КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 558
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Ураааа newsm44 newsm10 smile3534 Two Hearts newsm20 bg

# 196
  • София
Кажи деееееееееее...

# 197
Водата тръгна бе ,мислех че съм ясна.Само дето огреях  и  налях толкова запаси. Сега чакам бойлера ,да се върна в цивилизацията.
Аз си казвам сичку ,ти нищо не каза... Hug Hug Hug

# 198
  • Кубрат/ Пишурка

Да се обадя и аз надвечерно.
Борянке, браво на водата, че да не те мислим Joy
Луси, аз пък си го запаметих на компа и често-често ще си го препрочитам. Усещам, че доста от съветите ще са ми от полза newsm78
Иха и аз съм така с филмите. Само че предпочитам приключенски, или такива, изпълнени с повече хумор. Преди няколко дена на Диемата гледах един филм с Упи Голдбърг, като попада във времето на Артур и кръглата маса. Ами изкефих се! Само дето името му не знам, че го хванах малко след началото Embarassed Ама толкова се смяхме с Анжелка, Ако тя и да не знае още нищо за Артур!
Маринче, Хули - споко! Няма да правим състезание за най-ранобуден. Всъщност визирах Борянка, че като пуснах фейса ми излезе нейна публикация от преди два часа. Помислих си: Тази жена пак е станала посред нощите Joy

# 199
Тя  не беше лягала....

# 200
  • София
Ей ме на и мен. Да не ми пишете отсъствие, ей.
Сутринта рано, рано заминах на тръстиката. Както казва Марина, на вън беше страшно. На два пъти аха, аха да направя шпагат, а при един пирует добре, че един млад мъж ме задържа. Ако беше набор едва ли би ми устоял. Щяха да ни вдигат и двамата от леда. Пръв пациент Умник Лъчо, бабин Светлин. Този малчо има най-нежният татко. Да видите само как мило му говори. Сериозно и мило. И успява да го мотивира. Пълни ми душата, като му каже: Хайде мой човек, дръж се мъжки. А това дете ме уморява от смях. Днес какво измисли: Не дава да му бъркам в устата със сондата, да не го нараня. Измисли, че иска да му сложа лекарството с клечка, за по-безопасно. hahaha Joy Може би мислеше, че нямам "дървени инструменти" в кабинета. Е да, ама не. Клечки за зъби в кабинета има, защото са ми нужни. Като видЯ, че няма на къде, съгласи се. За 40 години практика, не беше ми се случвало да слагам лекарство с клечка. rotfImao Изобщо днес от към пациенти беше един много приятен ден. Освен КГБ-йско внуче, дойде и една баба КГБ-йка. Много гот!
След работа, пак отидох до Бриколаж, че който има къса памет, има дълги крака. Снощи купих латекса, ама забравих да взема мече, та днес и това снабдих. Майсторът ни дойде към 13.00 и в 16,30 беше готов. Доста чистичко работи, та за мен почти нямаше работа. Забърсах някоя и друга капка латекс и това е. От розови облаци, слязох на зелена, слънчева полянка. Е, никак не е лошо. Утре ще докарат мебелите, следва сглобяване, подреждане и хайде внучетаааа, добре дошли Hug Идвайте и разхвърляйте Simple Smile
Май много се увлякох. Хайде стига.
МАРИНКА, харесвам Подмосковние вечера...
БОРЯНЧЕеее, по вода да ти върви.
За другите мацки,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ПП ЯНЧЕ и БОРЯНЧЕ,  hahaha Joy Joy

# 201
  • София
Ставам сутрин рано и аз не зная защо  newsm78 . Мисля си, че защото съм ставала 45 години в шест часа, та затова. Но пък си лягам с кокошките. Трябва да има някакъв супер филм по телевизията, за да остана по-късно.
Та тъй. Някоя беше публикувала една картинка, тук или във фейса. Една бабичка рошава, с цигара и чаша кафе. Те това бех аз  Joy Joy Joy
Не можах да се отуча от този си навик - първо кафето, цигарката и лаптопа. После всичко останало.
Ама време бол, за никъде не бързам.
Днес ходих при личната ни  зъбарка.  Абе, много готини хора са, не приемам противоречие.
Малко се поизложих, ама сигурно няма да ми  смеят много.
За сега толкова, после пак.
Ехххх, Фло  newsm78 Защо ми викаш баба мааааааааа, развали ми красивата усмивка  #2gunfire

# 202
  • София
Леле, Борянчееее...

И аз видях, че посред нощите си се вихрила, обаче що тъй си первърнала нощта в ден. Дано си поспиваш през деня. За водата - честито! Иначе си е дерт все пак.

Аз посрущнах скиора днес в страхотно настроение. Горе е било много слънчево и децата освен,че са карали доста ски, накрая са си въргаляли в снега и са се били със снежки топки. Моят ухажор продължи да се закача с момиченце от друг клас и като слезе от рейса. Питах го как се казва, той не знае, но това не му пречи да се занася с нея.  Grinning Накрая весело  заподскача до нас, едва го спирах на светофарите да пресечем.

Янче, само състезание ни трябва. Joy Веднага се отказвам, шЪ знаИш.  hahahaо

На входа с Флото се разминахме. Но Влади не дава повече да седя на лаптопа. Праща ви поздрави, а на д-р Фло специални озъбени усмивки.  hahaha Hug Outta Joint (емотките са от него)

Хайде и Хули пред нас.  bowuu

Лека вечер.

# 203
В събота внукът има РД-става на една годинка и трябва да ходим да го празнуваме, ама на баба  бъбрекът не се е излекувал( пясък ли има??....камъни ли??),утре пак ще си правя изследвания и ЛЛ ми каза,че ако нямам промяна ще трябва да влизам в болницата.....
С ММ направихме план-А и план-Б.....та утре ще видим какви ще ги "накъдрим".
Танитка,дано намериш успешно лечение за алергията....
...... имах алергия и ми се появи след смъртта на баща ми от силния стрес . Получавах обриви.....чувствах,че нещо става с мен особено след баня.... докато не отидох  на море, потопих се във водата и веднага направих  алергичен шок. Тогава разбрах,че имам алергия към водата. Лечение няма, само облекчение.......Започах и нар. медицина,докато организмът ми не си реши,че водата не ми вреди,но си мина повече от една година.......
Маринка,разсмя ме с твоето ухажьорче.
Фло,на зелен фон ще разхвърлят внучетата ти, сред природата.
Хули,че що да не си рошава с цигарка и кафе.....и като си имаш Лапчо,ех кеф.
Борянка гледам, че вече си има вода.
Момичета, от мен прегръдки... Hug

# 204
  • София
   Добър вечер,компания!
   Ето ме,тук съм,жива и цяла.И аз,като Маринка сутринта танцувах на лед,още по тъмно. Имах много важна работа рано и се наложи да лазя по тъмното.Разстоянието до спирката друг път го взимам за 15 мин,а сега-за 30.Много внимавах,че падна ли,хем ще се потроша,хем няма кой да ме вдигне.Сега,като се прибирах си напълних ботушите с вода и утре оставам ще ги суша ,/като Иванчо от вица за гащите на учителката./Имаме дълбоки дупки по улиците,сега са пълни с вода.Не може да  преминеш и да останеш сух.Язък,че замляка е на най-високото място...
   Борянче,честита ти баня! hahahaСега се смея,но го изпитах на гърба си.
   Маринка,кога минаха тези 6 години.никога няма да забравя как се срещнахме на орлов мост.Лелеее, какво младо гадже беше тогава.Акъла ми взе,а Тути след това каза:То,господ дал,дал,не се е спрял.Сега си вече по узряла,ама пак готинаааа.
   Хули,мислиш си,че си най рошавата бабичка с каафенце сутрин,защото не си ме виждала.Аз имам предимство,че съм сама и няма кого да плаша.Само ако се случи да се мерна в огледалото и се засрамвам.
   Луси,от къде я извади тази песен?! Сега не мога да я изгоня от ушите си.к Какво е това заразно нещо,като прозявката?!
  Янче,заинтригува ме с този филм.Аз харесвам много Упи Г. , не съм го гледала и бих го потърсила.
  Фло,ти им взе акъла на дечковците с помощните материали-самолети,книжки...Защо да не поискат да ги лекуваш с клечки,като нищо не отказваш!
   Кремче,кога навъртя годинка и малкото мъжленце?

# 205
  • София
Яжка, ти още ли гледаш огледалото ? Аз не.
Обичам се с всичките си липси и недостатъци  Peace
Май това ме остави жива в годините.
Но днес останах с мисъл, че е останало мъничко от от това, което бях и трябва да се опитам да го съхраня.
Как ще стане и дали ще стане ? Това е въпрос на друго откровение. Дали и ...

# 206
  • Кубрат/ Пишурка

Някой гледа ли филма на Кинонова? Е, те такива обичам! Те едни две двойки \ единият мъж е Пиърс Броснън \ на наша възраст и пишман шпиони - е нЕма такъв смях! Сега дават реклами и аз използвам да ви уведомя Joy

# 207
  • София
Здравейте разкошници.( според Маринка ) а аз да продължавам ли по натам? Ще го кажа заради Яжка, щото тя дълго време беше в чужденеция. Та така.Марина приветства: Здравейте разкошници. Аз под сурдинка: сутрин по-скоро разплетени кошници hahaha #Silly #Silly #Silly

МАРИНКА, честита ти шеста годинка! Не знам каква си била преди, но сега си сияйно слънчице. Много топлина излъчваш и много доброта bouquet Hug newsm51 А Влади какъвто е хубавец, как да не е и любовчия. Нека да е жив и здрав, да му се радваме. Благодаря за озъбените поздрави, поздрави го и ти.
Светла му памет на татко ти! Веднаж си говорехме със Здравка и много ми допадна идеята да отбелязваме не датата на смъртта, ами рожденната дата на близките ни хора, които вече не са с нас.

КРЕМЧЕ, не знам кой план ще изберете, дали А или Б, ама дано бъбрекът ти се смили и спре да те боли, та да отпразнувате рожденият ден на юначето.  Нали те живеят в Разград?

ЯЖКЕ, помня го вица за Иванчовата госпожа и гащите. Представих си как си надянала ботушите на стобора и чакаш да изсъхнат. hahaha

ХУЛИиии, аз се пра'я на дискретна, а ти се издаде. Ама тъй де, в нашата компания нЕма скрито и покрито. Всичко да се знае от всички. Тъй де! Коя с вода, коя без, коя измита, коя натурална, работа да се върши.

РИМАРЧЕ, ти още ли си кучогледачка?

ЛУСИ, сега отивам да чета 60-те правила. Дъл ша ги запомна? Докат стигна края ша забрая началото. Старост нерадост. А песента и в моята глава звучи...отдавна не бях я слушала.

ИХИЧКА, какви са тези " технологични" причини? Днес ни заряза и останахме без умни мисли. Нека сега  да сме глупави бабета:hahaha: Joy

Мислех да привиквам в изповедалнята тези, дето не се явяват редовно, ама се отказах, че бая дълъг списък щеше да се получи. Mr. GreenКато започна от североизточното крило, мина през Кубрат, после по Сливенско и Габровско, че и Плевенско и най вече по Софийско... Думам ти щерко, сещай се снахо. Момичета, прегръщам ви Hug Hug Hug

Хайде лека нощ и приятни сънища sleepuu

ПП ХУЛИ, днес цял ден се бутаме с теб Simple Smile От известно време, като мина покрай огледалото и му се плезя. ( по съвета на Иха ). ЯНЕ, нЕам време да гледам филм. Отивам да спя, че утре ме чака работа.

# 208
Добра вечер дами   Hug

Борянче - изкъпка ли се с кеф ? Hug
Водата е богатство.

По ранно ставане мен ме пишете на опашката.Аз съм си сънливка,ама от совите.Мога да стоя или работя цяла вечер,но сутринннн - лоша съм Mr. Green
По пижама и халат рядко се развявам.

А психолозите са казали -никога не се поглеждай в огледалото ,когато си станал от сън.
По късно - може Joy

Хули - другарче по цигарка ,кафе и лаптоп  Hug
Когато имам набелязани задачи кафе мога да пия чак след завършването им,за да си го изпия на спокойствие и с кеф.

Фло - представих  си те как работиш с клечка за зъби.Важното е ,че пациентът е доволен Hug
Обичам  зеления цвят  .Внася свежест и спокойствие.Може така да подейства и на децата- да са по-кротки Grinning

Днес при нас - пролет.Видях пчелички по кокичетата.
Измамно време. Да не забравяме,че още  е януари newsm78

Маринче - нека е напорист Влади ,че какъвто е чаровник - оле майко - няма да може да се отърве от ухажорки Hug

Роска -гушни красавица писана от мен Hug

За филмите - и друг път съм писала ,че съм си киноман.
Заплесвам се и мога да изкарам цяла нощ в гледане.
Ихичка - аз съм другата с романтичните филми ,но не обичам тия германските.
Чета и любовни романи- изчела съм " орталъка".
Аз обаче гледам разни сериали - цели сезони - много е удобно,само че когато филма е нов се нервя ,че има само по една серия на седмица.
От турските - рядко нещо ми хваща окото. Сега от време на време гледам от Твоя ,мой живот.
Всеки с вкуса си.

Танче - радвам се ,че има резултат от лечението ти Hug

Днес готвих кисело зеле със свинско- класикаа.
Пратих и на щерките , с уговорката ,че не е "мазно" - харесаха го.
Има и за утре.
Нещо постно ми се е дояло. По нашия край се готви празова каша.
Може и да сготвя .Нищо ,че ММ и се мръщи. Grinning

Яге - два дни суших едни боти ,които набълбуках в една локва. Нямат изсъхване.

Е - стига толкова за днес.
Снощи бях написала по-дълъг ферман,но без да искам  натиснах стъпка  назад и всичко отидеее та се не видя.
За това сега бързам  Grinning

Спокойна нощ момичета Hug

# 209
  • София

Привет в последния работен ден!

Гъбче, ми хубав дълъг пост си написала снощи и ти се радвам и за него. Пишеш, че твоите не искат мазно. Пък моите (внук и мама) не ядат кисело зеле,  сарми е по-вероятно. Абе...

Преди няколко дни, в разгара на зимата, в дебелите снегове чух песента на птичка, повярвайте ми! И си рекох, че пролетта е тук наблизо, въпреки всичко. Та, при вас, по на юг сигурно има и пчелички.

Фло, Яжка, тенкю баба за комплиментите.  Heart Eyes Heart Eyes Е, със сигуронст преди 6 години съм била по-млада, ама сега съм пък същия бунак. Heart Eyes

Кремче, дано мине болката, обаче не я неглижирай! Гледаха ли те на ехограф?

А сладура Лъчко все измисля някакви мъдрости, не се дава току така. Важното, обаче е, че вече провеждате лечение. Д-р Фло си знае как да омагьоса децата, и не само!  Hug

Хубав ден, милите ми!

Скрит текст:
ГОСПОДИ, СЛЕЗ ДА ВЕЧЕРЯМЕ!

Господи, слез да вечеряме! Слез, че духът ми, бедният,

три нощи вече вечеря с една Дебелянова строфа.

Добрите вести лежат в общинската ортопедия,

с потрошени нозе от една демократическа катастрофа.

Господи, слез да вечеряме! Става сърцеопасно

да се живее с този, лудият мой дух сиамски,

с бялата земна надежда – в черно калугерско расо,

с мойта набожна воля, с моя нрав балкански...

Господи, слез да вечеряме! Няма да се похваля,

че ти харесва мойто ивайловградско вино,

че се загледа в жената, която нощем галя,

но вече десет години не съм завел на кино.

Господи, слез да вечеряме! Няма да се оплаквам,

но искам твойта тайна божествена да науча:

кажи ми защо животът ни цял живот е очакване,

че нещо добро, че нещо хубаво ще се случи?

Господи, слез да вечеряме! Няма да те помоля

нито за хляб, ни за сол, ни за живот без тревога.

Виждам те как се мъчиш да бъде твоята воля –

Затуй – като мъж и българин, искам да ти помогна.

Господи, слез да вечеряме! Имам и вино, и песни...

От тебе ми трябва само едно евангелско сведение:

Кажи ми – онези сакати и катастрофирали вести

ще оздравеят ли скоро в общинската ортопедия?!

Ивайло Балабанов

Общи условия

Активация на акаунт