КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 566
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Е, Здравче, голЕм дипломат си! Досещам се веднага коя е готината баба-мацка. А ти въртиш сучеш все около СУ и наоколо теглиш.  hahaha

Ами, да, ама за бабетката, която иска да е до метрото, пък и за всички ни китайския си е най-добре, откъм секъде - метро, джоб, лукс, вкус. Та, тъй.  Heart Eyes

А сега, насам народе на снимките. Качих ги. Криси, благодаря, получих и качих и твоите. С огромно извинение към Мери, че техната снимка с адашката й не е станала, излязло е бяло петно, сори.  А, и не придирайте за празните чинии. Ние първо гледаме да се нахраним, пък после да се фотнем.

Здравче, така и не каза пустата рецепта с дюлите. А ние ги изядохме вече.  Heart Eyes

# 571
Маринка, радвам се, че си се досетила, че многозаслужилата бабетка с обаждането и с близостта до метрото е една и съща. Ако бях сигурна, че китайският ще й е сгоден откъм ходене и стълби - нямаше да споменавам СУ. Пък и за това място говорихме с нея. Не е до въртене и сукане, ти сбърка тук. Съвсем естествено познавам кръчмите наоколо - инак и за мен СУ не е сгода.
Инак опознали сме кръчмите удобни за теб, за Светълчо, за Кари, за Фло - както се нагласят нещата.

smile3521 smile3502 newsm62 smile3501 love001

# 572

Около СУ-то има една кръчма - Кривото. Те са верига. Стига да я има все още там. Преди 10-на години ходехме с колеги и не беше от скъпите. Пък и ще си отидем малко хапнали у дома. Така де- важна е срещата.

# 573
Маринка, щом ме няма на фотото, явно трябва да се повтори срещата  Wink
Аз също съм навита на една 8-мо мартенска среща /която да се проведе на 6-ти Grinning/.
Китайският си беше много добре, както писа Маринка - и като цени и като локация и като качество на храна.
Не бих отказала и среща в хубава пицария  Peace

# 574
  • Кубрат/ Пишурка

Видях снимките Hug
Всички сте много чаровни! Ама как Мери не сте я фотнали още веднъж поне от друг ъгъл, примерно newsm78 Неееее! Срещата трябва да се повтори! Здравче, той и нашият автобус пътува....ама...

# 575
Добра ви вечер!
Изкарах втори ден без интернет. Беше ми много терсене. Иначе работя,работя и за отмОр -хайде в Нета. Обаче производителността ми видимо се увеличи  Embarassed
Благодаря за полезните съвети.Рапортувам :тенджерата лъсната. Приложих последователно няколко начина /и вашите/Много съм доволна от един турски препарат. Кръстила съм го "вълшебника"Него и други , също турски, си ги купувам от борсата в Пазарджик, а те сигурно ги носят от Турция.Може и да си внушавам, но си мисля,че туркините са старателни домакини и почистващите препарати -съответно и те. А и са на приятни цени.За рекламата някоя турска фирма трябва да ми плати  Heart Eyes
Светле,благодаря за "веселата част"
Здравчето бие рекорди - втори дълъг и повествователен пост  Hug Heart Eyes
На 6март е Сирни заговезни /Прошки по нашему/

Още е рано да ви пожелая лека нощ, но ви пожелавам уютна и спокойна вечер в "клубовете по интереси"

# 576
  • София

Ех, Ихичка, усеща се, че липсваш. Няма ги сутрешните зареждащи с тонус постове. Но, ще дочакаме нета.  Heart Eyes

Янче, ами така се получи, скъпа. Толкова снимки прави телефона ми, не е от модните. Затова се извиних на Мери.  Heart Eyes

Мери, ще повторим, разбира се и тогава ти ще си лицето на срещата.  Hug

Здравче, ами да ти кажа, моите любими кръчми се оказват два китайски ресторанти. Онзи,  дето изгоря до вас и този, който е до Флото и Айша. И по-горе изброих по какви причини. Но, не съм важна аз в случая - на мен на този етап ми е удобно навсякъде. А както се уговорихме преди време тепърва започват т.нар. регионални срещи -  кварталните хубави кръчми.
А ти, обявявай дата и място и това е, нали си имаме правило . Кой дошъл - дошъл. 

Току-що изпратих моето момче на айкидо. Сменили са мястото и часа на срещата. Преди това правихме поредния проект за Корлсон, който живее на покрива. Предната седмица беше за Пипи. Е, много му е интересно на детето. Рисува героя и разказва в няколко изречения по поставената тема. Та, тъй. А и сутрешната разходка да не пропуска. Обещаха слънце - нямаше го, но пък беше топло. И на това съм доволна.

Лека вечер ви казвам с чаша червено вино.  Heart Eyes

# 577
Рапорт: трагично загорели тенджера и боб. Бесен мъж  fight Добре, че е далеч. И всичкото заради един телефонен разговор. А бях сложила един момък / 30 год./ до боба да си чете Чоран и да внимава. Когато замириса на изгоряло цялата къща - рипнах и видях трагедията. А нашият Гламчо си чете Чоран току до боба и вика "Ма кво, къде, кога...."  Crazy БАСИ!  #Puppy dog Още си вони навсякъде.

Ихичка, та как се вика препаратът? Ха прати 5 капки по интернет плзззззззззз.  1dishes

За срещата - аз бях до тук. С интифата само. Друг ако желае - да се захване с конкретиката. Условие: мноооого близо до метростанция.  motor

# 578
Ето съм.
Всичко от днешния ден прочетох, снимките видях и се обаждам, че да нямам неизвинено.
То нещо не ми спори писането, ама по-добре слаба оценка от малко и несистематизирано писане, отколкото  отсъствие.

Разгледах качените снимки, помечтах си и аз да съм на следващата среща на тази красива маса, с тези красиви момичета-кокичета. Четирите почивни дни около 3 март отново ще пътувам, та май че пак ще липсвам, но чакам да се реши кога и къде ще бъде следващото събиране.

Иначе  нищо интересно при мен. Ден попълнен с активности, вечерта -тоже.
От известно време играя табла и карти в един сайт, те там си губя времето всяка вечер. Ако има любители картоиграчи и табладжии знаят каква краста е, а уж за няколко игрички влизам само.

Оставям ви за сега и ви желая топла, приятна и уютна вечер.

Здравунка ме превари.
Не се кОси моме за едната тендЖУра,  Ихичка ще черпи препарат...
Чакам оповестяване на срещата и си викам, а дано е по-скоро та да се вредя  и аз да ви видя...

# 579
Девойки, смешно питане: сърбяли ли са ви веждите? Чешеш се до одиране? Сякаш имате въшки по веждите? Олелелеееее, ад!

smile3511

# 580
  • София
Добър вечер!
Иха, много са ти верни впечатленията за турските жени. Като цяло са много чисти, всичко около тях блести. А по-възрастните и селски женици са и много добри домакини. Всеки ден се готви, салати, мезета, десерти. Е, може да има изключения, но те подтвърждават правилото. Напиши името на препарата, моля. У нас също сме на турски препарати - тест гел и сапуни. Ако няма турски - вземам лидълски.
Аз не се сещам по подсказките коя приятелка ще ни е на гости. Дано някоя добра душа подскаже. Но и всички са добре дошли.
За заведение около метрото ми идва на ума - Хепи на  пл. Света Неделя, Хепи в МОЛа на бул. Стамболийски също. Но до второто пътя пеша е по-дълъг.
Както решите - ще дойда.
Здравке, друг път няма смисъл да вариш боб и да харчиш тока за 1 кг. пържоли с неясен резултат. То резултата, всъщност е ясен, но ...
Купуваш 1 -2 буркана/или консервни кутии/ сварен боб във вода. Омагьосваш го с лук, морковче и подправки, но без сол. То си е посолено фабрично. За около 30 мин. е готово, тенджерите остават незагорели, мъжо е щастлив, а младежа си чете книжката.
Мери Попинс, много моля когато имаш време да напишеш рецептата за лесния хляб. Уж слушах, уж запомних, но сега ми се губи.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 21:23 от Aisha

# 581
  • София
Хайде хоп троп и аз на хорцето. Като ви гледам как сте се наредили, като лястовички на жица и чирикате ли, чирикате...
Моя лапчо снощи реши да ме подложи на разпит. Опитвам се да напиша нещо, но не става. Излиза ми един ферман със 100 въпроса: потребителско име или адрес, парола, още веднаж парола, после някакъв код. Само дето не ми поиска гръдна обиколка bombs, ханш и номер на галошите. Не става и не става. Заритах го и си легнах с Яловата вдовица, роман на Бойка Асиова. Започва многообещаващо, надявам се до края да е така. Днес снахичката ми побутна нещо, попипна насам натам и лапчо се отказа да ми иска разни пароли и кодове. Прописа.
Аз за Шерлок Холмс не ставам smile3530 Която и да е бабата, все ще ѝ се зарадваме welcome Hug bouquet
Относно часът и мястото на срещата не коментирам. Имаме си принцип и ще си го спазваме smile3505
Относно загори тенджерите и мен ме бройте в групата. Няма да се цепя от колектива, я... Пустата Меца Мецана, стана за смях във Балкана. Аз ползвам препарата Зебра. Всяка есен се зареждам от сейо и ми стига до другата есен. Забравих да се похваля. Зетко ми донесе 4 различни по калибър тенджери със стъклени капаци. Щерката е издала заповед да разкарам 4 неекологични тенджери Sad Кой е като мене... Има да загарям сега тенджери на воля hahaha Joy
Мацки, доспива ми се... лека нощ. wavey

# 582
Разсмяхте ме дами...писах и Брисах че не съм погледнала на къв език.
Фло при теб пълна промяна ,от шкафове до тенджери.Направо те виждам как се радваш ,ако и да има съпротива-как ще изхвърляме нещо дето още диша...Ама дори да не мога съм убедена,че трябва.Почва се от това и продължава с проветряване на главите ,пълнят се с хубави мисли и гонят не хубавите.Много помага и става красиво като в описани е от Светълчо или Иха....
Лека нощ дами....розови сънища....

# 583
Добро вечер момичета - кокичета Hug

Ихичка - давай заглавието на препарата ,че като чета доста сме "загори тенджерите" Joy

Фло - приятни сънища Hug Hug

Днес поради пролетните температури открих сезона и си пих кафето - сутришното навън на масата.
Много свежо и ободряващо.
От там като започнах - поизметох стари листа и шумулки,пооскубах разни есенни остатъци от цветя,понагледах си пролетните цветенца ,порадвах се на поникналите лалета ,зюмбюли ,ириси и други красотички ,като не пропуснах да поговоря на лавандулата тази година да стане голяяямаа Joy
Голямо гледане и глезене на същата ,а тя едва едва расте.
От семенце - нейно е попаднало в пуснатина на камъните и ще я настигне, а тя се спотайва Grinning
Фло - поразбутах и маргаритките и си помислих за тебе Hug
Правя планове къде ще засаждам лилиумите , далиите newsm78 newsm78

та така ми мина деня.
И следобедното си кафе изпих навън,посрещнах бат Павли от работа и влязох да замесвам тестото  на обещаната му месеница.
Вече порядъчно попреяли той се отправи към спалнята ,а аз като една "айлякчийка" ще си джиткам из необятния нет ,а сутринта ще си поспя до късно Grinning

та така . Пролетта се усеща ,но още е далече.

Спокойна нощ на всички  Hug Hug Hug

# 584
Прочетох всички  и всичко. Животът  ви-пъстър калейдоскоп с хубави и не толкова хубави неща. Важното е, че всички сте добре и сте  изкарали хубаво  в  събота и неделя.
Пожелавам ви хубави емоции и утре!

Янче- то, онези практични съвети за чистене утре ще се разгледат подробно и ще се водят записки. Прегледах набързо и ми се стори супер полезно.

Общи условия

Активация на акаунт