КРУИЗИ /тема 7/

• 119 153
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Чакам някой с пресни впечатления от великденските крузи из гръцките острови да сподели пресни впечатления!

Останах с отлични впечатления. Местата, които посетихме са прекрасни. Подробности и много снимки може да видите на: http://diana-cacaotours.blogspot.bg/  Peace
В най-скоро време ще е готова и последната част за неповторимия Санторини.

# 376
  • София
Имам ето това предложение за круиз, но сами трябва да си организираме полетите (освен всичко, трябва да разбера как се връщаме на Гваделупа,от където и се тръгва, защото първия ден корабът бил пълен и бихме се качили на втория ден. А момчето от фирмата ме увери, че имаме 7 нощувки).

http://www.cruise.bg/cruise/home.nsf/0/83D80BBFFBC51DD8C2257E7D0 … =0,CBG-O-18548555

Какво ще кажете за тези дестинации и въобще какво бихте препоръчали като добър вариант за круиз в страни от Европа, но без да е цяло състояние Mr. Green

# 377
  • София
Линкът не се отваря  newsm78

Тази години доста момичета пътуваха до Карибите, всички разказаха подробно за впечатленията си. Ако те интересува нещо конкретно, питай  Peace

# 378
  • София
Много благодаря предварително!

Ето това е линкът: http://www.cruise.bg/cruise/home.nsf/0/83D80BBFFBC51DD8C2257E7D0 … =0,CBG-O-18548555

Ще прочета темата (и предходните), за да видя мненията. След това ще питам  Hug

# 379
  • София
Точно на този круиз бях от 13 до 20.02, но се качихме от Мартиника.  Peace

Каква цена ти предлагат? Спомням си, че цената за вътрешна каюта беке 479евро с таксите.

Аз летях от София през Париж с AirFrance, билетите баха по 470евро на човек. Изчакай промоциите, рано е да се резервира сега. Някъде август, септември за полетите. Круиза сщо много падна - взехме балкони за 499 евро, крайна цена.

Писала съм назад, дано се ориентираш.

Подобни круизи има и от Доминикански република, но са на Коста. Друга съфорумка летя с Томас Кук направо от Германия, май от Франкфурт. Виж и там цените  Peace

# 380
Здравейте, пътешественички!

Признавам си, че отдавна "надничам" в темата ви, но поради нежеланието на съпруга ми да се качи на кораб не съм правила никакви по-сериозни опити за резервации.

В момента възможността да се качим на круиз изглежда реална и бих искала да помоля за помощ и съвети. Август месец трябва да изпратим големите си деца до Мадрид и ако намерим подходящ круиз от Барселона можем да комбинираме нещата. Тъй като ни е първи опит решихме да е нещо по-бюджетно в рамките на 1000-1100$ на човек. Първоначално загледах:
http://www.vacationstogo.com/fastdeal.cfm?deal=12863
и
http://www.vacationstogo.com/fastdeal.cfm?deal=20781

Първият маршрут не е особено интересен за нас, тъй като сме били навсякъде по тези места, затова направих запитване първо за втория (основно заради Миконос, където съм била само на младини Simple Smile)) ). Обратната оферта не ми хареса, тъй като цената за Oceanview се оказа почти $1700.
Има и още една подробност- с нас ще бъде и най-малкото ни дете, на 10месеца към момента на пътуване и за нея също трябва да платим като за 3ти пътник...

Извинявам се за обясненията, ето и въпросите ми:
Разумно ли е изобщо качването на круиз с бебе?
Има ли компании, на които няма да плащаме за нея?
Възможно ли е цените за пътуване от 12,13,14.08 да паднат или това така или иначе си е най-натовареният сезон и няма шанс?
Някакви впечатления от Princess' Royal Princess? Ако решим да резервираме първия круиз?

П.С. Bled, видях изключителни предложения от теб в темата, както за круизи, така и за самолетни билети. Къде бих могла да търся такива?

Сърдечни благодарности на всички изчели поста ми!  Laughing bouquet

# 381
rosito_m_m, ние скоро пътувахме с 9-месечно бебе. За детето платихме само пристанищни такси в размер от около 120 евро. Детето се чувстваше много добре на кораба. В края на круиза  всички от персонала я познаваха и поздравяваха. От румсървис й приготвяха всеки ден храна, тъй като вече се захранваше и отказваше купени пюрета. Всички много се забавлявахме, но предполагам, че си зависи от детето и от вашата настройка. За нас беше не просто разумно, ами отлично преживяване. Конкретно в този случай пътуването ни беше с Costa.  Мисля, че MSC също вземат само пристанищни такси за децата.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 19:05 от foundy

# 382
foundy Много ти благодаря! Нагласата ни е позитивна, но тъй като не познавам круиз пътуванията и етикета им, по-скоро ме притеснява как се приема пътуването с бебета на борда.

Иначе батковците й летят буквално от новородени, не мисля че няма да се справим.

Ще се оглеждам за MSC и Costa.

# 383
# 384
  • София
feel_the_rush, много благодаря!  bouquet

Ще се върна да прочета  Peace Вие сами ли си организирахте всичко? През коя фирма тук резервирахте круиза? 

# 385
Само 14 дни останах, изгарям от нетърпение да се качим

# 386
  • София
feel_the_rush, много благодаря!  bouquet

Ще се върна да прочета  Peace Вие сами ли си организирахте всичко? През коя фирма тук резервирахте круиза? 

Да, сами организирахме всичко. Круиза взехме от Премиер  Peace

# 387
  • Sofia
Здравейте , мореплавател/к/и!

Харесах си круизи (ако има интерес, ще покажа кои) в Малайзия / Индонезия / Индия ... този район.

Има ли причини тези дестинации да не са предпочитани от Вас , тук във форума?

В Европа сме обиколили почти всичко ,  за Щатите нямаме визи, което значително намалява опциите за избор ( за съжаление повечето Карибски круизи, които ми хващат окото, тръгват от САЩ ) , а и съм фен на Азия , та затова натам ...

# 388
  • София
Здравейте , мореплавател/к/и!

Харесах си круизи (ако има интерес, ще покажа кои) в Малайзия / Индонезия / Индия ... този район.

Има ли причини тези дестинации да не са предпочитани от Вас , тук във форума?

В Европа сме обиколили почти всичко ,  за Щатите нямаме визи, което значително намалява опциите за избор ( за съжаление повечето Карибски круизи, които ми хващат окото, тръгват от САЩ ) , а и съм фен на Азия , та затова натам ...

Аз имам интерес към всичко що е круиз  Joy без още да имам какъвто и да е опит. Моля, сподели. Благодаря!  bouquet

# 389
Shantal, би ли споделила за тези круизи? Особено Малайзия, Индонезия. Живея в Малайзия и не бих отказала круиз наоколо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт