КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 567
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Габи,то и мен леко дразни изразът ,но е пословичен за подробност  и Здравката разбра.Да  ме прощават дамите,но си го казаха лаконично и  с бързане ми се струва.А така усетихме атмосферата все едно бяхме там и  ние.нали с това се зареждаме...
На  танци -хора всякакви ходих до преди 2  години мисля,дано не греша,група която не се състезава а такива на фитнес да се размърдаме. Май  се отказах като сложиха големи огледала и не можех да се гледам. То  е модерно вече в световен мащаб ,има си и име ,но на езика остава,не ще да излезе на пръстите,ще се сетя някога.
Нещо към другите дертове се добави един сърдечен тон да куца,та полека да го давам,да не се заредят червени рози тука.
Не  че бързам ,работа имам още ,но   и  не ми е такава да не може без мен да стане.
Нема страшно,и каквото стане викам.Но  бавно да става.
Утре също е топъл ден ,поне да поизляза по центъра може да се пусна ,и  то е зареждащо.Може да видя една нова баба,беше отпуск за бебето ,но си живеят заедно де.И ползва ,че иначе може и да не и  дадат отпуск.Частно ,но ми липсва с не я си говорим доста като изляза за глупости бабешки.Роднина ,колежка бивша и приятелка ,става с нея като с вас розово и весело,макар без маса.
Децата много работа имат ,телеграмно ме уведомиха на въпроса как са ,остава тук там да си намеря занимание. На  госта стаята ще търкам ,минах друга ,малко по малко ,то чисто но си иска,кое  си требе оно си сака викат. И дето не влизам се цапа.Ай  досадих пак ,лека ви вечер.

# 556
Добра вечер,милички!
Да знаете как ми липсвахте днес. Но в офиса нямам интернет. Била стара версията на Windows. Трябва нова инсталация /дано не и нов РС/Тези дни имаме спешни обекти и като ги свършим, ще оправяме техниката...
Срам ме е  Embarassed да си кажа,каква я свърших тази вечер. Сложих да се вари в херметическата тенджера телешко варено. После изпържих чушки , направих доматен сос, направих и хлебчето, за което вчера Мери ми каза рецептата. Много апетитно стана. Та докато се "вихрех" в КПП-то ,нещо ни мирише на изгоряло...Проверихме на всякъде и не можем да открием.А вонята -силна .Мина повече от час. Изключихме телешкото. ММ се готви от него да хапва , и в този момент се сещам,че не съм му сложила вода! Яко се беше изпекло / и тенджетата/Казах,че ще се скрия под масата от срам Embarassed....Някой знае ли И друг начин за почистване на тенджерата....
Поздравявам ви и  Hug Hug Hug
Лека нощ!

# 557
Иха ,няма страшно ,в магазина има чисти тенджери. То  имаше виц  що не готви някой,всички рецепти почват с :вземете чиста тенджера....ми като няма?
Случват се и такива неща и все повече ще ни се случват ,ЕГН му се вика  на причината,забравяме ...имам и аз две три  доста търкани,кво пък ,да не са по важни от мен.

# 558
Ихичка - и аз вчера варих телешко в тенжерата под налягане - но   с вода Grinning
За сметка на това в събота почти запалих зелевите сърми ,които оставих да се готвят сами Embarassed
Днес се борих със загорялата тенджера. Свидна ми е ,защото е от комплект - немски ,а вече такива струват много скъпо сега.
Първо я напълних с вода плюс нещо на Медикс за котлен камък - и на котлона.На бавен огън .
Изхвърлих водата - ефект 0.
Слагам пак. Поостъргах малко с една лъжица и реших,че ще сложа сода бикарбонат във водата.
Пак  бавно,бавно... и  я забравих Embarassed Embarassed
Резултатът - черно дъно с бял слой твърд като камък.
Пак вода,стъргане с лъжицата ,после с тел за изтриване.
Накрая победих.
Търпение и търкане му е майката . И два нокътя - минус Joy

Между другото в Метро има промоция на две тенджери под налягане на цената на една - 45,46 лв май бяха.
Турски са.И това е вариант ,ако не се почисти твоята Grinning Hug

# 559
  • София
   Препарат АЯКС,за загорели тенджери,но за алуминий не става.И това също:http://pesteliv.com/product/940/zgura-preparat-zebra-za-pechki-450ml.html

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 22:34 от Яжка

# 560
  • Кубрат/ Пишурка

Ето нещо и от мен:

http://www.obekti.bg/chovek/20-umni-trika-koito-shche-napravyat- … neto-brzo-i-lesno

# 561
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нещо много забавно ви пускам, аз много се смях:

http://www.obekti.bg/chovek/kak-da-razpoznaesh-kartinite-na-proc … ternet-ptevoditel

# 562

Светле, забавно, но и много точно!  Grinning

Момичета, благодаря, че ме приехте в енергизиращата ви компания. Беше ми много приятно.

Към Марина - нямаш вайбър и не мога да ти пратя снимките. Пусни ми на лични ел. пощата си. Ще ти ги пусна там.

Лека ви, момичета!

# 563
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро, кокичета!
Аз започнах деня с художниците и сега ми е весело hahaha Но междувременно кафето ми е на свършванка и бързам да го споделя с вас. Хайде две в едно:

# 564
Добро утроооо.
Янче, тенкю баба, за кафенцето и чайчето, направо ухаят и през монитора.

Да ви е спокоен и успешен денят, миломоички.

# 565
  • София
     Добро утро!
     Янче,благодаря за кафето и чая.Аз тази сутрин съм на чай.
     Светле,разсмя ме.Много е точно.
     Хубав и приятен ден,девойки!
     Аз закъснях.

# 566
  • София
Добрутро, ранобудни и поспаливи момичета!

Янче, пия второ кафе с вас и стига за днес. Чета редовно сп.Обекти във виртуалното пространство, но пак си препрочетох и умните му съвети и това, как да разпознаем чии картини гледаме. Харесва ми, пускат интересни татии и забавни. Като тази за художниците.  Heart Eyes

Боже, Ихичка, не се кОси за тенджерата. Добре, че не е гръмнала. А иначе, иначе, не си сама, ако това те успокоява. Аз изгорих едно тенджере само вода.  Joy Все го отдавам на щитовидната си жлеза (забравянето, де), ама май не е само от нея.  hahaha

Гъбче, разнообразно ти ежедневието и на теб!  Hug

Криси, пратила съм на лични.  Heart Eyes

Борянчице, хич не досаждаш, даже напротив, хубаво ни е като те четем.  Hug

Джили, да се яваваш редовно на отчет, следя те изкъсо.  Heart Eyes

Кари, готви се много топло. Изваждай леките одежди.  Heart Eyes

Яжка, върна ли се вече в българската действителност? Казвай сега кога ще ни събереш на среща?  Heart Eyes

Здравче, браво на теб, все така да го даваш, без емотки.  Heart Eyes

Хайде, оставям ви, за сега с пожелание за добър ден. А иначе ни обещават топъл ден, затова грабвам си обувките и тръгвам навън.

Скрит текст:
СЕЛВЕР АЛИЕВА

Солено

Неясни очертания на вторник,
сърцето си оставих в послепис.
Не слагайте на думите намордник.
На думите им трябва празен лист.
На думите им трябват още думи.
А на човека – друг човек
и нещо топло помежду им,
топящо всички снегове.
Неясни чувства и представи.
Метафори от плът и кръв.
Смъртта е част от всички стаи.
Животът просто е такъв.
Сълза, извираща от нещо старо.
Солена тишина без брод.
От себе си какво да ви оставя,
освен любов? Освен любов.

# 567
  • София
Добро утро. То май стана добър ден, ама нейсе  Laughing Иначе отдавна съм станала.
Не сте сами, и аз съм загорила куп тенджери.

# 568
Ха  добър ви ден ранобудни баби от поспаливите.Ми  излъгаха ,не е слънчево тук ,мрачно си е,няма да върви както мислих ,но каквото тръгне....На патерици ,на куц крак,както се получи....То  едно време на куцанка вървеше де....

# 569
Добрутро!
Боб варя и много му се радвам, понеже го любя страстно, пък и добре го правя. Сбърках само, че малко сложих. Защото ще пътува с буркани в двете посоки на София. Айде стига са яли деликатеси като печени сливи с рокфор и бекон ... Или телешко с дюли  - имам за още едно готвене! Благодаря, мило другарче Фло!

Заранта ме зарадва с обаждане една мила бабетка Kissing Heart! Стяга се за осмомартенска среща, моли много близко до спирка на метрото да бъде. Хайде, гадайте сега коя е дружката ... Confused: Confused: Confused: doh
Аз обаче пледирам за "високосна среща" около 28 февруари, че много се разпуснахме нещо. Айде насам Плевен, Хасково, Пловдив, Пазарджик и пр. .... ruporuu ruporuu ruporuu Той и варненският нощен влак си пътува още ...  cow

Като алтернатива на китайския /съвсем незначителна/ предлагам някоя от студентските кръчми зад СУ/. Но китайският със стъклената маса си беше направо СУПЕР! И като финикийци  Money също. Как кажете ... И до метрото е близо са нас, дето сме куцук-куцук  newsm27 newsm27 newsm27

Общи условия

Активация на акаунт