КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 513
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Тази вечер в 19 часа моля всички които поискат заедно да се помолим  пратим позитивна енергия ,мисли и пожелания  на Шпунци.Нашето смело момиче ,силно и  борбено ,доказало се вече.Ще  издържи и  този път,но нека я подкрепим ,кой  както разбира да се помоли.Господ чува най много обикновените ,без шаблон  и дошли от сърцето думи. Нашата прекрасна приятелка и страхотен човек заслужава ....

# 91
  • София

Борянче,  Praynig Подкрепям!

# 92
  • Кубрат/ Пишурка
Първо:

Второ: Танче и ние  \ т. е. аз! \ мъкнем дърва и разпалки, ама ни е топло!
Трето: В 19 ч нека се помолим и стискаме палци!
А нощес щяло да има "вълча луна" ! И щели да дойдат щастливи дни! А дано! Praynig

Здравче, не знам дали днес е такъв ден \ на психичните отклонения \ , ама днес брат ми ме изумява постоянно! Няма да пиша за преди, но преди малко ме вика, че телевизорът бил наклонен и щял да падне newsm78 Е, нищо му няма на телевизора! Какво ли му става newsm78

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 15:55 от Янче-то

# 93
И аз - точно в 19 часа !  Praynig

Щпунц,
  Flowers Four Leaf Clover Two Hearts newsm10.

# 94
  • София
Щпунц  Praynig Hug

# 95
  • София
За 19 ч. - ОК.
Танита, послушай докторката - може алергията да е от нещо дребно и да не се сещате за него.
Има "сапун без капун" на Адерма. Изглежда си като сапунче, но е от нещо недразнещо. Редовно купувам за Ани.
Тя имаше алергия от металното копче на дънките. Нали все ходят леко облечени и се допирало до кожата. Та тогава взехме цялата противо алергична серия на Адерма, уж се пооправи. Можело да стане дори и закопчалка на сутиен ако се оира в кожата, или всичко метално. Дълго време прахме само с бебешки препарат - Тео бебе,  изхвърлих омекотителите и разните ароматизатори. Не знам за препаратите за съдомиялна - може и нещо от тях да е.
Българските бебешки неща на Бочко са хубави, по-евтини. Виждала съм, че имат сапун, препарат за пране и  веро за съдове.
Янке, да не би брат ти нещо от болестта да му се отразява на очите. Скоро чух от позната, че баща и получил инсулт в окото. Сега спасяват  другото поне да вижда човека. Не е лошо да го види лекар.

# 96
  • Кубрат/ Пишурка

Уф, Айша, то хубаво да го види лекар, ама как да стане newsm78 Той едва върви, а за слизане по стъпала и дума не може да става! А за качване - още повече! Пък не е малък човек! Асансьор нямаме и е много невъзможна мисията! ЛЛ пък абсурд да дойде! Пък и да дойде то каква ли файда!

# 97
  • София
Нали е с група инвалидност, длъжни са да дойдат. Ако трябва ще извикат линейка да го закара до болница за изследване.
ЛЛ всеки месец взема за него по-висока сума он НЗОК, да се надигне.
Така водих борба с ЛЛ на майка ми и баща ми. Даже тя беше дъщеря на негов приятел и пак все я ръчках да действа.

# 98
Присъединявам се за 19 часа!

# 99
И аз ще се помоля в 19ч.

# 100
  • София
И аз. Praynig в 19.00.

# 101
И аз с вас в  19 ч. - заедно  за Шпунци   Peace  Praynig Heart Eyes!

# 102
И аз съм тук

# 103
Тук съм, но прочетох едва последните 1-2 страници.
Мисля позитивно  Praynig
За Шпунци Praynig Hug

# 104
Макар и не точно в 19 часа, аз се помолих за Шпунц. Вярвам, че  Господ ще  чуе нашите молитви!

Общи условия

Активация на акаунт