КРУИЗИ /тема 7/

• 119 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
domino25,за ''Harmony of The Seas'' колко горе-долу чакахте първия ден преди качване на борда?
Работят ли всички атракции,защото имам информация ,че не всичко функционира.

Качването беше перфектно организирано. При онлайн чекирането преди круиза на сайта на роял карибиън освен снимки на пасажерите ми поискаха да посоча и желан час на качване на борда на кораба. Избрах си първият възможен 11.30 и в даже в 11.00 бях на кораба, защото бях отседал в хотел Гранд харбор и видях кораба още сутринта че е акостирал и не издържах да ида по-рано на терминала. Само дето каютите не бяха още готови.  Оф,......не знам какво имате в предвид под атракции, те са твърде много за да ги обходя, но това което видях работеше според работното си време-зип лайн, суха пързалка, джакузита, мини голф, игрище баскет и мини футбол, сърф симулаторите, джагите, тениса и другите просто не мога да ги изброя и  да не мислите, че за седем дни можех да посетя всички - минаваш виждаш, радваш се и  това е.

# 451
Това,което казваш ми е достатъчно,благодаря! Simple Smile

# 452
  • София
ПРОМОЦИИ

Hotel
Nov   2  Venice, Italy hotel
Nov   3  Venice, Italy hotel
Cruise
Fri   Nov   4   Venice, Italy      6:00pm
Sat   Nov   5   Trieste, Italy   7:00am   7:00pm
Sun   Nov   6   Split, Croatia   9:00am   5:00pm
Mon   Nov   7   Kotor, Montenegro   8:00am   2:00pm
Tue   Nov   8   Olympia (Katakolon), Greece   Noon   6:30pm
Wed   Nov   9   Corfu, Greece   8:00am   5:00pm
Thu   Nov   10   Dubrovnik, Croatia   8:00am   1:00pm
Fri   Nov   11   Venice, Italy   9:00am
flights
London-Venice-London

Всичко това: полети, хотел Венеция/2 нощувки/, круиз 7 дни...
Обща цена £299.00   
Полет София-Лондон-София 70-80 евро
Кораб Costa Mediterranea

http://www.cruisenation.com/fusion/detailcruise3.pl?sessionkey=E … ir=CO#descrip-tab

Страхотен круиз - Уникална цена

18 дни
Costa Fascinosa
01-12-2016...19-12-2016

01/12   Savona, Itália   ---   18:00
02/12   Barcelona, Espanha   13:00   18:00
03/12   Navegação   ---   ---
04/12   Casablanca, Marrocos   09:00   23:00
05/12   Navegação   ---   ---
06/12   S Cruz de Tenerife, I Canárias   08:00   18:00
07/12   Navegação   ---   ---
08/12   Navegação   ---   ---
09/12   Navegação   ---   ---
10/12   Navegação   ---   ---
11/12   Navegação   ---   ---
12/12   Navegação   ---   ---
13/12   Recife   08:00   19:00
14/12   Maceió   07:00   13:00
15/12   Salvador   08:00   14:00
16/12   Navegação   ---   ---
17/12   Rio de Janeiro   08:00   18:00
18/12   Búzios   07:00   17:00
19/12   Santos, Brazil   08:00   ---

Цена €239 !!!

# 453
sereiadomar, благодаря за съвета!
Bled , благодаря ти за вниманието и  богатата информация, която даваш  bouquet  За какви "уловки" да гледам в условията на AIDA /Круиза е прекрасен, предполагам си запозната с условията на https://www.aida.de//
Хубав ден на всички!

# 454
Не съм Блед, но мога да споделя инфо за круизите с АИДА, тъй като пътувах с тях януари месец тази година. Корабите на Аида са среден клас и размер и не предлагат нещо много различно или впечатляващо като атракции. Обстановката е неформална. Храненето е винаги на блок маса /включително и вечерята/. Няма официални вечери със сервиране от типа на MSC, съответно и официалното облекло е излишно. По време на хранене напитките - вода, безалкохолно, наливно вино и бира са безплатни. Храната бих казала, че е по-добра и разнообразна, в сравнение с MSC, тъй като има няколко ресторанта, които всяка вечер предлагат храна от различна кухня и част от света. Всичко на борда на кораба е на немски - от ежедневния вестник до наименованията на храните в ресторанта. Но персоналът говори и английски, тъй че може да се комуникира с него, в случай, че заявиш, че не говориш немски. При закупуване на круизите имат два вида цени - премиум и варио. Вторите са значително по-ниски, но, по мои наблюдения, не за всеки круиз се обявяват.

# 455
  • София
sereiadomar, благодаря за съвета!
Bled , благодаря ти за вниманието и  богатата информация, която даваш  bouquet  За какви "уловки" да гледам в условията на AIDA /Круиза е прекрасен, предполагам си запозната с условията на https://www.aida.de//
Хубав ден на всички!

сиси  Miralex ти е казала доста неща, типични уловки няма, но има доста неща неприсъщи за други компании.
Освен казаното, от които най-важно е немското присъствие, дори самите кораби не са типични.
Основния театър е Theatrium, където гледката е по-различна, това личи дори отвън на корабите.
Може да се гледат дори репетиции.
Друго различаващо са екскурзии с велосипеди. Не е странно защото са доста търсени.
Безплатните напитки не са никак за пренебрегване, като има и ресторанти където се плащат.
Просто резервирай и попътен вятър.

След като тези дни трябваше да тръгнем за Италия, се поразрових малко дали пък няма да го съчетаем с круиз.
И изскочи зайчето с невероятна оферта, за много бързо действие. Тръгваме утре...

Круиза е в събота и няма време...

MSC Sinfonia
Sat   Jun   25   Venice, Italy      5:00pm
Sun   Jun   26   Split, Croatia   8:00am   5:00pm
Mon   Jun   27   At Sea      
Tue   Jun   28   Santorini, Greece   9:00am   3:00pm
Tue   Jun   28   Mykonos, Greece   8:00pm   
Wed   Jun   29   Mykonos, Greece      2:00am
Thu   Jun   30   Dubrovnik, Croatia   1:00pm   7:00pm
Fri   Jul   1   Ancona, Italy   1:00pm   7:00pm
Sat   Jul   2   Venice, Italy   8:00am   

И сега цената...

199 евро с таксите, тоест цена за круиза почти няма, само таксите са 120-130 евро.
Но това е привилегията на Last Minute и тръгването след няколко дни.

Дестинациите са посетени многократно, но това няма значение, важна е цената...

Целта на пътуването до Италия всъщност е поредната изненада на нашия Кристо, който прави чудеса по света...

http://www.fastcodesign.com/3061111/christos-floating-piers-were … n-in-the-making/1

https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/italia/lombardia/brescia/lago-diseo.html

За малко да го изпуснем с този круиз, но ще хванем последните два дни 2-3 юли, защото инсталацията ще бъде дотогава.

До скоро.

# 456
Bled благодаря много! Приятно прекарване по вода! Възхищавам ти се на хъса и организаторските способности! Simple Smile

# 457
Търся Кариби без визи за януари 2017 круиз+полет. Най ниската цена която откривам за сега е 1039 евро, вътрешна кабина на човек с полет от Мадрид с кораб на Пулмантур. Някой да е  пътувал с тези да сподели как е нивото им. 

# 458
  • Sofia
Блед,в кой сайт е тази оферта за декември месец?Миналата година още му хвърлих око на този круиз,но цената беше доста по-висока.

# 459
  • София

След като тези дни трябваше да тръгнем за Италия, се поразрових малко дали пък няма да го съчетаем с круиз.
И изскочи зайчето с невероятна оферта, за много бързо действие. Тръгваме утре...

Круиза е в събота и няма време...

MSC Sinfonia
Sat   Jun   25   Venice, Italy      5:00pm
Sun   Jun   26   Split, Croatia   8:00am   5:00pm
Mon   Jun   27   At Sea      
Tue   Jun   28   Santorini, Greece   9:00am   3:00pm
Tue   Jun   28   Mykonos, Greece   8:00pm   
Wed   Jun   29   Mykonos, Greece      2:00am
Thu   Jun   30   Dubrovnik, Croatia   1:00pm   7:00pm
Fri   Jul   1   Ancona, Italy   1:00pm   7:00pm
Sat   Jul   2   Venice, Italy   8:00am   

И сега цената...

199 евро с таксите, тоест цена за круиза почти няма, само таксите са 120-130 евро.
Но това е привилегията на Last Minute и тръгването след няколко дни.

Ровя и аз за такъв ласт минутен круиз, но не намирам. Сподели си моля източника. От днес за утре ще ми е трудно, но с 3-4 дни за реакция бих се справила.

# 460
Мисля, че е това, обаче вече са изчерпани местата на тази цена и са на по-висока поне до вчера. http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/1-week-full-board-me … =aahViu7Im2psNkUA
Всъщност вече изобщо няма места като гледам

# 461
  • sofia
Блед, попътен вятър, това е прекрасен и плануван от мен круиз, искам снимки, моля те и инфо

# 462
  • Бургас
Търся Кариби без визи за януари 2017 круиз+полет. Най ниската цена която откривам за сега е 1039 евро, вътрешна кабина на човек с полет от Мадрид с кораб на Пулмантур. Някой да е  пътувал с тези да сподели как е нивото им. 

Точно за такъв круиз ми казаха, че ще се предлага за българския пазар от MSC, като полета ще е от Милано. Пакета е круиз + полет. Много ми хареса, защото като си качиш куфарите на самолета после ще ги намериш в каютата. Идеята била с маршрут в който не се иска визи. Това е като инфо от мен, но нищо повече не знам.

# 463

Точно за такъв круиз ми казаха, че ще се предлага за българския пазар от MSC, като полета ще е от Милано. Пакета е круиз + полет. Много ми хареса, защото като си качиш куфарите на самолета после ще ги намериш в каютата. Идеята била с маршрут в който не се иска визи. Това е като инфо от мен, но нищо повече не знам.

ТОЧНО ТАКА! миналата година цената е била около 1000 евро на човек, сега на сайта на МСЦ го видях за 1300, но дано го пусната през нашите агенции да кажем само за бг и то от Милано, че полетите до там са много евтини с Уиз, нали! Ще следим да видим какво ще ни пуснат на нашият голям круизен пазар, хахахах! Много съм се навил за Кариби без визи.

# 464
  • Sofia
Bled,
Дано не ги затворят преждевременно кейовете на Кристо, че и ние натам сме се запътили. Днес четох някъде, че вече започнали да ограничават достъпа...

Общи условия

Активация на акаунт