На танци -хора всякакви ходих до преди 2 години мисля,дано не греша,група която не се състезава а такива на фитнес да се размърдаме. Май се отказах като сложиха големи огледала и не можех да се гледам. То е модерно вече в световен мащаб ,има си и име ,но на езика остава,не ще да излезе на пръстите,ще се сетя някога.
Нещо към другите дертове се добави един сърдечен тон да куца,та полека да го давам,да не се заредят червени рози тука.
Не че бързам ,работа имам още ,но и не ми е такава да не може без мен да стане.
Нема страшно,и каквото стане викам.Но бавно да става.
Утре също е топъл ден ,поне да поизляза по центъра може да се пусна ,и то е зареждащо.Може да видя една нова баба,беше отпуск за бебето ,но си живеят заедно де.И ползва ,че иначе може и да не и дадат отпуск.Частно ,но ми липсва с не я си говорим доста като изляза за глупости бабешки.Роднина ,колежка бивша и приятелка ,става с нея като с вас розово и весело,макар без маса.
Децата много работа имат ,телеграмно ме уведомиха на въпроса как са ,остава тук там да си намеря занимание. На госта стаята ще търкам ,минах друга ,малко по малко ,то чисто но си иска,кое си требе оно си сака викат. И дето не влизам се цапа.Ай досадих пак ,лека ви вечер.