КРУИЗИ /тема 7/

• 119 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
Има страхотен круиз ако целиш Малдивите, а и билетите до Мумбай не са скъпи.
Можеш да тръгнеш и да се върнеш от Мумбай за 15 дни или да слезнеш на Малдивите след 7 дни и да си останеш , колкото искаш дни и да летиш от там на връщане

http://www.infocruises.bg/ShowPage.aspx?id=16667
ето го късия

# 481
Много ми допада този круиз ,но дали е удачно със 8 месечно бебе ?

# 482
  • sofia
Индия и бебе.... Не ми звучи супер!

# 483
И аз така си помислих е ще изчакаме Simple Smile

# 484
Има страхотен круиз ако целиш Малдивите, а и билетите до Мумбай не са скъпи.
Можеш да тръгнеш и да се върнеш от Мумбай за 15 дни или да слезнеш на Малдивите след 7 дни и да си останеш , колкото искаш дни и да летиш от там на връщане

http://www.infocruises.bg/ShowPage.aspx?id=16667
ето го късия
Люба ,благодаря!Обаче нещо ми е объркано каане от Малдиви ,слизане на Бомбай,как мога да остана на Малдивите ?
Другото аз се интересувам за средата на декември,защото тогава имма празник ,не ми се чака до март  Grinning

Редактирам се-Намерих подобен обаче пак има Индия и тия от агенцията казаха,че за Индия трябват визи ,за които се отива на място в подолството в София,което ме отказа от Индия тоталнолл

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 11:05 от mimozata

# 485
  • София
Bled , през август месец(принципно, а не за идващия август), каква е добрата цена за круиз в северната част на Европа?
И кой от круизите в района е най-хубав?

Извинявам се, ако въпросите ми са разисквани. Пропуснала съм доста от темите за круизи...

Мими, съжалявам пътувах...
Ще ти отговоря с удоволствие, но ако може ми кажи, коя част Фиорди или към Санкт Петербург ?
И кое има повече значение маршрута или повече лукс на кораба ?

# 486
  • Пловдив
lyuba84 , адашче, кажи нещо за Флавоза, ако имаш време ..., не че няма да видя, ама така, да се настроя още по-положително за кораба  Laughing Заминаваме след десет дни и май ми е време да се настройвам психически. За съжаление за фиордите нямам много информация, но каквото.  Grinning Важното е да сме живи и здрави. Весело пътуване на всички, аз като се върна, ще разказвам. П.С. Мими, и аз се чудих много дали да са фиорди или да са Балтийски столици. В крайна сметка при нас фиордите надделяха - това слизане задължително с гид в Санкт Петербург ни отказа засега. А и се оскъпява доста, а от друга страна, е необходимо да има два дни там. Та евентуално догодина ще го направим, така или иначе, задължително трябва да се отиде и там.  Heart Eyes

# 487
  • София
lyuba84 , адашче, кажи нещо за Флавоза, ако имаш време ..., не че няма да видя, ама така, да се настроя още по-положително за кораба  Laughing Заминаваме след десет дни и май ми е време да се настройвам психически. За съжаление за фиордите нямам много информация, но каквото.  Grinning Важното е да сме живи и здрави. Весело пътуване на всички, аз като се върна, ще разказвам. П.С. Мими, и аз се чудих много дали да са фиорди или да са Балтийски столици. В крайна сметка при нас фиордите надделяха - това слизане задължително с гид в Санкт Петербург ни отказа засега. А и се оскъпява доста, а от друга страна, е необходимо да има два дни там. Та евентуално догодина ще го направим, така или иначе, задължително трябва да се отиде и там.  Heart Eyes
Кога ще сте на фиордите и с кой кораб. Дали няма да сме на един и същи кораб?

# 488
Здрасти, аз се регистрирах от един друг форум заради Блед. Къде изчезна като толкова хора имат нужда от теб ? Нали приемате и мъже ? Ако не ме щете да си ходя, че имам въпроси, а там няма кой да отговори. Нещо се налагат мерки някой ги нарече гестаповски  newsm78
Първи въпрос читави ли са тези братя руснаци ?
https://www.dreamlines.ru/

# 489
  • Пловдив
Кога ще сте на фиордите и с кой кораб. Дали няма да сме на един и същи кораб?
Ами Коста Фаволоза, от 16.07 , тръгване Копенхаген.
Момчета, здравейте и тук. Главният магеланец и мен ме учуди,но форума си е негов, методите също.

# 490
  • София
Ако се огледате, ще намерите доста познати лица  Wink Няма нищо страшно, форумът е за всички.

# 491
  • sofia
Привет на новите (явно за някои са стари познайници)  Hug

luba_rizova, кораба е прекрасен, честно! В театъра първата вечер имаше ледено шоу и акробати, много ме впечатли. Втората вечер бяхме поканени в Коста клуб ресторант, много тежка вечеря, прекрасно изживяване!
Като цяло храната на кораба не мисля, че беше различна от всички останали кораби, богата, разнообразна, а закуските.....кроасанчета с Нутел, направо с мъжа ми бягахме от тях.
Басейните със солена вода и по мое мнение има достатъчно шезлонги за всички на борда.
Качването и слизането беше добре организирано, но смятам, че няма вариант да не стане тълпа и гъчканица при ранното напускане и късното, когато е потока от хора.
Почистването на каютите, бе забележка!
Питай, каквото конкретно те интересува

# 492
  • Пловдив
Мерси, адашче  Hug Ами нищо повече, това ми е достатъчно, да си кажа честно. Аз отдавна знам, че си фен на Коста и за това много исках да сравня с други компании, които сме били /а и тепърва ни предстоят/. Щом шоата са хубави, това ни е важно. А, чакай да питам, официалното облекло супер официално ли трябва да е или може по-лежерно /на МСЦ имаше всякакви, на Норвежците беше доста по-свободно/, притеснявам се да не е нещо по- изискано, че не ми се мъкне много багаж, да си кажа. Все пак ще ни трябват и топли дрехи за Норвегия и някак не ми се носят отделно и сака и работи за мъжо. Ако може да мине с някоя риза, ще е супер. Thinking

# 493
Здравей Блед,
отново си ни нужна- аз искам да знам за кариби без визи с включен полет. до сега единтвено намирам на пулмантур.

# 494
  • sofia
Мерси, адашче  Hug Ами нищо повече, това ми е достатъчно, да си кажа честно. Аз отдавна знам, че си фен на Коста и за това много исках да сравня с други компании, които сме били /а и тепърва ни предстоят/. Щом шоата са хубави, това ни е важно. А, чакай да питам, официалното облекло супер официално ли трябва да е или може по-лежерно /на МСЦ имаше всякакви, на Норвежците беше доста по-свободно/, притеснявам се да не е нещо по- изискано, че не ми се мъкне много багаж, да си кажа. Все пак ще ни трябват и топли дрехи за Норвегия и някак не ми се носят отделно и сака и работи за мъжо. Ако може да мине с някоя риза, ще е супер. Thinking
Аз много пъти съм казвала и продължавам да казвам, че няма начин на почивка да нося тежки рокли, вечер слагах панталон(тип дънки, но от тънък плат), дори и за миг не съм се чувствала не на място.
Имало е вечери, в които по кецове сме вечеряли в бюфета(обичам кораби с отворени за вечеря бюфети)!

Общи условия

Активация на акаунт