранителен магазин. Ходихме два пъти да пазарим боклуци за гризкане Simple Smile
Иначе няма какво да се прави там. Няма заведения, няма къде да се разходиш. Единствено плажа е хубав. Когато бяхме ние в Блуто беше пълно с руснаци и всяка вечер водеха децата си на анимацията в нашия хотел Simple Smile
Влезнах да се допълня, но ще пиша нов пост. По плажа може да се стигне до влакчето и да се отиде в Созопол, иначе наистина няма какво да се прави.

И сега допълнението - в букинг имаше отзиви, че когато има хора с вечеря, не можеш да посетиш ресторанта между 6 и не помня колко часа, което би било голям проблем, защото дефакто другаде не виждам, къде може да се храни човек, ако не иска да ходи до Созопол. Същото било и със закуската, ако нямаш закуска. Когато бяхме там питахме за закуската (за децата) и ни отговориха, че до 10 ч., ако има много хора със закуска, наистина няма да ни обслужат.

Това ме спира най-вече да резервирам, обмислям варианта с вечеря, но тя е от сет меню и малко ме притеснява...

# 363
Тъкмо щях да ви питам, не може ли без храна тогава, но явно не  Confused
Жалко, затова не обичам такива откъснати места, връзват те към някаква ужасна храна.
А за обяд? Къде се хранехте, явно и на плажа няма заведения  newsm78

# 364
  • София
В ресторанта не готвят зле, дори нещата, които ядохме си бяха вкусни. Иначе на плажа, малко в дясно от хотела има капанче на самообслужване. Предполагам, че и някъде по към Черноморец трябва да има също, но ние тогава не бяхме на море - щерката имаше състезание в Бургас и фактически изкарахме само един ден целия в хотела. През останалото време търчахме на тренировки и на състезания. Лично аз хотела го харесвам за супер спокойна почивка, но не толкова продължителна, че децата наистина ще умрат от скука.

# 365
  • В.Търново
Според вас кое е по-добре Интерхотел Поморие или Магнолия Албена.Имам добри оферти за двете места.На анимация не държа.

# 366
  • Beyond the Frontiers
Здарвейте,и аз с въпроси: ).След няколко години в Турция свга решихме да пробваме българския АИ.Дилемата е между Дюни резорт- Белвил или Вилидж и СОЛ Несебър резорт.Какво бихте ме посъветвали ,с дете на 4 год сме.В Несебър ме притеснява само плажа  Thinking
Плажът на Сол е това
Скрит текст:

платената част е това
Скрит текст:
Дюни
Скрит текст:

Иначе Сол за мен са много добра верига, вътре хотелите са си ок, аквапарк, детски площадки - територията е чудесна.

Ако някоя добра душа ме подсети, как е командата за да скрия снимките /скрит текст/, ще съм много благодарна.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 13:32 от Galactic Voyager

# 367
Аз също се чудя между Поморие и Албена, но става въпрос за други хотели. За Интерхотела бих избрала само закуска, наблизо има хубави заведения за обяд и вечеря. Плажът не е непосредствено до хотела. За Магнолия ме притеснява, че не се предлага изхранване на плажа, а ние не се прибираме за обяд до хотела.
И на двете места е трудно с паркирането.

От двата, вероятно бих избрала Интерхотел Поморие.

# 368
Според вас кое е по-добре Интерхотел Поморие или Магнолия Албена.Имам добри оферти за двете места.На анимация не държа.

За първия хотел няма мнение,  Магнолия за мен е "ад". Ужасен, много хора, ресторанта малък за толкова много туристи, храната беше ужасна. Намира се на 3-та линия, далеч от плажа.

# 369
  • София
Galactic Voyager, не мога да дам точните команди, но ако натиснеш цитат, ще ги видиш
Скрит текст:
снимката

# 370
  • Beyond the Frontiers
Мерси - непрекъснато ги забравям.

# 371
  • София
Отсядала съм и в двата .Във Магнолиите не бих се върнала за нищо на света ! В Интерхотела по-бих.Стаите са големи и просторни ,поне в новата част и ако си в стая над басейна имаш уникална гледка.Храната там не е нищо особенно ,но няма да останеш гладен.Поне така ми се струва ,тъй като съм била там последно 2010 и то май месец .Честно казано за парите си е добре.Друг плюс е големия отопляем вътрешен басейн с морска вода .
Другото shar го е описала.

# 372
  • В.Търново
Благодаря ви много! Другият ми вариант е хотел Дара Приморско със закуска блок маса и вечеря.

# 373
Някой бил ли е в Атия Резорт -Черноморец?Изглежда ми много красиво
[/quote] Mimoza,
Миналата година бяхме в Съни Айлънд до Атия Резорт. Всеки ден се хранехме в ресторанта на Атиа, защото ме беше страх от чревен вирус от по евтините ресторанти. Храната беше прилична, прясна, но не много вкусна. Гледката на Атия е чудесна, точно до морето. Но плаж почти няма, всъщност е малък, мръсен. Въпреки, че имахме безплатни шезлонги - те са на Атия и Съни Айлънд, ходехме до Дюни... Иначе има добър басейн. Приятна градина и големи люлки за трима пред ресторанта

# 374
  • Bulgaria
Тогава кой хотел е най-добрия в Черноморец ?

Общи условия

Активация на акаунт