КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 556
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, Луси!

Честит рожден ден на Янкиния Криско!

Иха, честита годинка при най- готините настоящи и бъдещи баби!

Хули, където и да е  - крещи!!!! Не трябва всичко да се преглъща и да се трупа на душата!
 На мен лично много ми помага крещенето и като ми дойде не подбирам къде да се "изóкам"!!!!
smile3514

Много се зарадвах на добрите новини за Шпунци! Само напред !!!! fingerscrossed fingerscrossed
fingerscrossed

Аз днес бях двоен тегел на работа, а утре колежката ще ми връща, че съм ангажирана с болник. Емко е с болно гърло от неделя, а от нощес го заболя и ухо, та започна да пие антибиотик. Майка му хич не ги обича и много рядко му дава, но се видяхме в приключение, като три дни поддържа 38-39 градуса.

Лека вечер ви желая!

# 181
Тану ,детенце е важно ,дано мине бързо,макар с антибиотик.Всички го избягваме,но като се наложи ,не пита.

# 182

Мила Роси-за теб!!!

И за Криско!Да постига мечтите си по лесен и забавен начин-без много усилия!

Иха и на теб миличка честита една годинка-и аз като другите дружки си мисля, че те познавам отдавна, отдавна.
  За Шпунц-да се възстановиш миличка и да забравиш що е то болнично заведение!
Фло-колко ли приятно стана у Вас?
  Моя милост поболедува малко-грипчо ме навести, но за ресторанта бях 6.Много добре си изкарахме-нищо, че нямах нов тоалет-беше студ в неделя и никак не бе за разсъбличане.Поиграхме си и в понеделник-пак отново ме повтори, че и 12 часа ми бе работния ден-но мина.Едва днес като си сложих тампони в носа с прополис-разтвор-хремата изчезна.Да не ми е уроки-издържах без болнични-хапвам мед с лимон и джинжифил-пийнах си Тайлол-хот.
  Борянче-текна ли водата?Ние по Нова година бяхме замръзнали-10 дни но поне в 1 стая имахме вода-ежедневие, ежедневие и изненадки...
   Да Ви пожелая приятна вечер и да не се налага броене на каквото и да е!

# 183
Дидимити ,не ще да текне водата ,извън къщата е замръзналото явно.Вътре не  е ,има  белези. Лятото ще копаем и  увиваме ,тръбата я знам ,на сантиметри е  най-много половин метър ,тя се вижда отвътре.Докато има капчук ,няма да се вмириша ,всички кофи са пълни.Знам дето Яжка каза да оставя да църцори ,но ме е страх да не замръзне оттокът ,че става още по трудно.Те  едни тънки тръбички сложиха.По новому.Проблемът е че нощем никой не точи явно.Рано се прибирам и късно ставам ,бабешка работа,не че спя ,но съм в къщата,дето вода няма  и не  е имало никога.Пускали сме навън да тече ,става  не е за приказка,лед до май.Това да ми е проблемът ,иначе да чукна на дървено ,съм здрава.С леки отклонения на главата ,но нищо ново.Ще се оправя ,другите болнички  да се справят бързо.

# 184
  • София
Да се покажа - тук съм, чета ви и мислено отговарям.
Но нещо няма муза за писане.
Сериала Екатерина го гледах отдавна, нали често пиша, че гледам и руски сериали. Бива.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=875317.0 - има си и тема за тях. Дано не се повтарям с линка.

# 185
Разбирам руски  колкото за бой.Не  можа да ползвам за филми ,искам превод със субтитри.Умирам си за руски филми обаче и ги търся и се радвам. Просто не приемам да не разбера думи ,изречения. Искам всичко.А има много филми ,открих ги,но в оригинал,не щат да превеждат и това е .
Сега с тези сайтове на куп блогове всъщност са,опреснявам и  по смисъл разбирам ,но не и  художествено произведение да приема по смисъл ,там искам възможно  най-добър превод.

# 186
  • София
   И аз нямам муза за писане и мислех да не пиша.Но Борянка е виновна. hahaha
   Борянче,не знам нарочно ли ги пускаш такива или случайно ти се получава,но преди няколко дни си измих монитора със супа изхвърчала от носа ми като прочетох,че си си мила косата и други работи JoyСега пък ' с леки отклонения на главата..."  Пишеш сериозно и изведнъж някоя дума направо ме взривява.Много ти харесвам хумора.
   Аз имам много работа напоследък и все свързана с обиколки по фирми и институции,та вечер се прибирам и веднага се хоризонтирам.А,след това най често ТВ ме гледа как дрема на осветление от лаптоп.
   Вече съм се опънала и бързам да побликувам,преди да съм отмъркала.
    Hug Hug Hug Hug Hug

# 187
Яге ,хуморът ми е тромав ,рядко го разбират ,ти ми даде кураж да не се напъвам в сериозности и авторедакции.

# 188
  • София

Добрутро, добрутро,

ранобудното бабе е на линия. Хей, кокетки, хич не се чудете дали да пишете или не, ами направо драскайте по малко, че иначе ще останем само висящи на клона. Или с по едно две емотикончета. Така, че очаквам роман да четем.

Яжка, сега ти е нанагорно, ама ще влезеш врелси бързо, сигурна съм.  Hug

Борянче, чувството ти за хумор е великолен!  Hug

Айша, не повтаряш линка, този, който дадох е с българско аудио.

Дидимити, само така, друж се!

Тану, бързо да вдигнеш на крака детето!

Ето нещо от миналия концерт на хор Турецкий.

Със здраве!

# 189
  • Кубрат/ Пишурка

Добрутро, добрутро!
И другото ранобудно бабе е на линия Joy Макар като гледам във фейса - има и по-ранобудни от нас!Песента е "сервирана" да сервирам и кафето:

Да ви е на късмет днес!

# 190
  • София
Добро утро ! Янче, мен ли визираш за фейса  Joy Joy Joy

# 191
  • София
Ето му пак. Идвам да ви предупредя,че навън е направо страшно. Фин слой лед, все едно, че си на ледената пързалка. На два три пъти правих такива пируети, бедна ви е фантазията.  hahahaВодата, която вчера се  лееше по улици и тротоари вече е замръзнала и опасна. Пазете се!  Heart Eyes

Янче, ми аз нямам претенции да съм най-ранобудната. Макар че тия дни се събуждам неприлично рано - 5.30 ч., но не се обозначавам веднагически. Първо е кафето - на него отделям специално внимание, добавям му магия за късмет, после - чайника с ароматни билки, правя закуската и така нататък. Накрая сядам с горещото кафе пред лаптопа, минавам през фейса и  за десерт оставям темата.  hahaha

Изглежда януари месец е бил месеца за споделяне и плахо пристъпване в темичката ни. Защото и аз като Иха и Флото съм влязла в темата ни  преди цели 6 години. Кога минаха  просто не мога да си отговоря. Знам само, че не мога без вас дълго време.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Избрах този ден, защото татко имаше рожден ден на тази дата.  Днес отново си спомням него, и дано той отново усети обичта ми и го  изпразнува  някъде там в небитието.

Скрит текст:

ЦВЕТА ИВАНОВА

Изгрява нов ден

На простора изгрява нов ден,
с бледо слънце и сънени улици.
А дърветата крачат край мен,
зачервили от бързане скулите.

По килим от червени листа
ветровете танцуват по джапанки.
Но е рано за мен да летя
и подскачам по пътя си жабешки.

И си мисля за странни неща —
за тръпчивата сладост на дюлите,
за небето и моя баща,
който в Рая сади сини люляци.

И, понеже светът е суров,
си говоря по пътя с дърветата,
за да върна онази любов,
невъзможно отминала с детството.

И се вливам в потока-тъга
на човешкото вечно отричане.
Но ме спира небесна ръка
и в душата ми пише: "Обичам те!"

# 192
Добър ден ,успешен и засмян , и от мен !

По " технологочни " причини не мога да поместя и нещо друго...

Ако искате ме бройте за мързелива , но ще си позволя да ви помоля за някой сайт с почти романтични филми /НеАМ нерви за по-сериозно/

# 193

Добро утро мили приятелки ! Hug
 Успах се и сега  си пия кафето с вас .
Ранобудничките  Маринка и Янчето са поднесли всичко за доброто настроение  на деня.
На мен пък нещо  ми влезна тази песен " Зора е " и си я тананикам  , но ще  я споделя и с вас Simple Smile

Тану HugДидимити Hug багодаря за поздравленията за рожденият ми ден !

При нас  Слънчо се е усмихнал. Сега ще пусна една  пералня бяло пране ,риба ще правя за обяд .Като се наобядваме , мисля да включа крачкомера и да изчезна малко навън. От една седмица не съм излизала  по далече от кварталният магазин.

Пожелавам  на всички ви един спорен , слънчев,позитивен ден  !
 sun sun sun sun lovekiss Kissing Heart Kissing Heart

Ихичка Hug Hug Hug

# 194
Копнах го  от  фейса и го споделям с вас ,че ми допадна  Grinning

http://dama.bg/article/60-zhitejski-uroka-ot-muzhete-i-zhenite-nad-60/9596/

Общи условия

Активация на акаунт