Интересни и забавни линкове, картинки, клипчета - 13

• 2 702 199
  • 23 131
  •   2
Отговори
# 19 665
# 19 666
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 19 667
  • тук, на мястото си

# 19 668
# 19 669
Някой знае ли какво представляват предметите по-долу? Подсказвам - свързани са с кралски корони, задници, бръснари и зараждането на много уважавана професия...

# 19 670
  • Fairbanks, Alaska
Първото ми прилича на вагинален спекулум.

# 19 671
Първото ми прилича на вагинален спекулум.

Хладничко Simple Smile

# 19 672
Айде кажи де Grinning

# 19 673
Не искам толкова бързо да лишавам някого от лаврите на верния отговор.

# 19 674
  • Fairbanks, Alaska
Втората снимка е инструмент за отстраняване на анална фистула от 17 век. А първата явно е анален спекулум.

# 19 675
Втората снимка е инструмент за отстраняване на анална фистула от 17 век. А първата явно е анален спекулум.

Мдам. Остава да се каже чий анус е разтварян. Важно е Grinning Хем заради личността, (може би най-важната за времето си), хем защото уредът е създаде специално за конкретния задник.

Е, то с тези подсказки все едно казах кой е Wink

# 19 676
  • Fairbanks, Alaska
Луи XIV

# 19 677
И аз сега ги гугълнах. Първото е за анални фистули, ама второто ми излиза, че си е сърп  Joy

Лошо ми стана като си представя, много лошо...
А бръснарите какво общо имат?

# 19 678
И аз сега ги гугълнах. Първото е за анални фистули, ама второто ми излиза, че си е сърп  Joy

Лошо ми стана като си представя, много лошо...
А бръснарите какво общо имат?

По времето на краля Слънце лекарите презирали хирурзите и ги смятали за низша каста. Затова хирургията била поверена на бръснарите. Но веднъж Луи 14 хванал абсцес на задника и въпросните лекари го лекували с клизми, нажежено желязо и какво ли не, но не само нямали успех, но влошили нещата до фистула. И когато не само болката станала нетърпима, но и животът на краля бил застрашен, последният поискал да се пробва хирург. Но откъде хирург по тези времена, та довели бръснар с втора специалност хирургия. Той обаче не се решил да реже кралския задник ей така, а първо се подготвял дълго време. Тоест водили му осъдени престъпници да тренира върху тях. Говори се, че някои даже оживели... И след месеци тренировки създал тези инструменти, с които извършил операцията. И за учудване на всички тя била успешна и Луи се оправил. Бил толкова доволен, че засипал с пари бръснаря, дал му титла и дворец, назначил го за главен хирург и създал хирургическа академия ли беше или нещо такова. От тогава започва възходът на хирургията.
Интересно е също, че Луи 14 умрял от гангрена, защото лекарите му пак не пуснали хирурзи до него.  И чак накрая кралят ги изгонил и викнал хирурзите, но било късно. Те казали:
- Сир, можем да отрежем крака Ви, но не можем вече да спасим живота ви.
Впрочем след това престижът им нараснал още повече, защото се оказали прави.

# 19 679
  • София
На мен ми приличат на приспособления за почесване при сърбеж, че с тези перуки и некъпане доста паразити са щъкали по коси и тела.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 08:10 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт